Svendborg - du kan noget.

Bodysuit og noget om is

Reklamelinks

nelly1 nelly2

Jeg er netop kommet hjem fra en helt fantastisk søndag, som jeg først tilbragte med Maria og Josefine, hvor vi svedte sammen og på hinanden og fik trænet og sludret og derefter spiste jeg risotto og is med Pernille, som også har mistet sin lillebror. Sådan mødte vi hinanden for nogle år siden og nu er hun min nære veninde. Hun er helt fantastisk. Hun har en iphone 7 (jeg har “kun” 6’eren) så jeg udnyttede situationen og bad hende om at snuppe et par billeder af mig, i min nye body. Som jeg er enormt glad for. Den er fra nelly og du kan finde den lige her!

Jeg så en smuk mand, mens vi spiste is. Jeg blev lidt..små forelsket i ham (du ved) og jeg tog et langt tilløb og havde næsten taget mig sammen til at spørge om hans nummer, da han rejste sig og gik sammen med sine venner. Jeg turde ikke løbe efter ham, det er alligevel lige lovlig desperat. Nu ærgrer jeg mig over det! Så næste udfordring er, at jeg gør det. Næste gang jeg ser en smuk mand, så spørger jeg altså. Det værste der kan ske er, at jeg får et nej. Og jeg er jo stadigvæk det samme menneske bagefter. Som min far plejer at sige. Jeg skal bare lige tage mig sammen, men øvelse gør vel mester. Næste gang gør jeg det, det lover jeg!

Nelly har udsalg lige nu og der er gode kup at finde. Kig f.eks. lige her, hvor jeg har spottet gode bud!

Reklamelinks

3 kommentarer

  • Marianne

    Jeg har engang spurgt en fremmed mand om han nummer. Jeg fik nummeret, og selvom der ikke kom en date ud af det i sidste ende, så følte jeg mig simpelthen så sej over at gøre det. Så kast dig ud i det, det værste der kan ske er jo nemlig et nej. Og det overlever man jo heldigvis 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Hej Matilde, SÅ fin body! Hvilken størrelse har du mon taget den i?? 🙂 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svendborg - du kan noget.