Mofibo - fordi jeg gerne vil høre gode historier

Helse Else lektier: Smid blusen

image1-2 17523415_10210930933401824_6545876410304604638_n

Jeg er begyndt at smide tøjet (nej, ikke fordi jeg laver måneskinsarbejde), men fordi jeg sveder som en hest når jeg træner og fordi jeg ærlig talt ikke gider at bruge mere tid på, at dække mig selv og min krop til. Crossfit har heldigvis ikke så mange regler omhandlende tøj og beklædning, så man må altid tage trøjen af. Hvilket jeg nyder godt af, når det er det andet køn, der gør det..(man kan jo seriøst vaske tøj på nogen af mændenes maver..).

Og når jeg så viser maven frem på mine sociale medier – så får jeg altid en masse henvendelser fra piger og kvinder, som skriver at de ville ønske at de turde og var så modige. Så gør det! Derfor skriver jeg ofte tilbage til dem, at de får det som lektie af mig. Inden for den næste måned skal de have gjort det. Det skal selvfølgelig ikke være ubehageligt – men det er måske også bare en grænse, der skal overskrides én enkel gang. Sådan var det i hvert fald for mig. Selvfølgelig de første par gange, egentlig. Hvor jeg tænkte over det og var bevidst om, at jeg altså trænede uden en trøje på. Særligt meget når jeg trænede maven, f.eks. sit ups. Men maven folder jo ligegyldigt om du har tøj på eller ej – og det er faktisk rart at træne uden trøje. Og vigtigst af alt – det gør at du bliver bedre venner med din krop. Det er en øvelse og en grænse som du kan øve dig på. Jeg har fået det langt bedre med min mave, efter jeg begyndte at smide tøjet til træning.

Og du kigger måske på billederne og tænker, at jeg heller ikke har noget at være ked af. Det sjove ved det statement er jo bare, at man ikke ved noget om andres kropssyn. Jeg kan jo også kigge på en supermodel på den ene forside efter den anden og tænke, at hun må være lykkelig hver dag, for hun ser jo perfekt ud. Men det er jo nok ikke sandheden. Vi har alle vores issues – og selvom du ikke kan se noget problem på min mave, så er det jo min og mig der kigger på den hver eneste dag – og har gloet mig blind på den igennem snart 30 år. Jeg er glad for min mave nu – men det er jeg ikke kommet sovende til. Det er hårdt arbejde og et arbejde du skal blive ved med at lave, for at holde af din krop. Lige som den er.

Helse Else’s lektie til dig er, at du inden 30 dage skal have trænet uden trøje på. Du kan godt og du er skide lækker. Fuck the world og fuck hvad du selv tænker, gør det. Livet er kort. For kort til at have top på.

Kys!

 

2 kommentarer

 • Maria A

  Jeg er fan! Livet er for kort til den klaustrofobiske klisterfornemmelse. Og så er der i øvrigt også en undskyldning for at købe en masse seje sports-bh’er!
  Hilsner fra en crossfit medsøster i Kirken (der måske sveder lidt mere end gennemsnittet)

  … ps: tak for en dejlig og ærlig blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiona

  Stor fan af dig og din blog, jeg har læst den igennem helt herned til bare i dag. Elsker din ærlighed og jeg kan relatere så meget til dig! Hvor er dine hvide træningssko fra? De er fede <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mofibo - fordi jeg gerne vil høre gode historier