En gomore tur med en finger i knæhasen

Find en veninde?

img_4567

Nu har jeg tænkt over det længe og overvejet og overvejet og overvejet. Nu vil jeg gerne høre din mening, inden jeg kaster mig ud i mit projekt.

Der er så mange piger og kvinder i alle aldre som skriver til mig – fordi de føler sig ensomme og mangler en veninde eller en træningsmakker. Jeg kender så udmærket til ensomhed og hvor svært det er at være i. Hvor svært og tabubelagt det er at tale om. Og sige højt.

Derfor har jeg længe tænkt over, hvordan jeg kan hjælpe disse piger og kvinder. For jeg får helt ondt i hjertet, når jeg tænker på dem. Derfor overvejer jeg at lave en facebook gruppe, hvor man kan efterlyse træningsmakkere og “veninder”. På en afslappet måde og det skal samtidig være en gruppe, hvor der ikke findes noget tabu omkring at være ensom. Det skal være en gruppe hvor man som medlem selv har et ønske om at finde en veninde, selskab, en af træne med. Hvis man nu er flyttet til en ny by på grund af sit studie – så kunne gruppen måske være en hjælp til at finde nye bekendtskaber. Tinder for veninder. Agtigt. Hvad synes du? Er det en god idé? Og har du forslag, ideer og/eller tanker så del endelig!

38 kommentarer

 • Signe

  Så god ide! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk idé! Gør det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jaaa gør det👍👍der er så mange der vil blive glade tror jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Har længe tænkt samme tanke, så gør det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Man kan også bruge boblberg.dk 🙂 FB er klart også en god ide, men måske også lidt svært at stå frem med navn og billede og erklære sig ensom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Brug evt. Vina app’en der netop er tinder for veninder 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  God ide 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Skide god ide!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det lyder som en ret smart idé. Man kunne også lave et “meet up”, måske? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicola Jane Gillespie

  Synes det lyder som en rigtig god ide!! Jeg flyttede til en ny by for halvandet år siden og det er altså ikke nemt at møde ligesindede!😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Synes det er en mega god ide😀👌Tænker dog det er yderst vigtigt, at rammen bliver MEGET klar, altså både ift at det skal være et forum, hvor man både kan og skal have lyst til (måske) at være lidt sårbar, men tænker også det vigtigt, at det på ingen måde er/bliver en “dating” side, eller bare noget der minder om det.. for så tror jeg ikke du ender med, at “ramme” dem, som du virkelig ønsker. Bare en tanke☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg synes, det lyder som en rigtig god idé og noget mange vil kunne få glæde af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gita

  Super fin ide og tanke. Bestemt et forum som mangler. Både VINA og Boblberg.dk er meget begrænset. VINA har en lav svarrate og Boblberg er ikke købt af alle kommuner. Synes det er vigtigt at det rækker ud til hele landet og ikke begrænset til de største byer, ej heller ift arrangementer o.lign. Og tænk i alle aldre. Tror du har mange forskellige følger rent aldersmæssigt. Rigtig god fornøjelse med dit nye projekt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Virkelig god ide. Ville ønske jeg havde en veninde. Jeg tænker et forum, for alle byer. Bor selv i Middelfart, og aner ikke hvordan jeg skal sætte mere netværk op. Så måske en app som vina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg synes det er en god idé! Jeg mangler selv nogle veninder efter gymnasiet er slut + jeg og mange andre er flyttet…. Har prøvet vina og faktisk også en Facebookside, men er så dårligt til den dating agtige version. Har altid fundet veninder gennem skole, så synes det andet virker lidt kunstigt, men når man ikke længere går i skole, så er det altså svært! Måske du kunne lave nogle meetups: grill på stranden, eller andet chill. Self fanger det desværre ikke hele landet, men det kunne være en fin mulighed for at folk kunne “se hinanden an”. Over diverse sociale medier og på skrift er det altså svært at vide om kemien er der mellem to mennesker. Og synes det kræver balls at tage sig sammen til at mødes for real, men en person som man slet ikke aner hvordan er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes jeg lyder som en super god idé, Jeg leder selv efter flere veninder, men synes ikke rigtig der er et forum, hvor man kan efterlyse veninder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Så dejlig en ide og skønt at det vil være for alle aldre…lyder det til.
  Kunne også være så fint med nogle små arrangementer: lave mad sammen aften, gå ud og få drinks, picnic, strandtur, danse mm..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Et rigtig godt initiativ 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej 🙂

  Vildt god ide. Jeg tænker om ikke du kender en der kan lave apps?
  Hvad med en form for datingapp (gerne meget mindre overfladisk) for kvinder der søger venindertræningsmakkere osv.
  Noget med den kan se at man er i nærheden af hinanden og lidt om en (lidt anonymt, så man ikke udstiller sig og er helt blotter) og hvad man søger 🙂
  Lækkert design og rimelig nemt at gå til. Det kunne blive et hit?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Lundholm

  Helt vildt god ide. Jeg har selv ikke mange veninder så vil helst klart få glæde af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  En Facebook-gruppen kunne da være en fin idé. Ellers er appen Hey Vina! en god måde at finde veninder på. Det er faktisk ret meget tinder for veninder.
  En anden måde kunne være at lave arrangementer. F.eks. fredagsbar, middage, træning, fælles løbeture.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  God ide 🙂 personligt ville jeg dog melde mig ind hvis den hed noget andet end “find veninde” da det måske ikke er noget man vil råbe højt om at man mangler eller savner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville personligt ikke melde mig ind i facebook gruppe på den måde, jeg tror jeg ville føle mig for udstillet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Jeg flytter til København efter sommer fra Odense og jeg kender ikke en levende sjæl. Jeg vil heeeelt klart gøre brug af sådan en gruppe, hvor jeg måske kan finde nogen, der kan vise mig rundt eller fortælle mig hvordan metroen fungerer (ja, jeg er en lille dum fynbo, der ikke så tit kører med metro.) Jeg har før mødt to piger gennem appen jodel, og de to piger er mine rigtig gode veninder nu, så jeg er helt klart med på at være en del af den gruppe. DO IT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Virkelig god idé 👌😊 Har selv kun en lille gruppe af veninder, og kunne virkelig godt bruge nogle flere til hygge, arrangementer, tøsesnak og rejser 😊 Ligesom dig har de fleste jeg kender enten kæreste, barn eller begge dele, og så er tiden bare det anderledes end når man er single og uden børn 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Helt vildt god idé! Synes den skal være lukket, så det ikke bliver en useriøs gruppe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V Kristensen

  En skam at “ensomhed” er så tabuiseret.
  Så virkelig en fantastisk ide at skabe opmærksomhed om emnet.

  Jeg er selv flyttet fra min base i Aalborg, til en lille by lidt uden for fredericia, med min mand og mine 2 små børn. Ville være fantastisk at møde andre kvinder til en kop hygge og en snak. -Sig endelig til. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg syntes virkelig det er en god ide 🙂
  Det ville være så fedt med en gruppe, hvor man kunne finde en veninde/træningspartner uden at det er tabu (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Vild med det. Fantastisk at du vil gøre en forskel for alle disse mennesker❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Maria

  Der findes allerede en ok stor gruppe på Facebook : “tinder for veninder” :)) men en app ville være amazing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det lyder som en rigtig god ide med en facebookside eller lignende 🙂 Jeg vil ihvertfald gerne være en del af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg har tidligere deltager i events hos noget der hed Karriereveninder. Det var typis med middag på cafe, en tur i bio eller lign. Så kunne man blive veninder på Facebook og derefter ses hvis der er kemi. Jeg har får ren veninde derigennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Appen Vina som du nævnte på din blog for et par uger siden.. Jeg fik den og snakker allerede med nogle søde piger der 😊💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  En rigtig god idé, men som en skrev at det ikke kun skal være begrænset til de store byer men hele Danmark. Vi findes nemlig også på landet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Sikke en god idé 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hold op en flot kjole, du har på, Matilde! Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TIna

  Jeg går faktisk og leger lidt med ideen om at lave sådan noget. Da jeg opdagede Vina-appen gik jeg lidt i stå, men tanken om en dansk version med flere muligheder rumsterer stadig i baghovedet. Sig til, hvis vi skal kigge på det sammen 🙂
  Ofte er der allerede Facebookgrupper i de forskellige byer – der er mange i København. Jeg har selv været med fra starten i gruppen “KBH’s nye tøser” som primært har henvendt sig til tilflyttere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg er lige flyttet til København pga. studie, og jeg er mega frisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En gomore tur med en finger i knæhasen