Ikke bikinikrop. Bare en krop i en bikini

Find en veninde #dueraldrigalene

img_4581

I sidste uge oprettede jeg facebook gruppen: “Find en veninde #dueraldrigalene“. Det gjorde jeg efter flere måneders overvejelse – og jeg skulle da have gjort det for længe siden! Allerede det første døgn kom der 1000 medlemmer. I skrivende stund er der 2000! Jeg var og er helt overvældet. Behovet har været stort og hvor er jeg glad for, at I støttede mig og bakkede mig op, da jeg spurgte jer om det var en god idé. Tak for det!

Hvad kan du bruge gruppen til? Du kan bruge gruppe til at finde en at træne sammen med. En at gå tur med. En at drikke cocktails og danse med. En at tale om de svære ting med. Du bestemmer faktisk selv, hvad du vil søge efter på gruppen.

Jeg har opfordret til at du, hvis du går ind i gruppen, ligger kortene på bordet og er ærlig omkring hvordan du har det og hvad du søger og hvorfor. Det er der så mange modige piger og kvinder som har gjort – jeg er meget rørt over jeres historier og hvordan i tager imod andres. Men hvis det er for grænseoverskridende for dig, så skriv en besked til mig på facebook eller mail, så skal jeg nok efterlyse for dig. Du er aldrig alene. Der er i hvert fald 2000 andre piger og kvinder, som også mangler en veninde.

Kys og rigtig god dag. Og tak igen. Jeg kunne ikke gøre det jeg gør, uden jer.

3 kommentarer

 • Lisa

  Kære Matilde,
  Jeg blir simpelthen nød til at skrive til dig og sige dig tusind tusind tak for at du har taget springet og oprettet en sådan gruppe. Jeg har de sidste måneder for alvor gået og tænkt på hvordan jeg kan skabe mig en større omgangskreds og bum, så dukkede dit indslag lige op på IG, det kan ikke være tilfældigt😉
  Tak for dig❤ kærligst Lisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du kunne lave en tilhørende App, hvor man kan finde veninder/venner som er i ens område 🙂 Så ville man hurtigt kunne finde en træningsmakker, spiseparter etc. Og så kan man tjekke af, hvilke slags sociale arrangementer man har lyst til at prøve 🙂
  Synes det er en super idé du har fundet på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg synes det er et fantastisk initiativ Matilde! Jeg har personligt ikke brugt din gruppe, fordi jeg allerede havde fundet et lignede tilbud på Boblberg.dk, hvor jeg fandt en ny fantastisk god veninde og blev en del af en hyggelig madklub. Det har givet mig utrolig meget livskvalitet at finde de mennesker, så kan kun sige skide fedt det du har gang i!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke bikinikrop. Bare en krop i en bikini