Ting som jeg er afhængig af

I got sunshine in a bag

19275285_10211576481860132_7616341459804445176_n 19420333_10211576481700128_8201699015636225048_n-1

Sommeren er..over os. Agtigt. Ikke helt, vel? Jeg er lidt skuffet og synes at regn og blæst hører til efterår og vinter og satme da ikke midt i juni. Men det er som det er. Heldigvis skinner solen stadigvæk, det meste af tiden.

Jeg har haft en lidt mærkelig uge. Jeg har haft hamrende travlt, men alligevel ikke formået at komme helt op i gear. Kender du ikke det? Jeg har, som altid, mange ting på min to-do liste og mange aftaler – men jeg har ikke rigtig nydt noget af det og jeg har haft mest lyst til, at ligge i min seng og stene serier. Sådan er det jo i nogen perioder – og det er okay. I næste måned tager jeg til Grækenland og jeg glæder mig til at have dårligt wifi og hvor de eneste planer er, at ligge på stranden og spise oliven, brød og feta.

Jeg har kommet til at have alt for meget fokus på det jeg ikke har – i stedet for på det jeg rent faktisk har. Alt det jeg har opnået, hvor glad jeg faktisk er for tiden. Det er svært at lave om, når du først står i den onde spiral. Jeg savner en kæreste og jeg vil gerne have en, altså ikke for enhver pris. Men jeg savner at være to, jeg synes det kan være svært at være alene. At skulle klare alting selv. Jeg kan jo godt selv gøre rent og støvsuge og klare det økonomiske. Jeg kan godt selv tage tøj på om morgenen og få handlet ind og have styr på tingene. Men jeg savner at dele det med en. Det har fyldt i denne uge. Og jeg forsøger at få fokus hen på, at jeg faktisk nyder friheden som single og kan gøre lige hvad der passer mig.

Solbrillerne er heftigt efterspurgt og jeg er da også ekstrem begejstret for dem. Min mor synes at jeg ligner en model fra 60’erne med dem på – og det er netop lige præcis de årstal, som jeg ville ønske at jeg havde levet i. Du kan finde dem her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting som jeg er afhængig af