Mig og træning

Svendborg – du kan noget.

img_4578

En af de største sorger i mit liv, når det kommer til veninder var, da min bedste veninde flyttede til Svendborg. Øv hvor var jeg sur og ked af det over det. Det er jeg stadig, ikke sur, men trist – fordi jeg savner hende. Men det gode ved det er, at når vi ses – så ses vi i flere dage i træk. Vi når at komme helt ind under huden på hinanden, få alle de der dybe samtaler, grinet, sovet sammen (som er SÅ hyggeligt uanset hvilken alder du er i!) og så har jeg samtidig lært en ny by at kende – Svenne Banan. Som vi, så modent, kalder den. Og hvilken fin, hyggelig by. Den er virkelig hyggelig og rar at være i. Bare det at være i en by, hvor man ikke kender nogen – dét er altså rart til tider. Og jeg kender ingen i Svendborg, udover min elskede veninde.

img_4611 img_4616 img_4618 img_4624

Jeg besøgte hende i sidste uge, hvor jeg boede hos hende fra torsdag til søndag. Det var skønt, men gik desværre alt for hurtigt. Lørdag besøgte vi Resumé, som ligger 4 minutter på gåben fra min veninde – hvilket i sig selv var en luksus! Resumé er helt ny og er vistden eneste restaurant i Svendborg, som har vinmenu. Og dét er noget min veninde og jeg går efter. Vi elsker nemlig vin – og når det endda er tilpasset maden, så bliver det ikke bedre. Maden taler for sig selv – den var eminent.

img_4630 img_4578

Vi fik enormt mange retter og blev behandlet så fint. Der er et andet tempo i Svendborg, ingen stress med at vi kun kunne sidde ved bordet i to timer (som så mange andre steder i København) og hele aftenen var afslappende. Vi blev vist lidt berusede, vi fik trods alt 1-2 glas vin pr.servering – men det skal de ikke høre et ondt ord for – vi skal klart på Resumé igen! Det er en fordom at der er dårlig mad i Svendborg, vi fik utrolig lækker mad forrig weekend og de kan altså noget de fynske kokke. Jeg er dybt imponeret!

1 kommentar

  • Louise

    Elsker Svendborg- min barndomsby❤️ Dejligt indlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og træning