Bodysuit og noget om is

Nye træningsklæder og en god idé til din træning

Sponsoreret og reklamelinks

nelly3 nelly4

Nelly har fine klæder til din træning og så er det til overkommelige priser. Kvaliteten er god og tøjet sidder godt, jeg er særligt glad for mine nye tights, som du kan finde lige her. Sports bh’en er efterspurgt efter jeg delte den på min instagram igår og den kan du finde lige her. Trøjen, som jeg bruger efter træningen, hvor jeg ynder at sidde med pigerne og sludre er også fra nelly og den kan du finde lige her.

nelly5 nelly7

Jeg træner altid sammen med andre, med mindre jeg løber en tur. Jeg gider simpelthen ikke at træne alene, det keder mig og jeg synes ikke at det er sjovt – og træning skal være sjovt i min verden. Igår havde pigerne og jeg god tid, så vi brugte lynhurtigt 2 timer på træning og sludder. Det var så hyggeligt og en dejlig start på en solskinsfuld søndag, som du kan læse mere om lige her. Vi træner gerne noget styrke først – igår var det squat (5×5 gentagelser, det skal være ret tungt, men du skal kunne lave 5 gentagelser i hvert sæt) og så noget konditionstræning som altid foregår i team. Det vil sige at én arbejder og de to andre holder pause og aktiv pause. Igår kørte én en work out med 4 tunge dødløft, 8 overhead squat, 12 kettlebell swings med 16 kilo, 8 swings med 20 kilo og 4 swings med 24 kilo. Imens kørte én på cyklen og den sidste holdt pause. Vi skulle i alt lave 100 kalorier på henholdsvis cyklen, romaskinen og en skierg maskine, som minder meget om langrendski. Så én af gangen skulle vi igennem maskinerne og lave 100 kalorier på hver maskine. Der var altså hele tiden én maskine i gang, mens en lavede work out’en. Det fungerede rigtig godt og var hamrende hårdt. Perfekt start på dagen!

Jeg håber at du får en dejlig mandag!

Sponsoreret og reklamelinks

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bodysuit og noget om is