Der er noget helt galt

Kampen fortsætter

Sponsoreret af Nelly.com, indeholder reklamelinks

youforever

Uge 29 var voldsom for mig. Der skete mange dejlige ting, nuvel. Men jeg havde også ondt i maven over en kommentar på dette indlæg og igår fik jeg nok og skrev dette. Tak – i øvrigt – for jeres evige opbakning og støtte. I giver mig lyst til at fortsætte “jeg er helt almindelig og lige som jeg skal være og jeg elsker det” kampen. Tak!

Jeg synes det er en hård kamp at kæmpe. Fordi vi lever i et samfund, hvor vi konstant får smidt billeder i synet – billeder af perfekte mennesker som har den perfekte krop. Uden strækmærker, sår, hår, appelsinhud. Mennesker som ikke vejer for meget. Mennesker som er redigererede som var der ingen dag imorgen. Det er pisse svært at navigere i. Jeg har også svært ved at navigere i det, sommetider. Man bliver jo hjernevasket og tror automatisk at det er helt normalt at se sådan ud. Redigeret og uvirkeligt. Men. Jeg fortsætter. Fordi jeg kan mærke hvor vigtigt det er. Fordi I altid er så søde og skrive til mig, når kampen virker hård og umulig. Så kan jeg mærke, hvor meget det betyder for jer, at jeg gør det. Så jeg forsætter. For alt i verden. Trods mavepine og at jeg bliver kaldt alt fra medieliderlig til luder til tyk og fed. Jeg bliver ved. Tak for jer!

Jakken er heftig efterspurgt og er desværre udsolgt i sort – MEN! Lur lige den smukke pink! Den er jeg så forelsket i. Og jeg mangler jo en pink jakke…

Sponsoreret af Nelly.com, indeholder reklamelinks

4 kommentarer

 • Det ér en pisse hård kamp at kæmpe! Men det at tage den op kræver mod og styrke – du er for sej! 👆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det er så vigtigt det du gør! At du tager kampen op i det offentlige rum. Jeg kunne ikke holde til de tæsk du får, derfor er jeg glad for at nogle tør og du er så pisse sej! Jeg prøver at gøre mit i det små i min omgangskreds med veninder og familie. Min niece på 9 er allerede mærket af de sociale medier. Der prøver jeg at indgyde hende selvværd og selvtillid og fortælle hende at hun er smuk som hun er. Hun føler sig for tyk og ikke god nok. Hun er 9!!! Det er jo forfærdeligt. Og hun er helt normalvægtig. Jeg er på mange måder glad for at jeg var barn i en tid før de sociale medier og hvor man var omgivet af helt naturlige kroppe.
  Og som en slutbemærkning vil jeg bare sige at du skal vide at det du gør, gør en kæmpe forskel for rigtig mange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg bliver lige nødt til at skrive igen efter at have læst de seneste kommentarer på dit sidste indlæg, altså kommentarerne om tøjstørrelser. Når der kommer den slags malplacerede, umodne og platte kommentarer, skal der fyldes ekstra på af den anden slags. Matilde, du er et fantastisk forbillede. Du er ærlig, du er ikke bange for at vise dig selv, som du er, hverken i forhold til krop eller kriser (eller måske er du og gør det alligevel, hvilket er endnu sejere). Det er pissevigtigt i dette glanspolerede facade- og præstationssamfund. DU er pissevigtig. Tak for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  er så uendelig uendelig glad for jeg ikke er i 20 erne eller 30’erne nu. Hvilken befrielse det var at være ung uden at folk brugte botox, fillers og de forskellige kroppe var ok accepterede, også selv om der var idealer i i 80 og 90 erne var det slet ikke på den måde som idag. Hvor er det ærgerligt at unge kvinder og børn skal bruge så meget energi på deres og andres kroppe. Tænk hvis samme energi blev brugt på at rose eller gøre noget godt for sig selv og andre? Så ville hverdagen være den rene lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er noget helt galt