Shit just got real.

Kan vi snakke lidt om utroskab?

negle1ae

Ordet utroskab giver mig..forargelse og samtidig berører det mig ikke så meget længere, som det har gjort. Jeg har selv været kærester utro (da jeg var meget ung) og jeg har oplevet at mine kærester var mig utro (da var jeg knap så ung). Jeg var ikke særlig stolt af, at være min partner utro og jeg synes at det er det mest luskede og pisse tarvelige du kan byde din kæreste, din partner, din elsker, din bedste ven. Du er en lort, hvis du er utro. Du gør i hvert fald noget rigtig..lortet, gør du. Slå op, bliv skilt og så kan du hore løs. Undskyld mit kulørte sprog. Jeg har forsøgt at ændre det, men der skal skældsord i dette indlæg.

Nu er jeg single – og jeg skylder ikke nogen noget som helst. Jeg kan gøre hvad jeg vil, i forhold til sex og kærlighed og det er rart at have frihed til det hele. Men.

Jeg dater jo engang imellem, selvom det gik virkelig skidt sidste gang – og jeg oplever at utroskab er.. ikke almindeligt, men det sker for mange. Jeg kender vitterligt få, som ikke har været utro på et eller andet tidspunkt – eller som har været udsat for utroskab af deres partner. Og det er ikke fordi jeg kun hænger ud med tarvelige mennesker – men utroskab er ofte noget, som jeg både ser og hører om. Og det sætter jo en i et forfærdeligt dilemma, for skal man sige det til den partner, som bliver trådt på? Jeg vælger altid at blande mig helt udenom, men det er en overvejelse som er der hver eneste gang, og en beslutning som kan nage og være svær at have med sig. Det er jo ikke min butik at passe, men det er slemt at være utro men det er endnu mere noget lort, hvis alle ved det – udover den det er gået udover. 

Forleden talte jeg med en mand, som sagde at han ikke havde nogen venner, som havde været deres kærester tro. Ingen! Seriøst? Så sent som i weekenden hørte jeg en pige fortælle, at hun havde en kæreste udover sin officielle kæreste, som hun vist i øvrigt forsøgt at få børn med.. Jeg hørte også om en kvinde som, udover at være forlovet, også havde en kæreste on the side. Igennem flere år.

Og så bliver jeg altså fristet til at kravle tilbage i hulen (og købe en kat eller to og tilbringe weekenderne på en planteskole og med at hækle) – for tænk nu hvis min kæreste, ham som jeg engang måske/måske ikke bliver forelsket i, er mig utro? Hvordan kommer man sig over det? Jeg kan ikke tilgive det, det kender jeg mig selv for godt til. Samtidig vil jeg ikke tage sorgerne på forskud, men jeg bliver bare bekymret, når utroskab er noget jeg så ofte hører om. Både i min nære omgangskreds og i periferien.

Er det sådan det er “nu om dage”? Er utroskab en nisse der følger med, når du indgår i et parforhold? Er man umoderne hvis man er monogam?

Jeg har veninder hvis kærester har været dem utro. At se dem i øjnene og se deres smerte.. ellers tak. Jeg er så bange for at blive såret, igen. Utroskab ville bombe mig tilbage til ground zero i “kærestesorgs-land” som jeg endnu ikke er tjekket helt ud af. Er det de sociale medier, som frister for meget? Eller har det altid været sådan her?

Jeg er parforholds-angst – uden at have nogen som helst i sigte. Skørt. Men. Jeg er bare pisse bange for det der utroskab, når jeg nu hører om det så tit! Er det mig som er skør?

27 kommentarer

 • Cecilie

  Åh, jeg hader selv utroskab. De fleste jeg kender har været ude for det, eller har gjort det selv. Det er så røvet (nyt ord?)! Jeg selv har også været ude for det. Flere gange. Anden gang var slemmest. Jeg er dog i et forhold nu igen, og jeg stoler virkelig på ham. Men jo, jeg kan samtidig være skidebange for at han går bag om ryggen på mig, for det er efterhånden snart normalen, at man ikke kan holde sig til én ad gangen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Føler det dér så meget! Har det på fuldstændig samme måde. Jeg ser ikke andet end utroskab. Måske ikke lige i starten, men så kommer der børn og alting bliver vendt op og ned. Jeg ser det på mit arbejde. Jeg ser så mange mænd, der går rundt og ikke kan finde ud af det, og det de til sidst vælger er en affære med en sekretær eller en yngre fuldmægtig. Deres kone og børn har de derhjemme, og det hele virker tomt og ligegyldigt på mig. Det gør mig bange og nærmest angst.

  Jeg var single i 4 år efter mit 7-års lange parforhold. Nu har jeg haft en kæreste i 7 mdr. Og jeg er bange. Jeg er bange for at det hele ender ud i bekymringer og utroskab. Fra hans side, men måske også fra min? Det er jo det jeg ser alle steder. Man er konstant lidt på vagt, for alt er så nemt nu om dage. Instagram, facebook.. det er så nemt, at finde et sted, hvor græsset er grønnere for en periode. Det er så nemt, at finde en der ser mere interessant ud end han/hende den morgengrimme derhjemme. Jeg ved det ikke. Jeg kender ikke svaret på det her. Andet end jeg håber, at den man ender op med har de samme værdier, og at når man vælger hinanden, så vælger man også ærligheden. At kunne være ærlige overfor hinanden må være det vigtigste.

  Av, jeg er angst for at blive rigtig voksen og få en familie. For jeg vil ikke ende sådan der.

  Kh en på 28.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg tror på kærligheden. Og ærligheden. Vær ærlig i parforholdet. Hvis man keder sig, så gør det sjovt. Sæt en ære i at elske din partner. Husk at Kys. Vær rimelig. Vær sjov. Vær en man kan stole på ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Utroskab er grimt, smertefuldt og bare fuldatænsig uacceptabelt.. Jeg har ikke selv været utro (endnu i hvert fald), men min mand var mig utro for nogle år tilbage.. han er tidligere misbruger, og levede et meget sndet liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hvad mener du med ”Endnu i hvert fald’?!?! Så du ved, at det vil ske?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har det FULDSTÆNDIG på samme måde! Og det er noget jeg tit går og tænker over, og hvor er jeg glad for at jeg ikke er den eneste – for så er der trods nogen derude der ikke godkender utroskab. Det er også en af de største grunde til at jeg frygter at være i et forhold, selvom jeg samtidig selvfølgelig ønsker at blive forelsket en dag. Jeg tror desværre ikke der er så meget andet at gøre end at tage chancen. Være sikker på sig selv, elske sig selv helt op til månen, og så springe ud i det. Du er i hvert fald aldrig alene ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min mand gennem 5 år var mig utro i en periode på næsten et år med en kollega. Jeg opdagede det selv og aldrig har jeg følt så megen smerte. Ikke kun for mig selv, men også for vores søn på to som har et svin af en fædrefigur. Jeg var parat til at tilgive – du ved, for vores søns skyld, fordi vi havde givet hinanden vores ja i medgang og modgang. Det ville han ikke – han ville hans affære, som i øvrigt også havde en kæreste igennem femte år. Dobbelt op på svin, så de to er nok helt perfekte for hinanden.

  Det tog tid, tårer, søvnløse nætter og utallige timer hos en psykolog, men jeg besluttet han og frygten for det skulle ske igen ikke skulle ødelægge resten af mit liv. Min lykke og drømme er mine og det skal ingen tage fra mig! Så jeg kom op på hesten igen og har i dag den dejligste kæreste. Fra start har jeg været ærlig om min fortid og frygten for det skulle ske igen, så han forstår mine til tider uhensigtmæssige opførsel. Han forstår og passer på mig i tykt og tyndt <3

  Hvor intet vover intet vinder! Tro på den ægte kærlighed er stærk nok til at kunne vare et helt liv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det væmmes virkelig når man høre om sådan noget. Jeg er så meget modstander af utroskab, har aldrig selv været det eller er blevet udsat for at mine kærester var. Men når man høre så meget om utroskab og det ofte er i film bliver man somme tider i tvivl om ens mand kunne finde på det selvom man er lykkelig gift. Det er virkelig så tarveligt at gøre mod andre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Utroskab er noget forbandet svineri, og det er så altødelæggende for personen det går ud over. Jeg fandt ud af det i januar, og jeg er stadigvæk helt ødelagt, mit selvværd er smadret og jeg tænker på det flere gange om dagen, at jeg ikke er mere værd end det. Det skræmmer mig enormt meget, at det åbenbart er så normalt, og det gør mig uendeligt ked af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Du er overhovedet ikke skør!
  Jeg kender vitterligt heller ingen som ikke har været deres kæreste utro. Jeg er kun 20, men stadig! Jeg havde en kæreste for et år siden som jeg var sammen med i 3 år. Jeg kyssede med en anden. Et enkelt kys. Det fik jeg det virkelig dårligt over. MEN samtidig ville det overraske mig hvis han ikke også har kysset med en enkelt i byen. Jeg ved ikke om det er normalt at være utro. Det er det vel ikke. Men der er bare SÅ mange som er det og kan tilgive partneren. Jeg ville ikke kunne (dobbeltmoralsk, når jeg har kysset med en da jeg var i et forhold, i know) tanken om at min kommende kæreste måske er mig utro, uden at jeg ved det, skræmmer mig! Jeg er simpelthen bange for at binde mig. Så det er ikke bare dig der er skør. Tror det er helt normalt at have det sådan, når nu det, desværre, er noget man ser tit 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Skør, det er hvad der følger med efter at have oplevet utroskab … Efter min mening, er der et utal af emner der kan gøre mig skør i forhold til at være et par 😂 ..
  Jeg har aldrig frygtet utroskab i mit forhold, men har altid vidst at var han mig utro var jeg skredet … Men man har et standpunkt til man tager et nyt … Jeg blev gravid, vi gift, fødte søn, planlagde bryllup, rejste, han var mig utro – min verden braste sammen, jeg brændte af smerte indvendig, græd i uger og følte mig fortabt og utilstrækkelig … Idag har vi været gift i 9 år, fået et barn mere og snart hund nr 2 … Hans lorte beslutning har muligvis styrket vores forhold på en uforklarlig måde … Jeg kan ikke forestille mig at skulle bruge mit liv med andre end ham .. Jeg vælger ham for alt det positive han har bragt til mit liv, og må stole på, at det lort han lavede var hans livs fejltagelse …
  Jeg håber du findet modet til at prøve parfoldet igen Mathilde – der er så meget skønt ved to-somheden ❤️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Du er slet ikke skør! Man hører det oftere og oftere desværre, altså at folk er hinanden utro.
  Jeg har selv været i et langvarigt forhold, hvor min daværende kæreste var sammen med andre – ja ANDRE, som i mere end én. Det er simpelthen noget af det værste man kan udsætte en anden person for.. man stolede 100% på sin partner og at “det sker jo aldrig for mig”, men jo. Jeg er bange for at det sker oftere end man går og tror.

  Jeg har den dag idag stadig svært ved at stole på et nyt menneske, en ny person som man overvejer at dele sit liv med, det er fandme svært (undskyld sproget), men tror bare man er nødt til at springe ud i det ellers må man investere i en kat eller to som du selv udtaler🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Nej slet ikke skør!! Man mister lidt troen på kærligheden når man oplever hvor mange der er utro. De sidste gange jeg har været i byen, har jeg et par gange mødt en sød og interessant fyr -og når jeg så lige har kysset ham, fortæller han mig at han er optaget 😝😝 det er sket SÅ mange gange nu. Og der er da ikke noget mere ucharmerende end en optaget fyr der ikke kan styre sig! 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kender ingen der har været deres kærester utro – og det er ikke fordi jeg ikke har venner. Men jeg tror at det blandt visse yngre grupper er meget almindeligt – desværre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Der her indlæg sætter seriøst ord på nogle tanker jeg har gået med når folk kom ind på utroskab, og ligesom gjorde det til noget helt almindeligt, og ikke en ”Big deal”. For, for Satan jeg følte mig old fashioned, da jeg bare ikke kan eller nogensinde kommer til at kunne tolere utroskab! Jeg er heldigvis i er parforhold hvor vi har haft snakken om utroskab, og begge har samme holdninger til det, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at min kæreste aldrig kunne finde på det. Husk, når du bliver skræmt, så tænk på nogen som har og er i et langt lykkeligt parforhold, det giver dig ro i maven 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Min kæreste gennem 2,5 år var mig utro med flere kvinder igennem 2 år, hvoraf han var kærester med den ene (som i øvrigt kendte alt til hans forhold med mig i det vi boede sammen), og hende havde han forsøgt at få børn med.. Mens han var sammen med mig.. Det er kraftedeme fucked up, og jeg gruer for mit næste forhold..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det her emne er det mest følsomme og kan være det mest alt ødelæggende for den det går udover! Har selv oplevet det og min nuværende kæreste har selv oplevet det. Vi har valgt at tale om frygten og alle de grimme tanker man kan få ud af det rene ingenting og at have en forståelse for at man kan reagere underligt til tider. Vi er nu sammen på 6. År og jeg stoler 100% på ham <3 men det har været en lang vej at komme dertil. Jeg selv gik til psykolog, simpelthen for at bygge mig selv op fra bunden igen. Jeg var helt ødelagt af det svigt det var, at jeg var så blind (og åbenbart ikke mere værd i hans øjne – altså eksen) at han kunne bedrage mig i et halvt år med samme kvinde. Utroskab er sygt, og vi mennesker burde være langt bedre til at respektere hinanden. Vær nu ærlig og forlad forholdet inden man går ud og finder andre. Men de gode fyre er derude – du skal nok finde den rigtige er jeg sikker på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Seriøst? Er eet sådan markedet er? Jeg har ikke venner der er utro! Og jeg har aldrig hørt historier på trods af at jeg bor midt inde i Kbh hvor man kunne tro at frekvensen er høj! Jeg har været sammen med min mand i 6,5 år og har to børn. Livet er alt andet end fyldt med spænding i sådan en hverdag men det er aaaaaldrig et tema i min vennegruppe. Og hvis min mand ser en anden så er han blevet langt bedre til at score og Til at være udspekulerer end jeg nogensinde har set ham være… monogam kærlighed findes…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har det på præcis samme måde og det har mine andre single veninder også! Vi har oplevet så mange gange, at mænd er deres kærester utro. Enten har vi været sammen med nogen og bagefter fundet ud af de har en kæreste, ellers har de fortalt det og prøvet at score en, vi har set folk vi kender være deres kærester utro i byen og vi hører om det gang på gang fra folk vi kender. Mine single veninder og jeg vil gerne have en kæreste, men samtidig er vi bange for at komme i et forhold, da vi oplever utroskab HELE tiden 😔Det er simpelthen så tarveligt at gøre mod et andet menneske – og tit ved alle andre det pånær kæresten. Det er simpelthen så ydmygende og tarveligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Min kæreste var mig utro. Vi boede sammen, og jeg kom hjem fra byen en nat, og fandt ham i vores fællesseng med en 18-årig pige – han var 29.. vi havde snakket om børn og skulle helt klart giftes. Det chok der går gennem ens krop er ubeskrivelig, og ens liv falder fra hinanden, derefter kommer den klamme fornemmelse af at det er en selv der er noget galt med. Det er over et år siden, men chokket og den bidende fornemmelse ad selvhad er der stadig – heldigvis bliver den skyllet over med en god gang “jeg er super dejlig, og det er ikke min skyld”. Jeg elskede ham for meget! Tak Matilde! Din blog hjalp mig til at elske mig selv i en hård tid, og at det er okay at give sig selv lov til at sørge over sit knuste (dog nu næsten helede) hjerte – du er pisse sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Din sidste sætning beskriver fuldstændig hvordan jeg har det. Er også single og ikke i udsigt til et forhold, men frygten sidder der stadigvæk. Kender mange forhold, hvor den ene eller anden part har været utro, og det lyder desværre til at det er blevet meget mere udbredt! Det er SÅ latterlig en udvikling og jeg kan slet ikke sætte mig ind i, hvordan man kan gøre det overfor sin partner?! Hvis man har så stor trang til andre, så må man slå op med sin kæreste, inden at man sårer sin partner, på en måde, som er utilgivelig – i mine øjne. Hvis jeg har en kæreste, så har jeg på ingen måde øje for andre. Og hvis det går skidt i forholdet må man arbejde for det – vande på sin egen side af hækken, så at sige. Det er sjælendt lykken at rende rundt og være utro – ender oftest i forholdet ryger, eller tilliden forsvinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Puha utroskab er nemlig LORT! Har været ude for det nogle gange, desværre! 🙁 og det gør så pisse ondt!!!
  Min nuværende kæreste som jeg har været sammen med i 3 1/2 år, var også mig utro efter ca. 1 år 🙁 Det gjorde SÅ ondt og ødelagde mig fuldstændig. Det var er engangsknald, MEN med en af mine bekendte igennem 8 år, og til min dengang bedste venindes bryllup! Den slog hårdt! 🙁
  Jeg har dog valgt at tilgive ham, og vi er stadig sammen. Men det har/er ik let! Det har koster rigtig mange tårer, kampe og skænderier! Og det var det værd? Det tænker jeg stadig ofte over, desværre.
  Vi bor ik sammen længere. Og nu fungere vores forhold faktisk bedre. Men det er lange fra perfekt. Og vi har ofte været ved at gå fra hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ali

  Rammende indlæg, og meget skræmmende at læse alle kommentarerne 😳

  Som nok den eneste mand i tråden, deler jeg kort min historie om mit 16 år lange ægteskab, som jeg fik afsluttet sidste år.

  Kort efter vores 10 års bryllupsdag opdagede jeg at hun havde noget kørende med en gammel ekskæreste, men hun benægtede hårdnakket, faktisk så meget at jeg måtte undskylde 😧

  Siden har jeg opdaget at hun ikke havde nok i mig gentagene gange, men da vi havde tre børn valgte jeg at kæmpe videre for at de ikke skulle ende som skilsmissebørn.

  Desværre ødelægger denne utroskab tilliden i forholdet og ender med at stoppe sexliv og kærlighed. Forholdet endte med at blive en praktisk foranstaltning, hvor jeg var skaffedyr og hun brugte.

  Sidste år gav jeg forholdet en chance igen, prøvede at tale med hende om at få det til at fungere igen. Hun svarede igen med at søge andre mænd kort efter. Det var dråben, der fik mig ud af forholdet. Det var svært, men nødvendigt!

  I dag har jeg en ny kæreste, og til trods for de store svigt i mit gamle ægteskab, så er jeg parat til at give kærligheden en chance. Frygten for at miste er prisen vi betaler for at elske ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Frygt ej! Der findes mange lykkelige monogame forhold. Jeg lever selv i et, på 8. År. 🙂 jeg hører sjældent om utroskab, men hvis jeg gør, er jeg også typen der siger hvad jeg mener. Det er det mest svinske man kan udsætte et menneske for. Og jeg er dybt forarget over folk der synes det er okay.
  Men der findes ægte kærlighed, uden utroskab og løgne, så vær ikke bange for at gå ud i verden og led efter den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg må sige jeg er uenig i mange af kommentarerne. Selvfølgelig er utroskab ikke sjovt, det er noget lort, men shit happens. Og ofte, som alt andet adfærd, ligger der jo en årsag bag. Hvis årsagen handler om, at man ikke er tilfreds eller lykkelig i sit parforhold, så er utroskab selvfølgelig ikke løsningen og helt forkert. Men der kan være så mange andre årsager. Jeg siger ikke at utroskab er ok, men jeg siger bare at der kan være mange årsager bag, hvilket i mine øjne gør at nogle omstændigheder er mere formidlende end andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Well. Jeg har én veninde, der har været sin kæreste utro. De er så gået fra hinanden. Jeg har aldrig været en kæreste utro (har haft fem) og har aldrig kendt til, at de var mig utro. Min nuværende kæreste har heller aldrig været nogen utro, og det tror på jeg på i øvrigt.

  Generelt skal man aldrig lade frygt bestemme, hvad man gør og tør.

  Jeg tror det er nemt at lade sig farve af, hvad man hører. Men det er fanme også et lille udpluk af verdens befolkning, Danmarks even, selv hvis man tager “kender en, der kender en” med.

  Personligt tror jeg min håndtering af utroskab ville handle om hvilken situation det var. Jeg ser stor STOR forskel på, om min kæreste så en anden gennem længere tid, især hvis det handlede om, at der var problemer mellem os eller behov han ikke fik opfyldt – og så at falde i af impulsivitet. Men det er bare mig.

  Og så tror jeg på et store plan, at der er for mange mennesker, der låser sig fast i, hvordan et parforhold skal være, og hvad det betyder at man har lyst til at være sammen med andre end sin kæreste. Hele den der ide om at monogami=ægte kærlighed, den køber jeg simpelthen ikke. Jeg tror, vi trænger til at skabe et stort, varieret lag af typer af forhold mellem bollevenner og faste kærester, hvor der er plads til alternative måder at være sammen, hvor man ikke opfører sig ud fra det label, man har fået (kærester skal opfører sig sådan her bum)

  Generelt tror jeg ikke, at frygt for at blive svigtet eller snydt eller forladt fylder meget i mit forhold. Og jeg vil langt hellere være (naivt) optimistisk, end jeg vil ødelægge det gode for mig selv ved at være pessimistisk. Og det på trods af, at jeg er blevet behandlet dårligt i flere af mine forhold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kære Mathilde. Nu har du én gang været i et forhold som i lang tid var godt, sundt, varmt og fyldt med kærlighed. Utroskab var ikke noget der fyldte i dit hovede dengang var det? Jeg kender dig jo ikke, men når du én gang har haft – skal vi kalde det “evnen” – til at slippe al usikkerhed og være i det gode, tro parforhold, så tror jeg i mit inderste på at du kan det igen. Personligt (er jo ikke statistik det her, bare mig;)) var jeg single en stor del af mine 20-ere. Jeg oplevede også de mænd der ikke gad mig, sådan rigtigt, og jeg oplevede mig der ikke gad nogle mænd, sådan rigtigt. Inderst inde vidste jeg godt når mændene ikke rigtigt gad mig, og inderst inde vidste de mænd jeg blev ved med at date når jeg ikke rigtigt gad dem;) Hverken de eller jeg var dumme, men når der er følelser involveret, så slipper rationaliteten jo op. Og heldigvis for det, for det betyder jo at man har potentiale til at blive forelsket igen. Sådan rigtigt!

  Jeg er i forhold med en mand nu. Har jeg været i 3 år. Elsker ham, hans bonus-søn, vores lille datter og sgu det hus vi har købt. Utroskab er ikke noget hverken jeg eller han frygter. Er der heller ingen grund til. Tror nu ikke at hverken han eller jeg vil acceptere det. Heller ikke for børns skyld. Det ville jeg ikke kunne leve med. Men folk, situationer og perioder i livet er forskellige. Tror det er vigtigt at forstå, at alting ændrer sig hele tiden. Derfor man skal tale om de svære ting når de er, så der ikke opstår for meget afstand i et forhold der evt kunne blive til utroskab. Jeg og min kæreste øver os i kontinuerligt at få talt om de svære ting (for det meste underskud og søvnmangel for tiden (=baby)). Bliver aldrig verdensmester i det, men er ikke en mulighed at give op jo 🙂 Jeg er meget lykkelig – mere eller mindre hver dag. At acceptere at intet er uforanderligt har givet mig en ro.

  Selvfølgelig tror jeg på du også finder den. Du har været igennem så meget og kommer igennem endnu mere som livet går. Men – udfra hvad jeg kan læse mig til – har du en livsvilje, positivitet (for det meste) og tro på det gode i mennesket, der gør at du i mine øjne har lykkepotentiale 😉

  ALDRIG har jeg skrevet så lang en kommentar før til nogen. Undskyld. Kunne bare ikke holde tasterne i ro

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shit just got real.