Jeg er alt andet end dansk.. åbenbart.

Jeg rejser om på den anden side af kloden. Alene, igen.

Sponsoreret af EF sprogkurser i udlandet

img_3842

Du kan bestille en brochure her og få et uforpligtende pristilbud her.

Nytårsaften besluttede jeg mig for, at 2017 skulle være et år, hvor jeg prøvede mig selv af, afprøvede nye ting og generelt havde mig selv i første række og gjorde ting som jeg ville udvikle mig af. Jeg sagde mit faste job op, jeg rejste til Thailand, jeg rejste alene til San Diego, jeg holdt foredrag på Bornholm, jeg har prøvet twerk og burlesque. Ikke alle tingene er lige udfordrende, nuvel. Men jeg vil prøve så meget som muligt.

Og nu skal jeg udfordres igen. Til oktober drager jeg nemlig til Sydney – for at gå på sprogkursus og for at tjekke byen ud. Jeg har aldrig været i Australien og jeg glæder mig helt vanvittigt! Jeg var så glad for mit ophold i San Diego, hvor jeg lærte så meget, både personligt og fagligt. Jeg rykkede mig faktisk helt vildt fagligt, på bare to uger. Jeg blev meget mere tryg ved at tale engelsk og jeg fik lidt bedre styr på grammatikken. Jeg fik gode venner, som jeg stadigvæk taler med og når jeg tænker tilbage på oplevelsen, som jeg ofte gør, så bliver jeg så glad i maven. Jeg er stolt af mig selv – fordi jeg kunne være så langt væk hjemmefra, helt på egen hånd. Det var sundt for mig. Og nu gør jeg det altså igen. Denne gang til Australien. Jeg skal være afsted i to uger og er hjemme lige inden jeg fylder 30 år. Sporgkurser og sprogskoler kan du ikke blive for gammel til, det erfarede jeg, da jeg var i Californien. Der var elever i alle aldre.

zoo1

Jeg ved at jeg får en god oplevelse, for der er styr på det, på EF’s skoler. Der er trygt og personalet er vant til, at man kommer helt alene og på egen hånd og at det godt kan være lidt svært. Der er altid hjælp at hente og jeg ved at jeg får det godt i de to uger. Jeg skal bo på kollegie i lejligheder, hvor jeg får mit eget værelse. Der er kun 5 min på gåben hen til skolen. Og der er fitness og gård hvor man kan grille etc. Vejret bliver fantastisk når jeg tager afsted, da det er sommer i Australien på det tidspunkt. Jeg glæder mig til at få lidt solskin og farve. Og jeg glæder mig til at rejse alene, lære en masse nye mennesker at kende, opleve Sydney og Australien. Jeg vil gerne se Blue Mountains, se kænguruer, se opera huset, i zoologisk have (for det var en kæmpe oplevelse i San Diego!), jeg vil på stranden og jeg vil virkelig også gerne prøve skydiving, hvis jeg tør. Det ser for vildt ud!!

16864994_631800337011343_899624728789120308_n

Skal du med? Hvis du bruger koden EFMATILDE kan du få 20% i rabat på kursusprisen på alle 46 destinationer. Koden gælder hvis du booker inden d. 31. juli og rejser inden d. 30. september 2017 på kurser af 3 uger eller længere. EF tilbyder sprogkurser til 7 forskellige sprog – på alle niveauer. Alle kan være med og man kan ikke være så “dårlig” at man ikke får noget ud af en rejse. Der er hjælp til alle og personalet og lærerne er vant til, at alle har hvert deres udgangspunkt

Du kan bestille en brochure her og få et uforpligtende pristilbud her.

Sponsoreret af EF sprogkurser i udlandet

2 kommentarer

 • Sanne

  Glæd dig, Australien er det mest fantastiske land! Og hvor er det sejt at du rejser på egen hånd! Det har jeg også gjort op til flere gange, og det har været så fedt.
  Tak for en dejlig blog, jeg elsker at læse den og er ret vild med dine holdninger 🙌🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Prøv Skydive hvis du overvejer det! Det er den fedeste oplevelse. Gjorde det selv i Australien. Det er sindssygt grænseoverskridende, men endnu mere fedt både undervejs og bagefter. Jeg vil anbefale dig at komme så nordligt på østkysten som muligt. Altså tag lidt væk fra Sydney og gør det. Så kan du nemlig se det smukke, kæmpestore rev på vej ned. Og ja, man har faktisk overskud og ro til at nyde udsigten! Bare lige en anbefaling herfra. God tur til Australien. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er alt andet end dansk.. åbenbart.