Got milk?

Sensommer outfit

Annonce for Ellos

img_4868 img_4874 img_4875 img_4878 img_4881

  Sweatshirt 149 // Nederdel 299 // Stiletter 899 //

Sikke et damet look, right? Jeg er blevet mere og mere feminin, særligt det seneste år. Før gik jeg ofte i træningstøj, gemte mig i en hoodie og jeg havde sjældent sminke på. Det er en anden stil Helse kører nu. Min veninde Jeanne kalder mig for Helse 2.0. Nu elsker jeg alt der er lyserødt, jeg elsker sminke, neglelak, at krølle mit hår, tage fine kjoler på og særligt kjoler og nederdele er jeg blevet glad for. Før gik jeg ikke i nederdele, fordi jeg følte mig bred og stor. Det er jeg muligvis stadigvæk, men til gengæld er jeg ligeglad. Jeg har en stor bagdel, it run’s in the family som man siger – og den skal da ikke gemmes væk. Den skal iklædes stramme nederdele. Og høje sko er hvad push up er for barmen. Det siger en af mine andre kloge veninder i hvert fald. Jeg tror at hun har ret. Jeg føler mig som en lady – og det tror jeg er ganske sundt engang imellem.

Se flere nyheder her!

Annonce for Ellos

8 kommentarer

 • Tina Olesen

  Super smukke fotos og flot outfit. Er den hvide nederdele normal i størrelsen eller til den større eller mindre side hvis nu man selv skulle blive fristet til at hoppe ud i køb af sådan en hvid sag ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Jeg bruger normalt 36/38/medium og det er denne også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hvor ser du bare skide godt ud! Og sikke et flot outfit 😊 Må jeg spørge hvilken str. du har nederdelen i? Jeg tror nemlig, jeg er nogenlunde samme størrelse som di 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sin og smuk og dejlig at se på. Og det smil klæder dig mindst lige så godt som tøjet!

  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene/mamascastle

  Du ser sååå fin ud i det sæt smukke kvinde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du er så pisse smuk, elegant og lækker Matilde! Skud ud til dig, fra en fast følger 🙂 Er så ked af at læse, at du gang på gang får skøre mails/kommentarer fra andre mennesker. Jeg forstår det overhovedet slet ikke. Du gør SÅ meget med din blog – også for en kvinde som mig på 28, snart 29 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Got milk?