Alle mine forpulede lister

De tights i altid spørger efter – nu med link!

Sponsoreret af Ellos, indeholder reklamelinks

adidas2 adidas3 adidas4

Hoodie (udsolgt i grå, men findes i sort) 499 // Tights 349 // Sneakers 799 (normale i størrelsen)

I skrivende stund sidder jeg i Grækenland, det er tidligt og jeg har sovet elendigt – det gør jeg altid første nat et nyt sted, kender du ikke det? Jeg har pakket træningstøj, men jeg ved ærlig talt ikke om jeg får det brugt. I hvert fald ikke i dag, hvor min far og jeg skal på eventyr i bjergene på scooter. Jeg glæder mig! Det er i øvrigt en perfekt måde at få sol på – min far kører så jeg holder om ham, får vind så jeg ikke dør af varme og på den måde verdens nemmeste tanning. Med faktor 50, nuvel. Man er vel klog af skade, efterhånden.

adidas1 adidas5

Mine Adidas tights er mine all-time favorites. De sidder højt i taljen, de er lange i benene og de er af god kvalitet. Dem jeg har på, på billedet er nye og lækre – dem jeg har i forvejen er 6 år gamle (!) og trods en smule slid, så er de stadigvæk blandt mine favoritter. Jeg synes også at de sidder pænt på numsen, hvilket også er vigtigt for mig, når jeg træner. Jeg vil gerne se pæn ud, trods kalk, sved og sommetider tårer.

Jeg elsker Adidas, som bare altid virker. Det er kvalitet, det sidder godt og det er pænt. Hoodien glæder jeg mig til at bruge mere til efteråret før og efter træning og de nye sneakers er næsten så pæne, at jeg ikke vil træne i dem. Jeg kunne godt finde på at bruge dem sammen med en nederdel f.eks. Tjek hele Ellos’s sportsudvalg ud lige her! De har meget og det er til at betale!

Nu vil jeg smører mig ind i solcreme, spise græsk yoghurt med honning, drikke en god kop kaffe og tilbringe dagen bag på en scooter med mit yndlings menneske.

Sponsoreret af Ellos, indeholder reklamelinks

3 kommentarer

 • Line

  Hvilken størrelse har du? Jeg er i tvivl om størrelse for 40 er alt for stort, men 34 er for småt. Og de hedder 34/36 og 38/40

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Tag 38/40, de vil passe bedst tror jeg og ikke sidde løst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viola

  Hej Matilde
  Hvis man normalt bruger størrelse 40 i bukser, vil du så mene en 38/40 vil være passende, eller bliver den for lille? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle mine forpulede lister