Find en veninde #dueraldrigalene

Træningsprogram til din veninde og dig

14922238_10209493532587702_7730752216939266186_n

Jeg træner som bekendt helst med andre. Jeg kan godt løbe en tur alene, men når det kommer til styrketræning og crossfit, så vil jeg helst træne med andre. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst trænede alene. Det er skide kedeligt, synes jeg.

Derfor hev jeg Jeanne med til en omgang træning i fredag, inden ekstrem lækker middag på Mother, Kødbyen. Kender du den? Hvis ikke, så er den altså et besøg værd. Hvis du altså kan lide hjemmelavede pizzaer….

Vi startede med at squatte, ikke særlig tungt – men 5 sæt á 5 gentagelser. Det kan være svært at få styr på sin squat, men øv dig. Det er en fantastisk øvelse for bagdelen. Jeg squatter selv 3-4 gange om ugen og har gjort det i mange år efterhånden. Det behøver ikke at være tungt, for at være effektivt!

Derefter lavede vi en YGIG (you go I go), som betyder at én arbejder, én holder pause. Vi tog hver 10 gentagelser hver af hver øvelse før vi byttede. Pulsen er høj igennem hele denne work out, fordi pauserne er ret korte. Men den er sjov og jeg elsker at køre en work out sammen med en veninde, hvor vi er fælles om at “gennemføre” den.

YGIG:

Buy in: 100 slamballs over skulderen (ligesom her) Buy in er i øvrigt noget der stammer fra crossfit. Det er noget du skal lave for at “købe” dig ind i træningen. Ja, det lyder nok lidt skørt, men det er altså en ret fed måde at starte træningen på. Så havde vi købt os ind og den “reelle” træning kunne sættes i gang:

100 WB (se hvordan her)

100 kalorier på romaskinen

100 sit ups

100 kalorier på skierg (har i ikke sådan en til rådighed, så kan i løbe på løbebånd eller cykle)

100 push ups

100 burpess

Buy out (ja, du skal også købe dig ud!): Tabata: Planke.

Tabata er en 4 minutter lang work out, du holder planken i 20 sekunder og holder pause i 10 sekunder, indtil de 4 minutter er gået. Du kan variere den i uendelighed!

Den er god, rimelig hurtig at komme igennem og sjov at lave sammen med en veninde fordi du “kun” skal lave 10 gentagelser eller kalorier af gangen og kan heppe på din veninde, når du holder pause.

Når du er færdig kan du jo bage denne lækre gulerodskage, som Jeanne har delt opskriften på her!

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find en veninde #dueraldrigalene