"Jeg får aldrig en kæreste" minus "aldrig"

Glansfyldt hår på 15 minutter!

Sponsoreret af OBH Nordica

img_5147Da jeg var 14 år gammel havde jeg langt, langt hår. Som jeg tørrede næsten hver eneste morgen (brændte engang en hårtørrer af og har også fået flere sikringer i vores hus til at gå) og som jeg glattede hver eneste morgen. Dem af jer som kender mig og har set billeder og videoer af mig ved – at jeg har voldsomt tykt hår. Jeg er 14% asiat – min mormor kom fra Sumatra og jeg har arvet hendes hårfylde. Jeg er glad for det – og samtidig er det skide varmt om sommeren og det kræver enormt meget arbejde. Særligt når det absolut skulle glattes, da jeg var helt ung. Jeg glatter det sjældent nu, for det tager simpelthen for lang tid. Jeg er blevet doven. Så blev jeg præsenteret for glattebørsten Brush & Straight fra OBH Nordica – jeg tænkte at det var for godt til at være sandt. Hvordan kan noget, som normalt tager mig mindst 35-40 minutter – tage 15 minutter? Og derudover – så er jeg ikke længere vild med det helt glatte look. Det bliver for frisure agtigt og jeg føler mig alt for..stylet, faktisk.

Jeg tænkte, da jeg fik denne kampagne, at Brush & Straight i den grad havde noget at bevise – for mit hår er kraftigt som reb og der er noget mærkværdigt krøl i, som sjældent arter sig. Jeg prøvede med spænding glattebørsten og havde faktisk allerede dømt den ude.

img_5080 img_5086 img_5099

Men. Jeg blev overrasket – for den kan sgu sit kram, den kære glattebørste. Og den gør det så fint – for håret bliver nemlig ikke glat som det gør med mit almindelige glattejern. Håret bliver naturligt glat, håret bliver mere bølget og ser ganske naturligt ud. Og dét kan jeg rigtig godt lide. For jeg kan godt lide at mit hår stadig har lidt fald og bølger og sit eget naturlige look. Og det giver børsten mig. Og så tager det vitterligt kun 15 minutter at gøre i stand. Og det er nemt. Du reder bare håret igennem, glattebørsten er varm og glatter håret mens du reder det ud. Seriøst smart! Ledningen er 2,8 meter og jeg fik et lille chok, da jeg pakkede ledningen ud. Det er så rart og praktisk at ledningen er lang, da det giver en meget bedre bevægelsesfrihed og jeg kan sidde helt tæt på mit spejl, uden at ledningen trækker børsten tilbage mod stikkontakten. Børsten bliver 210 grader, men fordi du har børsten i håret i relativt kort tid – så bliver håret ikke skadet, som det ellers godt kan blive af det traditionelle glattejern. Du får en blid styling og børsten kombinerer fladjern og hårbørste – så håret bliver samtidig blankt og helt redt igennem.

img_5121 img_5117 img_5131

Se hvor fint og glansfuldt mit hår bliver! Dog stadig naturligt, synes du ikke?

img_5137 img_5146

Jeg havde i mange år en børste i min taske, så jeg i løbet af dagen kunne rede mit hår og holde det glat. Det behøver jeg ikke længere – for glattebørsten giver mit hår et naturligt look og jeg behøver ikke at rede det igennem, selv efter en cykeltur på Gammel Kongevej i modvind. Jeg er fan. Særligt af tidsperspektivet. Jeg har ikke tid til at bruge over 30 minutter på mit hår – og jeg gider virkelig heller ikke. Jeg kan varmt (høhø) anbefale Brush & Straight glattebørsten!

Sponsoreret af OBH Nordica

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg får aldrig en kæreste" minus "aldrig"