Ikke kjolen - men samme print!

Mofibo – fordi jeg gerne vil høre gode historier

Reklame for Mofibo

mofibo mofibo2

Da jeg var barn havde min familie et sommerhus. Det lå på Sjællands Odde og vi kørte ofte derop. Det tog omkring to timer og jeg glædede mig altid (trods evig køresyge) – for så skulle min lillebror og jeg høre lydbøger. Vi elskede Prop og Berta, Dyrene i Hakkebakke Skoven og en eller anden om en ræv der snød alle. Vi hørte gerne de samme igen og igen. Så sad vi på bagsædet med dyner og jeg følte mig i den grad beskyttet og underholdt. Vi fik Game Boys på et tidspunkt, men lydbøgerne kunne intet slå. Jeg kan huske at jeg sad og levede mig helt ind i fortællingerne. Når fortælleren beskrev en skov – så var jeg i en skov. Var der en heks (som der jo var i Prop og Berta) så gysede min lillebror og jeg og jeg fik måske hans hånd i min. Det er gode minder. Jeg var i øvrigt heller ikke en god læser, så det var rart at få historierne oplæst.

Prøv 30 dage gratis ved at bruge koden HELSE2017 – koden kan du bruge lige her!

NB! Du kan downloade app’en i App Store eller Google Play Store. Der er ingen binding, men efter de 30 dage fortsætter abonnementet til 129 kr., hvis det ikke opsiges. Du kan bruge koden til og med august.

Og jeg nyder det stadig. Nu er det bare fordi jeg har for meget krudt i røven til, at sætte mig med en bog. Det sker alt for sjældent. Nok faktisk kun når jeg er på ferie og wifi’en er dårlig. Lidt trist, men du kender det sikkert. Og jeg elsker faktisk at læse, men jeg får det simpelthen ikke prioriteret. Så derfor får jeg historier og bøger læst op, så kan jeg nemlig lave noget imens. Løbe en tur, rydde op, lave mad (okay det sker ikke så tit igen..), gøre rent, skrive her på bloggen. Og det gør jeg med Mofibo som er en app, som jeg har på min telefon. Der kan jeg hurtigt finde de genrer som jeg helst vil høre (eller læse, når jeg har tid til det), der er top 10 lister over f.eks. krimier og så kan jeg sætte den til at slukke på et bestemt tidspunkt, hvis jeg f.eks. lytter til en oplæsning om aftenen i min seng. Så jeg ikke går glip af noget – dét er ret smart synes jeg. Og en rar måde at falde i søvn på, engang imellem. Lige nu lytter jeg til “Løbende Tjener” af Dennis Jürgensen og den er virkelig, virkelig spændende! Den kan jeg godt anbefale, hvis du er til lidt krimi.

mofibodone1

Jeg har netop bestilt ferie til Grækenland og der vil jeg gemme disse 3 titler, som jeg er blevet nysgerrige på:

mofibodone2

 • En mand der hedder Ove (fordi min far læste den sidste sommer og han læser aldrig og han var seriøst oppe og køre over den!),
 • Selfies af Jussi Adler-Olsen. Fordi jeg elsker blod og krimi. På skrift, vel at mærke.
 • Kunsten at forelske sig.. fordi. Jeg har glemt hvordan man gør.

Du kan også selv bestemme hvor hurtigt oplæseren skal læse, du kan downloade bøger til offline brug og der er over 40.000 forskellige titler at vælge imellem. Så der burde være noget for enhver smag! Du kan prøve Mofibo lige nu – helt gratis i 30 dage! Så kan du se om du får det brugt og om du kan lide det. Jeg synes det er perfekt og måske du har lang transport tid eller løber langt? Personligt er jeg blevet træt af min musik, så lige for tiden løber jeg med en bog i ørene. Det fungerer rigtig fint og jeg glemmer faktisk lidt, at det er lidt hårdt at løbe.

Brug koden HELSE2017 for at få de 30 dage gratis LIGE HER!

2 kommentarer

 • Maria

  Hej Matilde 🙂

  Jeg har førhen prøvet Mofibo’s gratis prøveperiode – ved du om jeg kan benytte mig af det her tilbud, når nu jeg har haft det før?

  Vh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke kjolen - men samme print!