Til grin.

Mænd jeg har et crush på #1

phil1 phil2 phil3

Jovist, jeg havde da ikke planlagt at hele 3 gif’s skulle ind i dette indlæg – men jeg blev grebet af stemningen og grinede højt (alene, i min stue) af særligt nummer 2. Jeg elsker Modern Family og er gået i gang med at se alle sæsonerne. Igen. Jeg har vel været dem igennem 5-6 gange efterhånden og jeg er kæmpe fan! Har du luret den? Hvis ikke – så kom igang. Sommeren lader alligevel vente på sig, sten en god serie. Humoren er fantastisk. Jeg griner i hvert eneste afsnit og særligt Phil Dunphy er jeg blevet forelsket i. Han er nemlig hamrende skæg og har en episk rolle.

Jeg sad og stenede afsnit den anden aften og får en snap fra min gode veninde P, som skrev at hun var forelsket i Phil – netop som jeg sad og så det og grinede højt over ham. Du må og skal tjekke ham ud, hvis du ikke har stiftet bekendtskab med ham. Du kommer ikke til at fortryde det!

Han er seriøst min drømmemand (hans rolle er, nuvel). Hans personlighed – dén må min næste mand gerne have. Så ville jeg grine mig til en sixpack på få måneder. Jeg lurer ham på Netflix!

1 kommentar

  • Klara

    Hej Matilde!
    Jeg ELSKER også Modern Family, MEN synes du ikke at de sidste 2-3 sæsoner er dårlige? Jeg synes simpelthen humoren, skuespillet, timingen og forudsigeligheden er på det værst tænkelige niveau! Er decideret S K U F F E T, for de første sæsoner er SÅÅÅ gode! Hvis ikke du har set de sidste sæsoner endnu, kan du godt begynde at forberede dig på at blive helt trist af at se at de prøver at klemme alt for meget ud af noget rigtig godt der bare skulle have stoppet mens legen var god. Mega øv. Men YES til de første 3-4 sæsoner!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til grin.