Du ville have mere succes, hvis du var tyk og grim.

9 ting jeg bruger i min hverdag

20664030_10212058812158088_7086073750309168474_n

Min største kanal, udover bloggen, er min instagram. Og jeg får dagligt mange, mange beskeder. Som jeg virkelig forsøger at svare på – men det kan godt være svært at nå i bund. Jeg skal nok svare dig, på et eller andet tidspunkt. Bedre sent end aldrig, ikke sandt?

På min instagram får jeg mange spørgsmål omkring mit tøj, hvilke produkter jeg bruger i min hverdag, hvor mine møbler er fra, hvordan jeg spiser og så videre. I dette indlæg vil jeg forsøge at svare på, hvilke produkter jeg bruger dagligt – for det bliver jeg ofte spurgt om:

 1. Shampoo. Jeg vasker mit hår næsten dagligt, da jeg træner stort set hver dag. Det har jeg gjort i mange år – så det fungerer fint for mig og mit hår. Jeg bruger helst shampoo og balsam fra Maria Nila og gerne serien Soft. Du kan finde den her. Produkterne er veganske og uden silikone.
 2. Jeg fik sat vipper på i en periode, men jeg har simpelthen ikke tid til det lige for tiden. Derfor bruger jeg mascara og den bedste er altså bare denne, som jeg bruger i den vandfaste version og som holder til både crossfit, dans til den lyse morgen og hvis du går kold med den med sød fyr ved din side.
 3. Jeg bruger ikke særlig meget make up til dagligt, men concealeren er nødvendig, hvis jeg har sovet for lidt. Jeg er glad for den fra Nilens Jord, da den er nem at blende ind og dækker virkelig godt. Den kan i øvrigt også dække en bums. Find den her.
 4. Udover concealer bruger jeg altid lidt blush, som jeg synes ser sødt ud og som pepper fjæset lidt op. Jeg bruger lidt forskellige, men for tiden er det den fra Benecos, som ligger i min make up pung.
 5. Jeg tegner forsigtigt mine bryn op – og der holder den fra Miild. Jeg har sågar testet den til crossfit og den ryger ingen steder. Heller ikke en cykeltur igennem byen i regn der føltes som en bruser slog den ud af kurs. Find den her.
 6. Highlighter bruger jeg næsten dagligt – på kindben, amorbuen og lige under brynene. Jeg elsker drops fra GOSH – som du også kan blande i din bodylotion, hvis du skal ud og svinge træbenet.
 7. Olie i et hår som mit er obligatorisk og direkte ris til egen røv, at glemme. Mit hår er tykt som en pony’s og jeg har prøvet utallige olier igennem årene. Min frisør har i mange år brugt Moroccanoil – som er dyr men drøj og som dufter bedre end de fleste mandelige modeller i Abercrombie & Fitch.
 8. Ansigts creme er altid med solfaktor og helst fra Biotherm. Denne er dyr, men den er pengene værd, hvis du er tør i krydderen. Jeg elsker den!
 9. Bodylotion shopper jeg altid lidt rundt i. Det kommer an på hvad jeg lige har, hvad der er indenfor rækkevidde og hvad jeg lige har fået købt. Favoritten er Honey Drops, som jeg gemmer til særlige lejligheder og ellers e-vitamin olien fra Urtegaarden.

Hvilke produkter bruger du dagligt? Del endelig – det er så rart at få nye ideer og inputs 🙂

Indeholder reklamelinks.

4 kommentarer

 • Lone

  Hej M.
  Jeg bruger nærmest kokosolie til alt på kroppen, ren og effektiv💪💪.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige opdaget en ny hårolie, som jeg har skrevet om på min blog. Den er ovenikøbet billig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Uh, jeg elsker også Honey Drops for Elisabeth Arden 😍 Kan tippe om at den er til 89 kr i Føtex lige nu ☺👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg bruger til hverdag Tromborgs mineralpudder. Den er simpelthen så fantastisk, og ligger sig så pænt og naturligt på huden – pepper lige ansigtet op, så man ser friskere ud 🙂 den og min Lancome mascara (dén, der hedder hypnose) er alt jeg bruger <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ville have mere succes, hvis du var tyk og grim.