8 ting jeg bare ikke kan

Jeg er alt andet end dansk.. åbenbart.

negle1ae

Jeg har netop modtaget min DNA test, som jeg sendte til England for snart 2 måneder siden. Jeg spyttede i en lille plastik beholder og stak en vatpind ned i den og sendte den. Og jeg har siden ventet i spænding! Min mormor var fra Sumatra, så jeg vidste jo godt at jeg nok ikke var helt dansk eller skandinavisk. Men svaret var overraskende og virkelig interessant!

Hele 14% af mit DNA er nemlig fra Asien – og “kun” 51% af mig stammer fra Skandinavien. Det er lidt sjovt synes jeg. Resten af mig er fra England, Spanien, Frankrig, Belgien og Schweiz. Jeg er ambassadør for Momondo – som i forbindelse med kampagnen The DNA Journey spurgte om jeg kunne være interesseret. Og det var jeg i høj grad – for jeg har aldrig fået lavet en DNA test før! Jeg synes at kampagnen er så fin – for vi er jo alle sammen relaterede på én eller anden måde. Du kan lure nogen af filmene her, her og her. De er meget rørende. Særligt denne får jeg tårer i øjnene af.

Jeg har tænkt mig at rejse tilbage til mine rødder, på et eller andet tidspunkt. Jeg vil så gerne se Sumatra og se hvor min elskede mormor blev født. Hun blev taget med til Danmark af sin far da hun var 5 år gammel, for aldrig at vende tilbage. Hun så aldrig sin mor eller sin søster igen. Det er sådan en trist historie og jeg vil gerne se landet, med mine egne øjne. Det er jo min familie, om man så må sige. I hvert fald 14%.

5 kommentarer

 • Victoria

  Hej,
  Hvis man selv ønsker at tage sådan en der dna test, hvor henvender man sig Så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da lidt skægt 😀 Jeg ser så almindelig leverpostejs-anti-latino ud, at jeg tvivler der kunne gemme sig noget eksotisk, men det kunne være skægt, at få det testet 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har jo altid sagt til din skønne mor at hun havde asiatiske træk😉Hils hende big time❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Din mormors historie lyder barsk og spændende. Kunne det tænkes at du ville skrive mere om den? Får helt lyst til at tage sådan en DNA-test, selvom jeg dog tvivler på at jeg har eksotiske rødder. De er så i hvert fald gemt godt væk bag mit røde hår og blege hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Raghad

  Hvor er det bare fedt! Hvor kan jeg tage sådan en DNA test?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ting jeg bare ikke kan