Udsalg hos Nelly.com

Grillsæson

Sponsoreret af Likemeat

img_4652 img_4643

Jeg var engang helt vegetar, det var jeg faktisk i 5 år. Så begyndte jeg at spise lidt fisk og så begyndte jeg at spise lidt kylling og oksekød, men holder mig stadigvæk fra grisekød. Jeg køber aldrig kød selv når jeg handler ind, men spiser kun kød ude hos andre eller når jeg er ude og spise. Kød er dyrt at købe, særligt med én indkomst og jeg gider heller ikke at lave kød til mig selv – og kød er ikke god for vores miljø.

Jeg har altid været glad for de vegetariske alternativer til kød. For bare få år siden, kunne man ikke få særlig mange alternativer herhjemme, mens Sverige altid har haft et kæmpe udvalg. Jeg spiser sjældent en bøf af oksekød, fordi jeg bliver så træt dagen efter og godt kan få ondt i maven. Men jeg elsker burgere og derfor er det rart at der er en form for et burger-bøf-alternativ. Og det har Likemeat sørget for – som ovenikøbet også smager af noget. Mange vegetariske alternativer smager som at stikke tungen ud af luften, men bøfferne fra Likemeat er ganske gode i både bid og smag. Jeg er ret begejstret. Også er der kun to bøffer i én pakke, hvilket er perfekt til mig som bor alene. Enten kan jeg spise begge to, hvis jeg er sulten – eller fryse den sidste ned. De er økologiske og lavet af soja. De er veganske og laktosefrie, så alle kan vist være med. Konsistensen er ikke helt som kød, hvilket jeg godt kan lide. Der er bid i og den er mulig at stege sprød.

img_4640 img_4638

Jeg lavede her til aften en burger med avokado, rødløg, peberfrugt og en nybagt burgerbolle som jeg spurte med lidt creme fraise vendt med lidt salt, peber, citron og chili og bøffen stegte jeg med lidt hvidløg og i lidt olie, men det behøver du vist ikke. Hjemmelavet coleslaw on the side. Ret lækkert måltid til singlepigen – og det tog ingen tid! Bøffen er fuld af gode proteiner, så nu er jeg klar til en lang, aktiv dag imorgen.

Du kan finde bøfferne i Bilka og som spot i Netto. Jeg kan varmt anbefale dem! Grillsæsonen er i gang – selvom vejret måske ikke helt har fundet ud af det! Her er et billedet af Likemeats kæmpe udvalg. skaermbillede-2017-07-05-kl-15-27-33

Sponsoreret af Likemeat

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg hos Nelly.com