Floral girl

Opinionsland – Hjælp med at gøre idéer til innovationer

Sponsoreret

19420583_10211629003933151_4999036596373758742_n 19510243_10211629004013153_5594157207779005122_n

Du bruger nettet en hel del, ikke sandt? Det gør jeg jo som bekendt – jeg ville have utrolig svært ved, at leve uden internet og uden min computer og min mobil. Jeg bruger nettet til nærmest alt. Jeg tjekker vejrudsigten, jeg booker tider til kropsterapi, jeg bruger facebook til at planlægge mine træninger sammen med mine træningsmakkere, jeg mailer, jeg ser netflix (da jeg ikke har et tv, foregår det altid på computeren) og jeg bruger nettet til alt det andet: shopping, høre musik på youtube og meget andet. Det er en stor del af min hverdag, ligesom det sikkert også er for dig. Nu kan du tjene lidt penge, mens du bruger nettet og samtidig få noget at skulle have sagt – du kan nemlig deltage i online markedsundersøgelser – hvor din mening påvirker udviklingen af nye produkter og serviceydelser, da firmaer og organisationer er afhængige af din feedback – ellers køber du måske ikke noget hos netop dem. Din mening er vigtig. Tilmelder du dig Opinionslands fællesskab og deler din mening i deres betalte online undersøgelser, hjælper du virksomheder med at tilpasse deres produkter til dine behov – samtidig med at du kan tjene en ekstra skilling eller donere til velgørerende formål (hvis du gerne vil dét!).

Det er nemt og hurtigt og du kan gøre det når det passer dig. Brands betaler for at høre din mening via online surveys, så de på den måde kan forbedre deres produkter.

Ved at deltage i disse online surveys, kan du optjene point som kan indløses til kontant udbetaling via PayPal, du kan indløse dine point til gaver hos store brands (såsom CDON, Zalando, Magasin, Matas, IKEA og mange flere og du kan også vælge at donere pengene til et velgørende formål. Ved at deltage i disse undersøgelser er du samtidig med i lødtrækningen om en præmie på 30.000 kroner, som trækkes hver kvartal. Det er gratis at oprette en konto på Opinionsland og du skal ikke oplyse kontonummer eller lignende personlige oplysninger.

Undersøgelserne er altid om populære emner og produkter – du skal dog være 18 år for at deltage. Du kan prøve det af – det er faktisk ret sjovt at svare på spørgsmål omkring et produkt, som man selv kender til og rart hvis man særligt ikke er helt tilfreds. At du samtidig kan optjene lidt penge og point – er kun et plus. Når du nu bruger nettet så meget, så er det en perfekt og hurtig måde, at blive hørt på.

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Floral girl