Det her gør jeg inden jeg tager på en date

Purple & silver

Sponsoreret af Nelly.com img_5020 img_5022

Jeg har gevaldigt mange klæder. Jeg ejer nærmest ikke sort tøj længere – engang iførte jeg mig aldrig andet end dén farve. Engang havde jeg kun lyst til at gemme mig væk – i sort tøj, så jeg var så anonym som muligt. Da var jeg i sorg. Jeg brugte i lang, lang tid ikke sminke. Jeg havde helst hoodie, tights og et anonymt ansigt. Nu – hvor jeg har det bedre og er langt mere glad – iklæder jeg mig helst farverigt tøj. Fordi det gør mig glad. Fordi jeg ikke længere har lyst til, at være anonym. Fordi jeg er noget værd og fordi livet er for kort til, at gemme sig væk. Det betyder ikke at sort tøj er lig med sorg og anonymitet – men jeg har brug for farver som kan understrege mit humør. For jeg er glad for tiden. Selvom at jeg for evigt vil bære sorg.

img_5013 img_4999

Skoene, som jeg i den grad er forelsket i kan du finde her og kjolen, som mine veninder kalder for “pistolen” (fordi de mener at den fungerer som et våben overfor det modsatte køn….) kan du finde lige her. Den er både blød og behagelig at have på. Jeg glæder mig til style den med farverige strømpebukser og støvler til efteråret. Og et smil. Som for tiden er limet fast. Ikke fordi jeg har fundet kærligheden igen, men fordi jeg har genfundet kærligheden til livet og til mig selv. Jeg ønsker det samme for dig, det har du fortjent.

Sponsoreret af Nelly.com

1 kommentar

  • Amalie

    Hej Mathilde 🙂 Synes skoene er mega fine! Er de også gode at have på? Og er de tro mod størrelsen? Overvejer dem til et bryllup i september, hvor der skal danses en del!
    – Amalie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her gør jeg inden jeg tager på en date