Nederdelen

Til grin.

rachel2

Ja okay så. Fedt fedt fedt. Jeg tog mig sammen og prøvede det der date, der. Efter at have opbygget en kæmpe frygt og være pisse hamrende bange for at dumme mig, blive ked af det, ikke leve op til hans forestillinger, snuble, have noget i tænderne, grine dumt, bla bla bla. Jeg gjorde det. Fordi jeg gerne vil prøve at date – de fleste af mine singleveninder gør det og de tør godt. Så hvorfor skulle jeg ikke turde? Og jeg vil jo gerne have en kæreste. Ikke for enhver pris og jeg vil gerne være forelsket, bevares. Men jeg vil jo gerne den der tosomhed. Og jeg er vist også klar og helet og alt det der. Og han kommer jo ikke bare og banker på min dør. Jeg skal vel.. lidt ud og se det an. Og øve mig, om ikke andet.

Jeg synes at dating så hurtigt bliver stift og overfladisk og kørt helt op til noget vildt – men det behøver jo slet ikke at være sådan. Det kan jo “bare” være den obligatoriske gåtur med kaffe og “nå men hvad laver du så?” og så tester man lige om kemien er der.

Så dét prøvede jeg. Og det gik ret godt, faktisk. Sød mand, sjov mand, nærværende mand, flot mand, klog mand. Kaffen blev til flere og jeg hyggede mig. Der var kemi, bestemt. Ikke sommerfugle i maven, men sommetider kommer de jo først efter noget tid. I guess. Jeg har faktisk kun oplevet instant crush – men jeg tænkte ikke så meget over det, jeg prøvede bare at være i det.

Og det gik såmænd også godt nok. Men den opfattelse delte vi så åbenbart ikke, for det hele endte med, at han skrev en ret tarvelig besked til mig hvor budskabet var, at han ikke gad at “spilde sin tid” på at se mig igen. Det var så det. Så sad jeg i min lænestol med telefonen i hånden, det regnede fandeme også oven i hatten og jeg havde voldsomt lyst til at give ham en lussing/drikke rosé med mine veninder/ligge mig under dynen for evigt.

Så græd jeg. Ikke sådan hulke agtigt, men der kom tårer og det gjorde ondt i hjertet. Ikke så meget fordi det var ham, fuck ham (bitterfisse udtalelse, men det er han jo!) – men fordi jeg følte mig ydmyget og i den grad til grin. Jeg synes ikke at man kan behandle andre mennesker på den måde, uanset om der er kemi eller ej. Vi er voksne mennesker (i følge hans dåbsattest, anyways..) og den behandling er simpelthen ikke okay. For jeg kan bruge dagene til juleaften med at tænke over, hvad jeg gjorde galt. I stedet for at han bare skrev, at den ikke lige var der fra hans side men det havde været hyggeligt, hav det godt – agtigt. Og jeg ved godt at jeg ikke skal vende den indad og at det er ham, som er en idiot. Men alligevel. Det er satme svært at lade være, kender du ikke det?

Jeg følte mig som en fiasko og jeg skal ikke på en date foreløbig. Eller også skal jeg – op på hesten igen, om man så må sige. Idioter er der nok af, jeg troede jeg havde flair for at sortere dem fra. Men nej. Der går i hvert fald lige lidt, før jeg tør drikke kaffe med ny mand igen. Og næste gang, så har jeg idiot-antennerne ude.

Er du single og synes du at det er hårdt? Så er du ikke alene <3

18 kommentarer

 • Maria

  Av om jeg kender det. Jeg havde også endelig taget mig sammen til dating og prøvet at pakke mit måske stadig lidt knuste hjerte væk. Vi ses et par gange og pludselig stopper han bare med at svare. Hvornår er vi blevet så umodne man ikke engang kan skrive “det er bare ikke lige mig?” Jesus. Mænd altså..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Av, hvor jeg kender det. Jeg har sat dating lidt på pause ene og alene af den grund at jeg synes folk (mænd) opfører sig sindssygt uhøfligt. Og ja det får mig lidt til at lyde som en 80-årig gammel dame, I know 😉 Men det synes jeg altså virkelig – som du selv siger, vi er voksne mennesker, så hvorfor er det så svært at opføre sig fint overfor den anden part. Det tager jo ikke længere tid at skrive en sød besked end en grov besked. Jeg skrev for nylig med en fyr i 2 uger cirka, og pga vores forskellige skemaer var det ikke lige til at finde en dato, men det lykkedes efter de 2 uger…men, så skulle han arbejde, så blev han syg og så forsvandt han! Og der bliver jeg altså bare træt, for hvorfor ikke bare skrive at det ikke lige skulle være i stedet for at vælge den kolde skulder! For den gør altså lidt nas, skulle jeg hilse og sige 🙄🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Øv! ❤ Ja, jeg er også single og synes også til tider det er hårdt. Har været single 1/2 år efter 5 års forhold, som sluttede med han var utro, en måned eller mere, og så fortsatte i forhold med hende… fuck. Jeg er ikke videre endnu og min tillid er ikke eksisterende… øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Kæmpe kram! Og ja, jeg kender følelsen.
  Jeg er hunderæd for at date ene og alene af det, som dit indlæg handler om.
  Jeg har fået mit hjerte knust…i tusindvis af stykker og jeg er mere bange for at opleve dét igen, end jeg drømmer om at opleve kærligheden igen.
  Selvom det er 2 år siden, mit hjerte blev knust..
  Jeg er bange for at give for meget og ikke få igen.
  Jeg er bange for at ville det for meget og det ikke er gengældt.
  Jeg tør simpelthen ikke elske igen.
  Jeg håber, det kommer en dag.

  Af hjertet tak for din ærlighed og tak for dig og alt det, du giver af dig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Du skal kysse en del frøer før du møder din prins.

  Jeg kan godt lide din indstilling mht ikke at forcere det, men at man bare tager det som det kommer.
  Men seriøst lad være med at spilde din tid på hans BS og andre alternative grunde til hvorfor/ hvorfor ikke.
  Min veninde trøstede mig altid med at det er bedre at vide det nu end senere og med hendes egne ord “if it is not meant to be, it is not meant to be”.Du er god nok, og hold fast i det.
  Dating er jo også en måde at finde ud af om der er noget eller ej… osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Datinglivet er ikke nemt. Jeg har mødt nogle søde mænd som ikke blev til noget mere, men jeg har også mødt nogle idioter og dem kan du ikke undgå. Du vil støde ind i dem uanset hvad og disse dårlige følelser du har, skal du ryste dem af, for det kan ikke betale sig. Op på hesten igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Er lige blevet dumpet af en 26 årig over snap, efter vi har set hinanden i 2 måneder. Og han kunne slet ikke se han var en idiot. Du er ikke alene <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilly

  Ikke for at gnide mere salt i såret; men er det så forfærdeligt det han gjorde? Især hvis han skrev, som du skriver i slutningen af indlægget at den bare ikke var der fra hans side, i stedet for at han ikke “gad at spilde sin tid” som du skriver i starten.
  Jeg mener, jeg kan sagtens forstå at du sad med en øv følelse, og at éns stolthed lige får et hak når man bliver afvist.
  Men det er jo fair nok at manden gør det og hvis du spørger mig, især at han allerede gør det efter første date. Han kunne havde lavet det samme nummer som mange andre fyre derude og knaldet med dig efter 2., 3., 5., whatever date og SÅ droppet dig. Den havde nok gjort endnu mere ondt. Han kunne havde lavet strudsen og bare ren tavshed. Men manden er ærlig og afviser dig på en ærlig måde.
  Igen, jeg forstår fuldstændig at det alligevel er træls at stå der som den der bliver afvist, men når det nu skal være, så kan det da ikke gøres på en mere nænsom måde.
  Og han synes jo højst sandsynligvis overhovedet ikke der er noget galt med dig. Han følte bare ikke kemien. Det har vi vist alle prøvet uden at vi har synes at der er “noget galt” med den anden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Han skrev desværre ikke kun at han ikke ville spilde sin tid, han skrev andre ting og vi havde set hinanden nogen gange, desværre. Han gjorde det ikke ordentligt og var ikke voksen – han kunne have tacklet det på så mange andre måder. Jeg er med på at det er fair nok at han ikke føler den, men der er mange måder at sige det på og han valgte klart den tarvelige udvej. Endda i en brandert. Derfor dette indlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kommenterer normalt aldrig på blogindlæg, men lige det her gik lige i hjertet på mig. Jeg er selv blevet single for et par måneder siden efter at have været sammen med min ekskæreste i over 6 år. Jeg har kastet mig ud i at date, og jeg er simpelthen forbløffet over hvor mange idioter der findes derude. I mandags blev jeg dumpet af en fyr, jeg havde set et par gange, og som åbenbart havde inviteret mig ud i mandags for at kunne dumpe mig i virkeligheden frem for over telefonen. Tanken var måske sød nok, men fejlede fuldstændigt i praksis – han var sur og mærkelig at være sammen med og ville nærmest ikke kigge på mig, og det var først da jeg efter en times akavethed spurgte ham hvad der var galt at han meddelte mig at der var så mange ting ved mig, der irriterede ham, at han ikke syntes at vi skulle ses igen. Og så endte han fandme med at stå og liste alle de ting op som han syntes der var i vejen med mig! Jeg ved jo godt at det er ham, der er en idiot, men derfor gør det fandme ondt alligevel.
  Jeg er så glad for dine indlæg – vi er aldrig alene <3 Kæmpe kram til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Matilde.
  Det var virkelig dejligt befriende at læse dine ærlige ord! Jeg tror at vi alle kender til både frygte for at date og resultatet af det. Derfor er det super fedt at du har sat ord på.
  Jeg har selv været i det skide datinggame i flere år og det kan være så svært at være i. Med tiden lærte jeg at tage det ned på et helt lavt plan, hvor jeg ingen forventninger havde og tog det som erfaringer og indimellem kan det blive til nogle gode historier til veninderne 😉
  Man får nogle knubs, men så er man da heldigvis det klogere til næste gang 😊
  Håber alt for dig i datingverdenen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du skal bare op på hesten igen. Man møder mange mindre spændende typer – og så en dag møder du en fyr, der modbeviser alle de andre.
  Du er ung, smuk og intelligent. Skriv til ham at han har et problem og hop så ud og Mød verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Der er så mange idioter ude omkring. Jeg datede også mange inden, jeg mødte min nuværende kæreste. Et syn jeg lærte af ham var, at man aldrig må gå i seng med en mand for tidligt. Han sagde lige ud, at alle mænd han kendte havde den regel. De tænker nemlig, jamen hvis hun går så let i seng ned mig, hvem var hun så senest sammen med. I bund og grund skal vi kvinder være ihhh så bly og svære at erobre, så manden som får lov til at gå i seng med kvinden føler sig særlig. Jeg skriver dette som et input, eller en observation af det mandlige køn til tankestof til fremtidig dates.
  PS. Jeg aner jo ikke hvad din tilgang er til sex/ hvor tidligt, så det er ikke møntet på dig Mathilde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders

  Hej Mathilde, er vild med din måde at formulere tingene på. Du skriver alt det man tænker omkring det. Som fyr har man også en masse tanker i samme stil. Jeg har i hvert fald. Single på femte-sjette år.. Først for broken til at lukke en ny ind, nu åbenbart for selektiv. På #NS17 i weekenden stod der så en pige, lidt fulde, pjattede, men en god pingpong, bytte numre og alt det der. En lille venli besked og timer senere respons som jeg kunne vågne til. Lidt pingpong på SMS søndag og initialt til en kop kaffe. Ingen kaffe, kun radiotavshed. Jeg forstår ikke dating..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det datingliv der, det giver en så mange hak i tuden! Hold kæft, hvor har jeg siddet med såret stolthed mange gange og tudet over fyre, jeg ikke engang var forelsket i – bare fordi jeg (igen) var blevet afvist! Spild af tid at sørge over idioter, men jeg savnede simpelthen tosomhed, ja jeg følte mig vel nærmest ensom. Jeg ville SÅ gerne have en kæreste og var åbenbart parat til at hige efter mænd, jeg ikke engang var forelsket i. Suk. I dag har jeg heldigvis en fantastisk sød fyr, som jeg elsker, og som elsker mig. Yay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Matilde (og i andre skønne kvinder herinde), må jeg bede om gode råd mod regnorme rygrad, mht. at droppe kontakten med eksen? Jeg falder i gang på gang, selvom jeg tager beslutningen og er virkelig stålsat. Det hjalp lidt da jeg havde fået en kropsterapi behandling, og det skal jeg også have igen, men tager gerne imod andre gode råd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er simpelthen i chok over hans opførsel. Eller måske er jeg i virkeligheden i chok over den der “dating kultur”, som jeg ikke kender ret meget til, da jeg heldigvis er sammen med jordens dejligste mand på 7. år. Men hold nu op, hvor er jeg glad for, at jeg ikke er single. Det er så rigtigt, når nogle kvinder siger, at de gode er taget, for det er jo sandt. De gode mænd behandler nemlig kvinder med respekt. Nogle har simpelthen ikke lært det hjemmefra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E.

  Jeg var single i tre år indtil sidste år. Fra jeg var 30 til 33. Lige som Tinder gjorde sit indtog. De tre år var benhårde. Jeg synes egentlig jeg var ret modig, når jeg ser tilbage på det – jeg kastede mig ud i datingen, jeg nåede at blive meget ulykkeligt forelsket og jeg nåede at lære nogle både søde, kloge og flinke fyre at kende. Men jeg nåede godt nok også min del af dårligt opdragne mænd (hvis man ikke er interesseret (mere), hvorfor kan man så ikke sige det på en pæn måde?) Jeg mødte nogle klaphatte, som var ret uhøflige, men jeg forstår stadig ikke den opførsel – den gør intet godt. Jeg nåede også at møde en, som ikke kunne stoppe med at sige, hvor skøn jeg var, og hvor meget kæreste-potentiale der var i mig, hvorefter jeg efter at have sovet hos ham og sagt farvel og på gensyn en morgen, ser ham gå hånd i hånd med en anden kvinde ned ad gaden. Og jeg har datet en semi-kendt type kortvarigt og efterfølgende fundet ud af, at han var kærester med det halve af København på det tidspunkt.
  Nogle gange forstod jeg ikke, at jeg turde kaste mig ud i endnu en date med endnu en fyr, og det kræver et mod og en tillid, som man ikke altid har. Det hjalp mig at have mine veninder som evige støtter, og så hjalp det mig nok også, at jeg af natur er frygtelig nysgerrig – nogle gange prøvede jeg bare at se de der dates som et møde med et fremmed menneske, der helt sikkert havde nogle gode historier at fortælle.
  Men ja, dating kan være benhårdt og det er helt fint at have perioder, hvor man tager en pause fra det. Og så tænker jeg, at det er vigtigt at man holder fast i sig selv og behandler andre på den bedst tænkelige måde, så man i hvert fald kan se sig selv i øjnene i datinglivet.
  Alt det bedste til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nederdelen