Opinionsland - Hjælp med at gøre idéer til innovationer

Nudist

19554031_10211629011373337_9043519356496093271_n

I mandags tog jeg min veninde Cat under armen og kørte til Bellevue strand. Der kan du nemlig bade nøgen, uden at få skæld ud. Og hvorfor så bade nøgen, tænker du måske. Jo – det er en skide god øvelse til dig, som har det svært i din egen krop og ikke kan lide synet af dig selv. Det er dejligt at bade nøgen og du kan gøre det med din veninde eller med din kæreste eller din mor eller din hund eller alene. Det er en god øvelse fordi du ser din krop som den er – for en kort stund. Længere tid kan man heller ikke være under vandet i Danmark, det er satme koldt!

Cat og jeg smed tøjet og hoppede i. Vi var nok under i 6-7 sekunder. Men det var så forfriskende. Og selvom at vores kroppe og figurer er forskellige, så er vi begge helt almindelige, sunde piger.

Det handler om at tage et ansvar – hvis du vil have det bedre i din egen krop. Du kan vælge at ligge dig fladt ned og acceptere at hate på din krop til evig tid. Eller du kan tage en beslutning om, at du vil ændre det mønster. Små skridt. Et af dem kan være at bade nøgen med en god veninde. Hun elsker dig jo selvom du måske har appelsinhud, ar, hår på benene og fedt hist og her. Og hvis ikke, så er hun ikke en god veninde.

Bellevue kan anbefales. Der findes vist også et sted i  Aarhus hvor man kan bade nøgen sammen i en klub. Det er måske et stort skridt at tage, du kan starte med at dyppe dig foran din veninde. Prøv. Jeg tror på dig. Og du er lige som du skal være. Altid!

2 kommentarer

  • Kjeld

    Hvorfor skulle du få skæld ud? Det er lovligt at bade nøgen i Danmark! Ja, Bellevue er et dejligt sted, jeg er kommet der i over 20 år og har ligget nøgen sommer efter sommer. Et fristed og et fællesskab. Nu slår jeg mine folder i Tisvilde, der er endnu dejligere! 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg har heller aldrig været storforbruger af badetøj.

    lad os få frisindet tilbage og et naturligt forhold til nøgenhed

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opinionsland - Hjælp med at gøre idéer til innovationer