Tyk og slap på 4 dage

Udsalg hos Nelly.com

Sponsoreret og indeholder reklamelinks

nellydo

Nike 174 // Nike air zoom 587 // Adidas 174 // Hannah shorts 149

Udsalg.. Det er et ord jeg godt kan lide. Det må jeg blankt indrømme. Særligt når det er hos Nelly, som er et af de sites, som jeg køber mest hos. Og lige nu har de final sale – få 20% på i øvrigt nedsatte varer ved at bruge koden FINAL. Jeg har altid brug for mere træningstøj – og det er ikke (kun) fordi at jeg elsker nye klæder men også fordi jeg bruger så meget tøj på en uge og ikke kan vaske hele tiden. Derfor er det rart at have noget at vælge imellem – når jeg ikke lige har haft vasketid. Tøjet til crossfit bliver i øvrigt hurtigt meget slidt – derfor er sale sød musik i mine ører!

God shopping og god aften!

Sponsoreret og indeholder reklamelinks

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tyk og slap på 4 dage