Hvordan jeg dog bærer mig ad med, at forelske mig

Floral girl

19260404_10211631923166130_8924120729350325728_n

Igår iklædte jeg mig ovenstående. Blomster på blomster med lidt flere blomster. Jeg var fan. Og jeg blev så glad af, at have det tøj på. Outfittet (hader lidt ordet) er heftigt efterspurgt og min insta blev nærmest voldtaget med directs. Derfor får I lige link på det: Nederdel til 279 lige her, blusen til 400 kroner her, skoene til 499 er herfra.

Tag altid det tøj på, der passer dig. Fuck mode, at du ikke har råd til de dyre mærker som de andre piger på instagram har råd til. Bland dit kluns og miks dit skide outfit som-det-passer-dig. Det gør jeg hver eneste dag. Og det gør mig en smule gladere. Hver eneste dag. FUCK idealet. Kys!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan jeg dog bærer mig ad med, at forelske mig