Kampen fortsætter

Men er det så det værd?

19275074_10211576493020411_4242213781481701018_n

Kære Piger, Kvinder, Mænd – Læsere.

Den seneste uges aktivitet her på bloggen, har ramt mig. Jeg er ellers hærdet efterhånden, jeg har haft bloggen i over 8 år og jeg har måtte finde mig i en del, jeg har hørt det meste, jeg er blevet kaldt diverse ting og sager. De første par år blev jeg, udover forundret over behovet for at svine mig til, ked af det og jeg husker også at have haft flere mavepiner. Dem har jeg ikke haft i nogle år.

Det er sjældent at jeg bliver rigtig ked af det – men det er jeg blevet nu. Og vinder de hadefulde piger så? Det føler de nok at de gør. Det er jeg faktisk ligeglad med. De må godt se og læse, at der rent faktisk er et menneske bag skærmen. Som også kan føle noget.

Jeg har grædt. Og jeg har sovet rigtig dårligt i nat. Og det er jeg så ked af, fordi jeg jo får så utrolig mange beskeder fra piger og kvinder (og faktisk også søde mænd), hver eneste dag, som skriver at de får så meget ud af det jeg skriver, bliver inspireret og har det langt bedre med sig selv. Det gør mig så glad – lige nu kan jeg bare slet ikke abstrahere fra, at der er piger og kvinder rundt omkring i landet som hader mig så meget, at de skriver lange, lange kommentarer. Beskylder mig for ting der ikke er sande. Kalder mig ting, jeg ikke er. Min mor og far læser min blog – og dermed også kommentarerne. Det gør mig ked af det, at de skal læse at der er nogen der kan finde på, at skrive sådan til deres datter. Det har de ikke bedt om, da jeg startede bloggen. Det har jeg ikke bedt om.

Bare den seneste uge er jeg blandt andet blevet kaldt for so, løgner, overvægtig, hyklerisk, medieliderlig og jeg er blevet beskyldt for at have et gigantisk mindreværd. Det gør mig ked af det. Jeg har kæmpet for at have det, som jeg har det i dag. Jeg har en tung historie bag mig, jeg har ændret mig siden jeg startede bloggen, jeg har valgt at alt det onde, som er hændt mig – skal jeg på en eller anden måde finde en mening i. Jeg har valgt at jeg ikke vil bruge mere kostbar tid og liv på, at hade den jeg er. Det har været hårdt, det har kostet tårer og energi. Jeg kan lide mig selv som jeg er i dag og det er så rart endelig at have det sådan. Og det vil jeg så gerne give videre.

Jeg forstår det ikke. Jeg føler at jeg kæmper en vigtig kamp – og jeg ved at der er mange af jer, søde læsere, som kan bruge det jeg skriver til noget konstruktiv i jeres liv. Og I kan tro at jeg læser alle jeres beskeder og jeg skal nok forsøge at få svaret jer alle. Og jeg sætter så stor pris på det – det må I aldrig tvivle på. Mange af jeres kærlige, hudløst ærlige og søde beskeder rører mig dybt.

Men det koster. Fordi jeg deler så meget af mig selv, hvilket jeg hverken kan eller vil gøre anderledes, så er det umuligt ikke at tage personligt.

Jeg er en meget følsom pige, jeg kan bedst lide at alle kan lide mig. Det er ikke muligt, det ved jeg godt. Men det går direkte ned i maven når jeg kan mærke, at folk hader mig. Fremmede mennesker, som jeg aldrig har mødt. Det skal jeg lige vænne mig til. Åbenbart. Jeg skal måske dobbelt imprægneres – for jeg er da ikke hærdet nok til det her.

Er det dét værd? Det vælger jeg at tro på, at det er. Nu vil jeg bruge dagen på at spraye mig med teflon.

Tak for jer, som godt kan finde ud af, at tale ordentligt. Og som jeg kan mærke vil mig det bedste. Det vil jeg tænke på ti tusinde gange i dag.

87 kommentarer

 • Gita

  Kære Mathilde
  Det er KUN dig, som kan mærke om det er det værd. Ingen andre. Du gør en utrolig forskel for kvinder i alle aldre, former og størrelser. Bare se din nydelig oprettet “find en veninde #dueraldrigalen” gruppe på FB. Der er allerede over 2000 medlemmer, så du rammer lige der hvor der er mest brig for noget. Når der læses derinde på diverse opslag, så kan du se hvor meget du har åbnet op for. Der emmer af ærlighed, sårbarhed og følelser. I et forum hvor kvinder er fremmede overfor hinanden, men DU kære Mathilde har gjort det tilladt at vise HELE sig selv med alle de skønshedsfejl vi nu engang har..fysisk som psykisk. Så du gør en KÆMPE forskel.! Men.! Jeg synes også du skal huske dig selv midt i alt dette. Selvom du er en offentlig person og skal tage visse knubs med i købet, så er det også dit liv. Og det skal du også passe på ❤️
  Varmeste hilsner
  Gita

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Er meget enig. Pas på dig selv, søde Mathilde, du er det vigtigste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Håber du får den bedste dag☀️☀️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kære Mathilde

  Det er svært at komme med den gyldne kommentar som gør det hele godt igen. Hvis jeg kunne gjorde jeg det. Det er rigtig ærgerligt at hadefulde kommentar er et del af gamet. Det er en ting jeg ikke forstår. Men din ærlighed provokerer nok andre som måske selv har lidt de tumler med.
  Jeg får i hvert fald et positivt boost af at følge dig også selvom jeg er ældre end dig, en str 44, rimelig utrænet og mor til 2. Der er bare noget hel rigtigt i det du kæmper med at få igennem.
  Håber at du forsætter kampen så min datter (9 år) i fremtiden kan være en ung kvinde i en verden uden forskruet idealer.
  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kærlighed og positive tanker i din retning ❤️ Tak for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tak for dig, Mathilde ❤️❤️ Jeg håber, at du får en fantastisk dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Søde Matilde. Du gør så meget godt for os, og du fortjener de største rod med på vejen. Dem, der siger andet skal på en eller anden måde kigge sig selv rigtig længe i spejlet, og forhåbentlig finde ud af, at det lort de lukker ud skal henvendes direkte til dem selv i stedet.
  Jeg håber, du får en dejlig dag væk fra alle de dårlige kommentarer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Øv hvor er det trist at folk ikke kan opføre sig ordentligt 🙁
  Du gør det godt, Mathilde! Hav en dejlig dag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Margrethe

  Du er en skøn og inspirerende kvinde! ❤️ Du fortjener ikke ondskab. Kærlighed og kram til dig. Og tak for at du deler dit skønne væsen med os andre. Må solen altid skinne på dig. ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kære Matilde.

  Håber du får dig en god morfar idag og at man ikke tage skade af for meget imprægnering. Aldrig sprøjt det i øjnene!

  Du er så sej, og jeg tænker meget af det her kommer i kølvandet af du var i tv og er blevet mere “kendt” på det sidste. I er efterhånden en del kvinder der står fast på retten til at være helt almindelig og det tror jeg virkelig ryster grundvoldene. Og op af jorden vælter alle de små haters som har et skjold i some-kulturen og det famøse internet. Hold ud! Jeg tror virkelig det er ærligheden vi har brug for alle sammen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min chef sagde engang til mig (efter jeg havde hylet på vores kontor over endnu en direktør, der ikke behandlede mig helt fair), at jo længere op, man kommer i systemet, jo mere lort og jo mindre lagkage er der. Det gider jeg nu ikke helt affinde mig med, men en pointe, jeg tog med fra det, er,
  at jo mere betydningsfuld, jeg bliver, jo flere vil der være, som vil prøve at få mig ned med nakken pga deres egen dagsorden, deres mindreværd whatever. Så jeg tror, det er fordi, du er betydningsfuld, at nogen overhovedet gider at beskæftige sig med at hate. Du gør en forskel! I får var jeg ved at fortælle min kæreste om din Facebook-gruppe, og så kom vi til at tale om, at du har været et par gange i God Morgen DK de sidste måneder. Medieliderlig? Nej! Udnytter muligheden for eksponering til at komme ud med et (godt) budskab? JA! Du er røvsej, og det vil der altid være nogen, der har ondt i røven over! Alt kærlighed herfra❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Matilde, du ved godt at de mennesker der skriver alt det grimme til dig, er bittesmå mennesker med lavt selvværd – fyldt med komplekser, ellers har man ikke det behov for at svine et andet menneske til. Og det er så nemt at gemme sig bag skærmen og skrive grimme ting.
  Bliv ved med at være som du er, knejs med nakken og vid at du i hvert fald har værdierne på det rette sted samt din egen værdighed! 💕
  Og så skal du tænke “op i R…:” med dem!!!! God tirsdag og op i røven med dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Kære søde Mathilde ♥️ Hvor er det bare ikke okay at du bliver påvirker at de kvinder/piger som selv har verdes støtter mindreværds kompleks over sig selv! Der må ha et sølle liv hvis de bruger tid på og nedgøre andre. Forstår det ikke. Der er simpelhen så meget had på nettet og de sociale medier. Har en søn på snart 10 og jeg frygter for den dag skal kommer pp fb eller Instagram.

  Du er skøn – smuk og alletiders og følge! Du giver inspiration og lys på en grå dag. ☀️Elsker dine fif hele vejen rundt og sætter stor pris på din ærlighed! 🌸

  Og nej de kvinder/piger har ikke vundet, i hvertfald ikke i mine øjne. Håber de sidder med en dårlig smag i munden.

  Kæmpe knus fra Odense ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  ❤️❤️❤️ Du kæmper for os alle sammen, og det er vi mange, der er taknemmelige for❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Hvis du vidste hvor meget bare Halvdelen af dit arbejde er være, så ville teflon på bankeråt❤️Pga DIG har jeg lige brugt shorts for første gang i 7 år, pga. DIG er jeg på vej ud af min spiseforstyrrelse og pga. DIG tænker jeg ikke længere grimt om min egen Eller andres kroppe❤️Du lærer os at elske, at forstå og at leve, så tak🙏Og du lærer os at én eller to dårlige oplevelser ikke er lig med at man ikke er god nok, er pæn nok, er rigtig. Så 360* lige tilbage til dig, du er perfekt som du er👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Du er en fantastisk inspirerende kvinde og så glad for din gruppe på Facebook, har hjulpet mig meget i forhold til min depression at jeg nu har fundet nogle helt fantastiske veninder allerede som jeg snakker med hver dag. Tak af hele hjertet og så Fuck de tøser der går mere op i at gøre ondt end godt her i verdenen, gør de jo kun fordi de inderst inde ikke har det godt selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Du er så inspirerende, sød og overskudsagtig. Der vil altid være folk der ikke kan lide een. Forskellen på dig og os andre er, at du mest er på de sociale medier. Derfor “tør” folk at svine dig til. Det ville de ikke turde hvis du havde mødt dem på din arbejdsplads. Men det er de samme mennesker. Du går rundt blandt dem. De tænker de samme ting. Om dig. Om mig. Og om alle andre kvinder som de føler sig truet af. Fuck dem! Helt ærligt. Du gør det mere end godt. Og du inspirerer flere end du provokerer. Keep up the good work. Din kamp er vigtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Rare tanker til dig Matilde. Min mor har altid sagt til mig at jeg skal “vælge mine kampe” – at jeg skal vælge og prioritere hvordan jeg bruger min energi, hvad jeg vil lade komme helt ind i maven og sjælen, og hvad jeg vil holde ude. Det er sikkert mere indviklet end som så, men det har hjulpet mig flere gange at jeg har lært at vælge mine kampe; at det ikke er min kamp at nogle ikke kan lide mig, for det vigtigste er at jeg kan se mig selv i øjnene når jeg går i seng om aftenen.

  Jeg hepper på dig, bliver inspireret af dig og synes du er sej!

  Knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Det er faktisk første gang jeg skriver en kommentar til et blogindlæg, men synes alligevel at jeg har noget på hjertet.
  Jeg er først lige begyndt at følge din hverdag, blog, Instagram og Facebook. Og så slog det mig at du faktisk er en af de bloggere jeg synes bedst om. Mest fordi du virker hamrende ærlig, det er derfor mig en gåde hvordan folk kan kalde din løgner? De læser sikkert ikke det samme som jeg læser, når jeg læser din blog! Der vil altid være nogle der ser med andre briller, men jeg tror de fleste som læser din blog, følger din Instagram mm. Har den dybeste respekt for dig, og ikke mindst dit arbejde med bloggen og dig selv.

  Tak Matilde for en god, inspirerende og ærlig blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rana

  Sødeste Matilde! Du er sådan en stærk kvinde, siden du er nået hertil hvor du er i dag, trods din fortid. Jeg kan også godt forstå, det gør ondt at blive hadet, men ved du Hvad! De mennesker hader så meget sig selv, at de kun får det bedre med sig selv, ved at hade andre. Hvilket jeg ikke forstod som lille. Jeg blev tit drillet som lille, med at jeg var grim og havde tykke øjenbryn og jeg ved ikke hvad. De vandt i den tid og jeg kunne ikke lide mig selv og havde dårlig selvværd. Da jeg blev ældre indså jeg bare, at de personer bare var kede af, at jeg havde noget de ikke havde. Enhver ønske sig fyldige øjenbryn og fx dine fyldige lår 😉
  Hadefulde mennesker stopper aldrig med at hadet. Det vi kan gøre er, at blive ved med at overshine hadet ved at elske os selv og andre endnu mere. Love win’s it all! Som man siger 😄❤ knus og krammer 💗 You rock by the way!😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kæreste Matilde. ❤️ I mængden af alle dem der læser din fantastiske blog- vil der bare altid være nogen der har det så skidt med dem selv at de har behov for at sige grimme ting til dig- og såre dig. Det er ikke okay. Husk på at JA- det er det hele værd- for du inspirerer så mange piger og kvinder. Et forbillede som dig er guld værd! Jeg har læst med i mange år- med stor fornøjelse- og har tænkt mig at blive hængende. 🙂 så hæng i- selvom det er hårdt- du gør det SÅ godt! Og du gør en forskel! #YOLO

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Groth

  Kære Mathilde ….
  Tomme Tønder , vil altid buldre mest!!
  Let it go!!
  Dem med behov for grimme gloser og nedladende beskyldninger , må have det langt værre end du nogensinde får det. Vær stolt af hvad du er i stand til når du har det skidt , nemlig at udtrykke dig, lærer fra dig , og stadig give af dig selv. Det er ret mange andre , som du kan se, slet ikke i stand til.
  Du er helt alm Mathilde , og det derfor du rammer så bredt … din tøjstr lår eller hvad der ellers må kommenteres… Lad det passere …. de fleste af os ser og følger dig slet ikke for det. Men fordi mennesket Mathilde er noget helt særligt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kristina

  Som voksne kvinder bør vi alle vide bedre, vi ER kommet videre fra mobning på folkeskole niveau, og jeg kan fornemme at du også ved at det siger mere om dem end om dig. Den gode karma du spreder er guld værd, og jeg håber at det vil fortsætte. Sender god karma i din retning ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  De der har behov for at svine dig til, har det så dårligt med dem selv, at de har behov for at reagere udadtil. I min optik handler det om ren misundelse og mindreværd fra deres side. Husk på, at det intet har med dig at gøre. Det er DEM der har det dårligt. Du er røvsej og du skal bare være dig!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæreste Matilde,
  Jeg læste engang et sted, noget i retning af, at “hvis du ikke kan lide mig, men stadig følger med i alt, hvad jeg gør, er det jo fordi du er min fan”. Jeg tænker lidt, det er der, vi er, med et par af de sure kommentarer du har fået den sidste uge.

  TAK for dig 🙏🏻

  Kh June

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Tænk at alle de hadefulde kommentarer og grimme ord fortsætter i så høj grad EFTER Morten Svanes video som jo gik viralt og fik så god positiv respons!? Det rører mig at intet hjælper, heller ved at italesætte det… Vi lever i en sørgelig verden med mange mennesker der ikke rummer en skid andet end dem selv, og som heller ikke ejer selvindsigt.

  Husk på at mennesker der dømmer og taler grimt om andre, har noget i klemme hos dem selv og det er det de reagere på.
  Og i sidste ende: Så siger det mere om dem end det gør om dig! ❤️

  Jeg synes du skal fortsætte kampen og nå ud til de mennesker der tager godt imod dit budskab.
  Og så, JA TAK til at være rummelig og åben overfor alle – herved kan vi lære af andre som ikke er som os selv og udvikle os på baggrund af det. Er det ikke fantastisk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nu kan jeg ikke længere være den passive læser.. Du skal sgu have en god besked med på vejen, så du glemmer de negative kommentarer. Glem de idioter der ikke kan opføre sig ordentligt. Du er skøn lige som du er og du er simpelthen så pisse sej. Bliv ved med at gøre som du gør. Jeg er tosset med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Maja

  Kæreste Matilde ❤
  Jeg ser op til dig, følger dig fordi at jeg kan relatere mig selv til dig. Oveni i det er du bund ærlig. Det er en fornøjelse at følge din blog og instagram. Jeg er vild med alt det kærlighed, empati og omsorg du rummer for andre mennesker.
  De mennesker med onde kommentarer må have meget ondt i livet.
  Du er en inspirerende kvinde ❤ #dueraldrigalene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg kan heller ikke længere være en passiv læser. Du er fantastisk, du er beundringsværdig og du er modig! Som du selv skriver har du rykket dig, udviklet dig, lært dig selv at kende og samtidig med det, har du også inspireret andre. Hatten af for det og for dig! Det er et underligt samfund vi efterhånden har og jeg undre mig over folk som ikke kender dig, kan tillade sig at være som de er. Jeg ved sgu ikke hvor “vi” er på vej hen som samfund, men du skal blive ved med at gøre det, som gør dig glad! Jeg følger glædeligt med. Rigtig god dag og god fornøjelse med teflon:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Matilde
  Hvor kan jeg godt forstå at du synes det hele er svært. Jeg forstår ikke de kvinder, der har behov for at svine dig, et menneske de ikke kender, til. Det er mig en gåde, hvordan man kan få sig selv til det, mon man ville være lige så kæphøj hvis de stod direkte overfor dig? Jeg tvivler.
  Jeg er selv en pige/kvinde, der har det bedst med at alle kan lide mig. Derfor er det også rigtig svært for mig, for alvor at stå frem i lyset i min virksomhed, for tænk hvis der nu skulle være nogle, der ikke er enige med mig… Du er en kæmpe inspiration, og når du tør at stå så meget frem som du gør, så tør jeg også at stå lidt mere frem.
  Jeg har som teenager og ung voksen altid fået af vide, at jeg skulle anlægge mig et lag teflon, og lade være med at tage tingene så nært. Jeg har altid hadet de kommentarer, hvorfor skal vi gøre os upåvirkelige og hårde. Jeg har set eksempeler på folk med metertykt teflonlag, de virker ikke til at have et kærligt og rart liv;-)
  Men jeg kan som sagt godt forstå hvis du har brug for et ekstra lag imprægnering i forhold til bloggen og SoMe, bare husk ikke at lade det komme ind i forhold til den virkelige verden<3
  Kæmpe kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Du må ikke lade folks egne begrænsninger vinde over dig, søde Mathilde. Har det på samme måde, som dig og det er virkelig svært nogle gange. Især ved modgang. Let love and light guide you 🙂
  (.. beklager, hvis det blev lidt for sentimentalt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Matilde – TAK for dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du er SÅ sej og beundringsværdig <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Til trods for at have fulgt og elsket din blog i flere år, har jeg sjældent kommenteret – men hvor bliver jeg bare ked af det, opgivende, frustreret, rasende over, at du skal finde dig i det her. Du gør, som du selv skriver, en kæmpe forskel fo mange og faktisk tror jeg, du i høj grad r med til at ændre noget ved den måde, vi som samfund ser på kropsidealer. At du direkte er skyld i, at vi er på vej i en ny, sundere og bedre retning – og det skylder vi dit eddermanme en stor tak for, når det tydeligvis (og frygteligvis) koster. Du er nået så langt – både med dig selv og i kampen for alle os, som kan have det svært med samfundsidealerne. TAK for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Kære Matilde, du må ikke give op! Du er den sejeste jeg har set længe og du er alt det vi alle ville ønske vi kunne være. Du har inspireret mig og det er fantastisk at have dig som forbillede på sin vis, for de dage hvor det lykkedes at acceptere at jeg er helt almindelig, det er de bedste dage. De kvinder som skriver hadefulde og nedgørende ting, ville ønske de havde bare halvdelen af din udstråling, viden, og udseende.. (kunne nævne tusinde flere ting). Derfor må du huske på at det handler om en usikkerhed inde i dem selv, som aå gåtid over dig, fordi du viser styrke. De stærke skal altid straffes fordi de svage ville ønske de kunne det samme. På et tidspunkt skal de nok indse at de bare gerne ville have det godt selv. Du er sej og du skal blive ved, for det du gør sætter sgu nogle tanker igang, og det virker! Tak fordi du er dig, bliv ved med det. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære Mathilde.
  Det har hjulpet mig så meget at følge dig. Efter at være begyndt at følge dig, har jeg fået det meget bedre med mig selv. Jeg siger ikke lige så mange grimme ting om mig selv længere, for jeg er jo helt almindelig. Det skal du virkelig have en tak for.

  Du må ikke tage alle de grimme kommentar til dig, for det er bare kvinder/piger som ikke har noget indhold i livet og er skide jaloux, over at du har det så godt og de sikkert ikke har. Det kan godt være svært at se på andres glæde, hvis man selv er nede. Det er jo bare deres problem.

  Kram herfra ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Kære Mathilde
  Du gør det SÅ godt og jeg vil bare lige fortælle dig igen at du gør en kæmpe forskel for mig og 1 million andre kvinder, af hjertet tak. Kort sagt er mit budskab : dem der skriver og sviner dig til, husk søde Mathilde, det er udelukkende kun fordi de i bund og grund har det svært med sig selv eller ikke har fået de rigtige værdier med sig hjemmefra i deres opdragelse. Det er aldrig dig den er galt med. De gør det kun for at få det bedre med sig selv eller simpelthen fordi de ikke har bedre indhold i deres liv.
  Kærlige hilsner fra en trofast følger😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Houlby

  Åh Mathilde Mathilde☘️❤️ Jeg ved det nok er ret umuligt at skrive nogle så pæne ord at det sletter den smerte du sidder med, pga nogle fuldstændig tåbelige kvinder der ikke har andet bedre at bruge deres tid på. Men seriøst, fuck dem man! De aner jo ikke hvad de snakker om. Jeg har selv svært ved hvis nogen ikke kan lide mig, så det er jo nemt nok for mig at sidde her og være klog på dine vegne og skrive du skal ignorere dem. Men forsøg! For de er satme ikke dine tåre værd! Du er en helt igennem fantastisk kvinde! Du har hjertet på rette sted, du er medmenneskelig til fingerspidserne, du er omhyggelig, du indebære så mange smukke kvaliteter, så de skal da bare flette næbet, de er misundelige, og DE svar mindreværdskomplekser, som jo så desværre skal gå udover sådan en som dig som er en frontfigur for mange af os der sidder med de samme issues! Tak fordi du er dig, tak fordi du hjælper mig med at have det bedre med mig selv! Bliv ved med at vær dig selv, du er guld værd! 👌🍓☘️🍉💖🍋🎈😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Andersen

  Kære Mathilde, det har alt at gøre med dig, at nogle skriver grimme kommentarer. At du er en kvinde i balance – stærk, men stadig sårbar, elsker din krop som den er, samtidig med du gerne vil træne så din krop er sund – er en rød klud i hovedet på nogle. Misundelse er nok hovedårsagen, selv de nok aldrig ville indrømme det. Man kan så være ganske uforstående over for hvorfor de dog gider bruge deres tid på noget/nogen, der giver dem så meget negativ energi. Jeg forstår det ihvertfald ikke. Jeg bruger tid på dig (følger dig på insta) netop fordi du giver mig positiv energi og inspirerer til refleksion over mit eget forhold til min krop. Et forhold du derved er med til at rykke i en god retning. Det skal du have den allerstørste tak for <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  DU ER DEN SEJESTE BLOGGER/INSTAGRAMMER!!! Du er simpelthen så sej fordi du fucking siger sandheden! Instagram er et poleret billede af tynde tynde modeller, der står i bikini. Et urealistik ideal!! Og det bryder du!
  Du tør at stå frem, vise din meninger, vise at kroppen ikke skal være så fucking “perfekt”!
  Det kan da ikke være rigtigt at man er et dårligere menneske fordi man bruger XL, er man så et bedre menneske hvis man bruger SMALL!!?
  Det er da den sygeste tankegang!

  MATHILDE DU HAR DEN SMUKKESTE KROP!
  Og nej du har ikke for store lår, de er helt perfekte.
  Du har også det smukkeste ansigt, med smukke øjne, charmerende fregner osv…
  Du fortjener det allerbedste! Fordi DU gør en forskel for SÅ mange mennesker.
  Du er DEN SEJESTE!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Safia

  Kære Matilde!

  Kæmpe kram til dig! Du er smuk og SÅ sej en kvinde!!
  Nogen folk har bare ondt i røven, desværre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære Matilde. Det kan siges kort. Fuck de kællinger! Fortsæt med at dele, fortsæt kampen mod idealet, fortsæt med at være dig. Du er SÅ stor en inspiration i min hverdag. Og det ville du være om du så var en størrelse 50, 48, 46, 44, 32, 40, 38 eller 36 (hvorfor de hadefulde skinker bruger så meget energi på at beskylde dig for at lyve om din størrelse, ja det begriber jeg ikke. Stupiditet, umodenhed og TOTAL nedernhed overfor andre mennesker, kender åbenbart ingen grænser…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Sødeste Mathilde!
  Jeg fik et fanstastisk tip af en veninde for nogle måneder siden! hun fortalte mig at hun havde læst en skøn og realistisk blog, som hun var KÆMPE fan af, og jeg skulle 100% følge med – det var jo selvfølgelig din blog! vi er SÅ mange der elsker at følge med og bliver inspireret af dine opslag, NETOP fordi du deler så meget af dig selv! jeg kan grine højlydt af dine opslag på din insta story, hvor du hygger med dine veninder, ligesom jeg græd, nærmest hulkede, da jeg læste dine 4 dele om dem væreste periode i dit liv! du giver et realistisk billede af hvordan kvindekroppen er og tager afstand fra hvad vi hver dig ser på de sociale medier og jeg ELSKER DET! jeg er, af alle mennesker, pisse nem at påvirke og jeg kan mærke at jeg desværre bliver alt for påvirket af de bikinikroppe jeg hver dag ser på diverse sociale medier! i alt dette, er det fantastisk at følge dig som minder mig om at det ikke er realistisk, men at en VIDUNDERLIG SMUK krop som din, er almindeligt!!! du inspirerer mig hver dag og jeg elsker at følge dig! det gør mig trist at folk ikke ser hvad jeg ser og jeg bliver GAL over at hører at du bliver kaldt overvægtig…. jesus christ hvad er der galt med verden…. i alt denne nedgang håber jeg at du, nogenlunde kan se bort fra ynkelige mennesker der har behov for at nedgøre andre, og huske på hvor mange du inspirerer! jeg er i hvert fald utrolig glad for at følge med ❤️ knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Kære Matilde. Du er en kæmpe inspiration! Men ingen er lavet af teflon og jeg kan godt forstår hvis du har brug for at slå i bordet og sige nu er det fandme nok. Helt ærligt – har vi mistet takt og tone i digitaliseringens slipstrøm?
  Jeg håber, at du vil fortsætte med at gøre det du gør. Tak for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Åh altså… Mon ikke en eller anden klog type har skrevet lange bøger om, hvad der sker i mennesker med behov for at nedgøre andre. Mindreværd, jalousi, sorg, vrede over noget de ikke tør se i sig selv… eller findes der virkelig bare gennemført dårlige mennesker??? Dem som bør genfødes som lokumspapir 🙈 Hvis bare folk så var intelligente nok til at reflektere over deres ord og handlinger og lære af dem – men min erfaring er desværre, at nogen mennesker ikke evner at se bag om egne reaktionsmønstre og er kolde nok til ikke at interessere sig for andre end sig selv. Eneste trøst er at man heldigvis selv kan vælge om man vil ha den slags mennesker i sit liv. Jeg vil ikke, og derfor ville jeg heller aldrig have balls il at blogge – det kalder simpelthen for mange kældermennesker op af jordhulerne. Så tak for at du tør og insisterer på at vise sårbarhed – måske en enkelt tabt sjæl i ny og næ så kommer på bedre tanker. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sødeste Matilde. Jeg forstår virkeligt ikke at der er nogen der gider at bruge sin tid på at være så negative og hadefuld over for en kvinde som dig. ❤️ jeg elsker at følge med her og på Instagram for det er befriende at se en kvinde, som har en stor røv sige at det er helt i orden. Jeg har mange år fået mange mærkelige blikke fordi jeg er tyk, men ser dem ikke så meget mere som jeg gjorde før fordi jeg har indset at jeg er god nok som jeg er. Du er en fantastisk inspiration og håber ikke de hadefulde kommentarer stopper dig for vi er mange det elsker og støtter dig. Du er en fantastisk kvinde 😘 Din mor og far har gjort et godt atbejde med dig 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Matilde, du må virkelig ikke lytte til dem. Du er en stor inspiration for mange mennesker. Bliv ved med at være dig selv <3 Forstår ikke hvad folk får ud af at svine dig til. Sådanne mennesker er ikke en tanke eller tåre værd! You go girl, som man siger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Du er en kæmpe inspiration og jeg er fuld af beundring over, at du har styrken til at gøre hvad du gør! Det lyder som en kliche, men det siger virkelig mere om de personer som skriver hadefulde kommentarer til fremmede end det nogenside vil sige om dig. Jeg håber du fortsætter kampen for der er brug for flere som dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Seriøst – slet kommentarerne. Bloker folk. Vis, at du kun gider positiv energi! ☀️ Det er ikke sjovt at svine dig til, når der ikke kommer respons ❤️ Nu vil du bare få hate af de samme personer for at sætte dig i “offerrollen” 🙄 Sender mange tanker og kram 🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Dejligste matilde ❤️ Jeg sidder her med tårerne løbende ned af kinderne! Jeg følger dig og hver gang jeg ser dig bliver jeg så pisse glad! Du er den sejeste og du har et kæmpe hjerte! Jeg bliver tit overrasket over mig selv over hvor glad jeg bliver over dig når jeg ikke kender dig ❤️ Jeg har et super dårligt selvværd men når jeg ser dine opslag og videoer, begynder jeg på en eller anden måde at respektere mig selv lidt mere! Du gør mig glad! Mere glad en mange faktisk kan gøre ❤️ Du må aldrig give op! tak for dig! Du er det noget af smukkeste vi har i verden både indeni og udenpå! Sender en masse kram din vej ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Jeg er vidst ikke helt din målgruppe, så linket på Facebook, via en veninde der følger din blok. Følte at jeg måtte læse dit indlæg. Hvis du bare kan gøre en forskel for bare et eneste menneske, ved at dele din egen historie, så kan alt det der bliver skrevet være lige meget og jeg kan se at du gør en forskel. Du er kvinde og du tær vise at kvinder også har fejl. Tro mig det er de fleste mænd faktisk ret glade for. De bedste hils – Henrik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Sødeste Matilde
  Jeg har altid lært, at dem der drillede i folkeskolen, gjorde det for ikke selv at blive drillet. Jeg ved ikke, om det er der foregår, men urimeligt er det i hvert fald.
  Jeg elsker at følge med på din blog og din instagram. Du er så inspirerende, så sej, så ægte!
  De piger/kvinder er et fantastisk eksempel på, hvordan nutidens kvinder har behov for at være den tyndeste, lækreste og mest fejlfrie – fordi medierne fortæller dem, at det er idealet ! De er et klassisk eksempel på, at vi i dag ikke kan være glade på hinandens vegne og kæmpe mod idealet sammen. Jeg ved ikke hvad der foregår, men jeg vil ikke være en del af det.
  Fortsæt din kæmp, den er SÅ vigtig! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Kære Matilde,
  Jeg kan sagtens sætte mig ind i din situation, du burde jo være pisse ligeglad med alle de ligegyldige mennesker som tydeligvis ikke har andet at bruge deres tid til end at skrive dumme ting til dig. MEN som du selv siger så er du et følsomt menneske og det kan du ikke bare sådan lige. Det behøver du heller ikke, du skal ikke finde dig i at modtage alt det her mundlort, spørgsmålet er jo så hvordan man skærmer sig for det? Jeg er selv særligt sensitiv og jeg kommer aldrig til at kunne hærde mig selv eller blive mere resistent overfor det der gør mig ked af det. Jeg har fået af vide 1000 gange “kan du ikke bare tage dig sammen?” Nej, det kan jeg ikke, for det er sådan her jeg er. Men jeg har tilgengæld værktøjer når jeg så er i disse situationer, som jeg kan bruge. Derfor er mit råd til dig at finde ud af om der virkelig er nogle muligheder for at hærde sig selv og bare kunne skyde alle de dumme kommentarer tilbage i deres fjæs? Uden at du ødelægger dig selv? Jeg tror uanset om man er særligt sensitiv eller ej, så vil man blive ked af det i disse situationer, når man bliver kritiseret fra punkt til prikke. Først fremmest skal du holde fast i alt det positive, som du selv nævner og for det andet, så tag en lang snak med en af dine kære om det hele, pil alle følelser, kommentarer og reaktioner fra hinanden, for at gennemarbejdet dette, finde frem til fremtidige værktøjer du kan bruge til at komme igennem disse situationer lidt nemmere. Jeg synes bestemt ikke du skal stoppe hele HelseMatilde, for det er et koncept (og en del af dig som menneske) at give dette budskab videre. Så vær ligeglad med de mennesker der intet selvværd har og har behov for at svine andre til. Jeg håber det gav lidt mening, og du behøver selvfølgelig ikke følge mit råd. Følg dit hjerte i hvertfald, det kan man aldrig gå galt i byen med 😉
  Knus og varme tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg tror egentlig også bare at de skal bekæmpes med stilhed. Slet og bloker, med det samme.
  Det må folk simpelthen selv om og så langt op hvor solen ikke skinner, med dem.
  Jeg håber at du finder det i dig selv, ikke at give op pga af et par komplet idioter. De er ikke tiden værd.
  Du gør så meget godt, for så mange. 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Mathilde! Jeg følger en gang imellem med på din blok ellers er det normalt kun Instagram. Men da jeg læste dit indlæg blev jeg bare så ked af det på dine vegne! At nogle kan finde på behandle et andet menneske på den måde, er jo uhørt! Det fortjener hverken du eller nogen andre her i livet! Men mennesker som dem, som er så små indeni, må man ikke lade sig slå ud af! Jeg ved det kan være svært, da sådan noget rammer en, men med den fantastiske og positive og varme udstråling som du har gennem din Instagram, så ved jeg at du er stærk nok til at være menneskeligt større end dem, og til at komme over dem, selv om det hele Det lidt træls ud nu! Du er en fantastisk kvinde, og jeg nyder at følge med på Instagram! Så pas godt på dig selv, og så håber jeg at du kan finde en måde der er god for dig, til at lukke af overfor de forfærdelige mennesker, som med sikkerhed sidder og er misundelige over hvad du har opnået og hvor smuk og dejlig du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vil bare sige at jeg synes du er vandvittig sej, og det er ok at blive ked af det -bare du husker ikke at lade dig gå ned med flaget pga mennesker der ikke kender dig som du er. Jeg kender dig heller ikke personligt, men kan slet ikke forstå den kultur der er at det er ok at svine andre til. Helt fint at være uenig, bare ikke på en ubehagelig måde. Jeg håber du kan få det hele lidt på afstand og vænne tilbage som den sejeste blogger jeg kender til, og fuck dem der ikke kan finde ud af at tale ordentligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Fuck hvad andre tænker Mathilde!! Du kæmper uden tvivl en vigtig kamp for alle kvinder, og du gør det så godt!! At du bliver ked af det, er helt forståeligt, men ikke det værd!! De mennesker der har et behov for at svine dig til er sikkert bare misundelige, og sjovt nok følger de din blog, snap og giver sig tid til at læse alle kommentarerne – så helt skidt kan det vel ikke være;-)
  Op med humøret og bliv ved med det du gør!! Vi er faktisk mange som synes du er skøn og har noget vigtigt at fortælle!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A.

  Jeg følger både din blog og instagram profil og har godt læst de hårde kommentarer, som jeg synes du især har fået på det sidste. Flere gange har jeg tænkt, hvordan du mon kan holde til det og formå at blokere for de hårde ord, jeg er ikke sikker på, at jeg selv ville være i stand til det. Men jeg synes virkelig du gør det godt Matilde og formår at tage det med oprejst pande. Bliv ved med det! Dem der skriver disse ting er nogen der har det dårligt med sig selv og så tror jeg, for at være ærlig, at mange måske føler sig på en måde provokeret af at du på din måde bryder normen og er anderledes ved at forsøge at gøre op med det her nutidige kropsideal. Det tror jeg gør at du vil få mange slag med på din vej, men ikke desto mindre gør du altså en forskel for mange mennesker og formår at tage relevante emner op, i modsætning til rigtig mange andre bloggere. Stay strong and don’t let them get into you!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Kære Mathilde.
  Jeg har fulgt dig i nogle få måneder nu og det har jeg tænkt mig at blive ved med. Du er inspirerende, stærk, og virker som et helt fantastisk og dejligt menneske!
  Jeg håber du vil blive ved med at blogge og stå fast ved det du gør. Du gør en forskel! Bliv ved med det.
  Jeg har lært fra barns ben af, at folk som oftest “driller” (for det gør de sgu!), gør det fordi de selv har det pisse dårligt med sig selv. Hvem ved, det kan være de kvinder som kom med de vanvittige og dårlige kommentarer, (og som vi burde kalde vores medsøstre) havde spist for meget gluten lige den dag, hvilket medførte til dårlig samvittighed og dermed en dårlig dag, så de lige blev nødt til at ophøje sig selv, ved at prøve på at få andre ned med nakken. Det er sørgerligt! Det er barskt! Og selvom det kan føles tungt og hårdt og sætter spørgsmål i hovedet på dig om det er det hele værd, så håber jeg du vil tage vores andres ord til dig tifoldigt igen! Os der elsker at læse med, fordi vi har set dit sande jeg. Os der godt kan se at du er en sund, stærk og helt normal pige, som jeg endda vil kalde slank. Tyk er du i hvert fald IKKE! Så f*** de små ideal piger. Du er indbegrebet af et, i mine øjne, perfekt kropsideal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din blog hjælper tydelogvis mange, jeg har først fundet den fornyelig.
  men det må ikke gå udover dig, så husk dig selv, lad ikke prisen blive for høj.
  du ønskes en skøn dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har ikke så meget andet at skrive end, at du er mega sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam

  Du er awesome!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A2

  Man kan 100% relatere til det du skriver, at man allerhelst vil hve at alle kan lide én. Jeg kender det selv. Men virkeligheden er netop at ikke alle kan lide en, til trods for at man ikke har gjort dem noget – ondt heller! Gør det du er allerbedst til, og find motivation i dig seæv og din fremdrift – du kan ikke undgå folks utaknemmelige og lede kommentarer, så du må læse dem og glæde dig over at det for DIG går godt, og at DU ikke er som dem! Der kan være uanede årsager til deres had, men de er små små mennesker der uheldigvis troner sig frem – når de vel at mærke sidder bag skærmen og mener de har ret til at nedgøre og nedværdige andre! Op med hovedet M! Du er mere værd end de kommentarer. Tryk på din pyt-knap og skab fremdrift ❤️ lidt kærlighed og et lunt kram fra rar en følger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kommenterer sjældent på din blog eller Facebook. Men det her kræver en kommentar fra min side. Du skal vide at uanset hvor mange hadefulde, grimme eller forfærdelige beskeder du får, så vejer de positive 10x så meget. For hver gang du får en grim besked, så elsk andre 10x så meget. Jeg synes du er en kæmpe inspiration og din kamp mod ensomhed, kropindeal, sorg og accept af livet er så stor og viser hvor fantastisk et menneske du er. Tak fordi du deler din sårbarhed. Jeg vil nu sende 10x mere kærlighed din vej, så al’ haden forlader dine knogler. Jeg støtter dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Don’t let the bitches get you down!!!
  Du er for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg forstår det ikke.
  Jeg følger dig fordi jeg kan lide dig… skriver du noget jeg ikke bryder mig om, ignorer jeg bare det ene opslag..
  Jeg forstår det ikke. At andre tillader sig at opføre sig sådan.
  Men jeg ved godt, det er blevet en del af den knap så kønne kultur i medieland.

  Jeg synes faktisk det er ærgerligt, at nogle mennesker ikke forstår essensen af din passion, eller vælger at ignorere at de forstår det, for så at skrive nedladende og direkte i ubehagelige ting til dig (og andre der udgiver blogs)

  Det er tarveligt og det er pinligt!
  Jeg er fuldstændig mega fan af stort set alt du skribler om. Jeg er blevet fast læser og følger, så tak for dig. Tak fordi du sætter fokus på, at idealerne er højrøvede og pisse svære at leve op til, fordi du er dig. Og fordi du virker ærlig.
  Du må have en god dag, alt på trods. Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kære du
  Jeg havde bikini på, på vores ferie, for første gang i næsten 10 år. På grund af dig. Det var SÅ fedt både at købe den og ikke mindst gå med den! Så TAK for dig og for at du hylder almindeligheden. 🙏🏻 Lige hvad jeg og maaange andre har brug for. Så på med teflon sprayen – den er der brug for nogle gange. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg synes du og din blog er en fantastisk inspiration hver dag! Husk at fokuser på alle de mennesker du netop indvirker positivt hver dag, og at de mennesker der bruger deres tid på at svine dig til sandsynligvis ikke har det skide godt selv ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Matilde, du er fantastisk! Du hjælper 100 af mennesker hver dag ved at tage kampen op og være et helt normalt menneske. Keep up the good work. Og for helvede, skid på de mennesker der har ondt i røven over at du har fundet ud af hvem du er og hvad du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Kæreste Mathilde.
  Du er et godt menneske. Et menneske der gør verden til et bedre sted. Et menneske der er vigtig for verden.
  De andre, de er dårlige mennesker. Gør verden til et mørkere og dårligere sted. Og så er de overhovedet ikke vigtige for verden. Tænk at være et menneske, verden ville være bedre foruden.
  Jeg håber de en dag får øje på deres egen modbydelighed, og ændrer sig. Ellers kommer de en dag til at sidde alene, uden at nogen bekymrer sig om dem. De er taberne Matilde.

  Lad dem ikke vinde, og græd ikke over deres frygtelige måde at være på. Vend i stedet dit blik mod alle dem, der står ved din side, for det er der vitterligt. De er de gode mennesker, dem der betyder noget, for hinanden og for verden.

  1000 kærlige kram ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Mathilde
  Jeg var en af de første til at kommentere det indlæg, som senere sprang i luften og som jeg er MEGET ked af at høre, har gjort dig ked af det!

  Jeg kommenterer normalt ikke, fordi jeg kan se hvor mange gode kommentarer du får, og fordi jeg er enig med dem. Jeg hader dig BESTEMT ikke, jeg synes tværtimod du er rigtig sej!

  Jeg valgte dog at kommentere det famøse indlæg, fordi jeg måske for en gangs skyld synes, at det blev fremstillet liiige nemt nok det hele. En bikinikrop, selvværd osv. handler selvfølgelig om indstilling, men jeg synes stadig godt at vi kan erkende at en spade er en spade (f.eks. at de fleste mennesker kan gøre noget ved hvordan de ser ud på én eller anden måde). Det syntes jeg ikke helt du gjorde, og derfor prøvede jeg, så sobert som jeg kunne, at gøre opmærksom på det – Måske havde du en forklaring og måske var det bare mig der havde overset noget.

  Som jeg ser det, så blev min kommentar brugt som springbræt til en noget mere generel og noget mere hård kritik. En tone og en kritik jeg slet ikke kan stå inde for. Men ikke desto mindre har jeg fået fornemmelsen af, at der er flere der læser min kommentar som hørende til “en af de piger der”.. Og det forstår jeg faktisk ikke! Især fordi jeg faktisk opfatter dig som en type (samt universet her) der kan tage konstruktiv kritik, hvilket jeg synes min kommentar var. Men måske er det mig der ikke fik formueleret mig godt nok, eller måske er min kritik for hård? I så fald vil jeg gerne undskylde. INGEN skal have ondt i maven eller græde om natten pga. noget jeg har skrevet.

  Jeg står dog stadig ved det jeg har skrevet, jeg synes det er rigtigt. Og jeg synes ikke at der er nogen i kommentarfeltet der egentlig overbeviser mig ved at begynde at tale om at “jeg må ha det så godt i min perfekte krop”.. De overbeviser mig snarere om at de ikke har forstået hvad jeg har skrevet eller ment (ved godt det ikke altid er det samme), og måske jeg også får fornemmelsen af at nogle gerne vil læse nogle særlige onde hensigter eller argumenter ind i kritikken.. Det synes jeg har været lidt ærgerligt – især fordi den her “bevægelse”/kamp stadig skal give mening, og stadig skal kunne forsvare sig over for almindelig kritik. Man kan ikke bare afvise alle kommentarer ved at omtale afsenderen som et sølle menneske. Forsvar jer i stedet…

  Endnu engang, Mathilde: Hvis du (ligesom visse andre åbenbart gør) regner mig for at være imod dig, så håber jeg du vil læse denne kommentar, for så har du forhåbentlig én mindre grund til være ked af det. Måske bliver du ked af min holdning til emnet for dit indlæg, det håber jeg nu ikke, men du må love mig ikke at blive ked af det fordi du tror jeg er blandt dem der hader dig, eller synes du er tyk eller en so. For det har du ingen grund til!!

  Alt godt herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   Hej Charlotte,
   Jeg læste hele det frygtelige kommentarfelt, og jeg bed netop mærke i, at din kommentar skilte sig ud fra de andre. Det var nemlig sobert – og ikke hadfuldt og grimt sprog. Som du skriver var det tydeligt at nogle med onde tunger brugte din kommentar som en åben dør til at få lov at svine Matilde til. Sådan er de sociale medier desværre indrettet, og der er nogle mennesker bag skærmen som udnytter enhver situation til at skrive ting, de aldrig ville sige til et menneske i virkeligheden, hvis man havde debatten ansigt til ansigt. Jeg læste på ingen måde din kommentar som nedladende, ond eller andet – blot som undren. Og det er da altid tilladt at undre sig – du gjorde det på en fin måde, synes jeg. Hav en god dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære, dejlige Mathilde, jeg har ikke læst de negative kommentarer og ved slet ikke hvad de drejer sig om, men ved bare at du er for fantastisk og gør en stor forskel for mig. Du er en kæmpe inspiration og al alle som bare antyder det modsatte er jo dødmisundelige. Fortsæt dit gode arbejde, vi er så mange som elsker alt hvad du står for 💪😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  Synes sgu de er for dumme dem som rakker ned på dig her inde, de aner ikke hvad de ødelægger inden i dig og at vi andre virkelig kommer til at blive ireterret på dem de hadefulde kvinder som du selv kalder dem.
  Det ord passer godt til dem lige pt, Men vi er da heldigvis mange andre som synes du gør det godt og at du ser hammer godt ud, tro mig jeg ville gerne give den gas sammen med dig i træningslokalet så vi kunne vise at du er en fræk dejlig str 36 selv om de hedefulde kvinder ikke tror på det….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Pyha, der findes så meget råddenskab på de sociale medier og jeg tror kun det bliver værre i fremtiden, desværre. Derfor er det SÅ vigtigt at vi andre, os der synes du har nogle budskaber der er EKSTREMT vigtige at få ud og bare generelt synes du er pisse sej, lige sikker lappen i vejret og siger at vi også er her. Hvor er det irriterende at én negativ kommentar ofte fylder mere end 10 positive, kender det alt for godt selv! Tusind virtuelle kram til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare ærgerligt at læse. For jeg synes det er skønt at se mennesker, som trives med deres krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  Der er ikke nogen der vinder, af at gøre andre mennesker kede af det, slet ikke af at gøre mennesker kede af det., det gør deres bedste for at hjælpe andre og for at leve et dejligt liv. Jeg tror ikke folk kan hade dig. Jeg tror kun det kan ligge hos noget hos del selv. Jeg er faktisk sikker på det. Jeg er ked af de sociale medier skal være så hårde og fordømmende. Fortsæt bare med det du gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine W

  Så længe det du gør, føles rigtigt for dig, Mathilde, så vil jeg sidde her bag min egen skærm og sende dig en kæmpe portion ekstra styrke til at lappe de noget medtagede følelser fra den seneste uges grumheder og usympatiske ord. Nok er uenighed spændende, vigtigt og kan tilmed udvide vores horisont, men der er ingen udvikling i at nedgøre andre mennesker. Et budskab kan udtrykkes på mange måder. Enighed eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Min kæreste er lige gået fra mig. Sådan for 4 dage siden. På vores arbejde. Hvor mange overhørte den samtale. I nat var han så i seng med en anden. Jeg blev så ked af det, og er det generelt. Personligt har jeg en masse problemer med mig selv og på mange områder bidrog han ikke ligefrem med at jeg fik det bedre mig selv. Tilgengæld har jeg fundet oprejsning i dine indlæg og opslag. Tusind mange tak. Og du må ikke stoppe med det du gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Tror kommentarerne taler for sig selv. Vi er mange der synes at du er pisse sej, og ikki har fortjent at blive ked af det, pga mennesker der ikke kan finde ud af at opføre sig ordenligt í kommentarfeltet. Du er fantastisk! 💪🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har først læst dette indlæg nu.. Men du må aldrig tvivle på, du gør en kæmpe forskel, Mathilde. Helt ærligt, så ved jeg ikke, hvor jeg havde været henne i dag, hvis ikke det havde været for dig. Det gør mig ked af det, at nogle kvinde/piger taler så grimt til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Hej Matilde.
  Da min ekskæreste slog op med mig og fandt sammen med sin gode veninde for to år siden, begyndte jeg at læse din blog ofte. Ikke fordi vores historier ligner hinanden ret meget. Men sorg er sorg og det har du om nogen oplevet. Du satte ord på nogle af de svære følelser jeg gik rundt med og det hjalp. Virkelig meget.
  Det er direkte foruroligende at læse nogle af de grimme kommentarer på dit indlæg. For jeg kan slet ikke sætte mig ind i, hvilke mennesker der rent faktisk sidder på den anden side af skærmen og kan få sig selv til at skrive noget så uempatisk. De har ikke forstået dit budskab, det er helt tydeligt. De har skabt sig en forestilling om hvem du er og fordrejer dine ord, så det passer ind i deres egen fortælling om dig. Det er trist, for det gør det umuligt at få en konstruktiv diskussion op og køre. Og det er måske især personer som dem, der kunne have brug for at få tilføjet nogle nuancer til deres verdensopfattelse.
  Jeg håber du fortsætter med din blog. Du hjælper og inspirerer mange.
  Kæmpe knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moar

  Skat ! Hold ud og hold fast. Vi er så stolte af dig, det du står for og den store forskel du gør for så mange kvinder.
  På med teflonsprayen og prøv at se på det fra den humoristiske side, som vi plejer at være gode til, for helt ærligt at beskylde sig for at lyve om din tøjstørrelse og at kalde dig en so… det er sgu da til at grine over.
  Husk på hvad at din blog har betydet for dig
  Knus moar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Alverdens kærlighed til dig, sejeste, sødeste, bedste, Mathilde! Jeg håber, du tager den gode energi, taknemmelighed og kærlighed, der er i dette kommentarspor til dig.Du gør en forskel for så mange <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Kære Mathilde. 😘
  Du er skøn og dejlig og sympatisk og menneskeklog.
  Jeg forstår 100% at du er ked af det, men ved du hvad? Disse individer ( vil ikke kalde dem mennesker), har INTET liv og INTET andet at foretage sig end at genere andre. Og det er helt klart pga. deres eget manglende selvværd og en åbenlys fetich som de tilbeder, ærer og nærer, nemlig Janteloven.
  Det må være så uendeligt trist og tomt, at være: 1. Et hadefuldt individ. 2. At være uvidende 3. At være “blind” 4. At hade sig selv, for tro mig, det gør de. 5. At være et røvhul.
  Du er SÅ meget længere fremme i din udvikling og man må da håbe, at de engang om 117 liv, vil nå ligeså langt som du.
  Until then, carma bites their ass..
  It always does.
  Kram til dig og op på hesten igen. 😘😘❤❤🖒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annett Kronvold

  Hej Mathilde. Det er sådan, at der er riciko ved at stikke næsen frem også trods det er med hensigt at støtte op omkring det at turde stå ved sig selv, at gå mod tendenser. Der vil altid være mennesker der blander sig på en uværdig måde, men det siger mere om dem end det fortæller noget om dig og det er kun et bevis på, at det du gør,har en værdig,for hvis det var ligegyldige indlæg du lavede var der ikke fokus på dig. Du rammer ned i en en retning der så stærk nemlig, at være som andre uden at stoppe op og mærke om den enkelte har sig selv oprigtigt med. Bliv ved,dine støtter er de der har mest værdig. De andre skal du bruge som inspiration til dine videre indlæg på blokken. God vind fra en der glædes over modige mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du skal aldrig tage dig af ondskabsfuldhed – det er afstumpet, pinligt og meget lidt konstruktivt . Du er dig og det skal du være stolt af! Tak for det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kampen fortsætter