Sunshine with a little hurricane

Så meget skade tog min form af en uges ferie

img_4801 img_4804 img_4806 img_4809 img_4818

Grækenland var dejligt for mig og ganske sundt. At komme helt ned i gear, at lave ingenting, at spise og sove. Tiltrængt. 2017 har på mange måder været hæsblæsende. På den gode måde. Og det fortsætter, dette hæsblæsende år. Jeg har altid mange jern i ilden, sådan fungerer jeg nu bedst. Jeg havde dog med vilje ikke min kalender med mig på ferie, helt overlagt og en øvelse for mig. Det var først svært da jeg fik mails med datoer og jeg ikke rigtig kunne planlægge. Men det var jo netop det, som øvelsen gik ud på. Og min kalender havde det fint da jeg kom hjem, og jeg fik styr på det hele.

Jeg havde pakket løbetøj med mig, jeg løber altid på mine rejser og ferier. Det er nemt og hurtigt og jeg elsker tiden for mig selv og så er det i øvrigt en god måde, at undersøge området på. Men jeg må jo blankt erkende at løbetøjet blev liggende i min kuffert hele ferien. Jeg lagde det faktisk frem en aften, så jeg kunne hoppe i det næste morgen. Men dynen (hvilket faktisk var et lagen) vandt og solbadning vandt efterfølgende. Jeg havde brug for en pause fra træning og det tror jeg bestemt har været sundt for min krop. Jeg træner jo gerne 5-6 gange om ugen, så en pause på en uges tid – det faldt på et tørt sted.

Jeg spiser stort set altid som jeg har lyst til – og det kan jeg skrive uden at lyve eller pynte på det. Spørg bare min mor, som gang på gang er overrasket over, hvor meget mad jeg kan indeholde. Gerne hendes hjemmelavede mad. Jeg gider ikke spise dårlige ting – såsom is af dårlig kvalitet (som grækerne virkelig har meget af!), jeg gider ikke spise fordi det forventes af mig (f.eks. levner jeg gerne, hvis jeg er mæt) og jeg spiser ikke, hvis jeg ikke er sulten. Men udover det, så er der frit slag, om man så må sige. Jeg har ikke regler på den måde. Hvidt brød er aldrig forbudt. Sodavand er aldrig forbudt. Kage er aldrig, aldrig forbudt. Alkohol er slet ikke. Og på ferien har jeg nok indtaget hvad der svarer til 3-4 franskbrød, 12 tzatziki’er, mange liter øl og virkelig meget fetaost. Jeg har spist mere end rigeligt hver eneste dag, jeg har intet fysisk lavet (udover at gå til og fra strand og føre armen op til mund med enten øl eller føde i hånden) og jeg har i den grad spist flere kalorier, end jeg plejer. Ikke at jeg tæller, det er alt for kedeligt og jeg er også virkelig elendig til tal. Og ved du hvad der skete med min krop?

Ingenting. Den ligner sig selv. Formen er den samme, jeg vejer det samme (tror jeg, ejer ingen vægt), min krop ligner fuldstændig sig selv – jeg er bare blevet enormt brun.

Pointen med mit skriv er – at du sagtens (SAGTENS!) kan holde en uge eller to eller tre fri. Holde en pause, lave nogle andre ting, slappe af, komme helt ned i det der gear. Som er så sundt. Det siger min mor i hvert fald. Det går nok. Træningen løber ingen steder og det gør den sunde kost (desværre) heller ikke. Træk vejret og nyd det sidste af ferien, hvis du stadig har lidt tilbage.

1 kommentar

  • Nadia

    Hmm.. det kommer vel an på så meget. Det kan jo være, at du har et ret godt stofskifte. Jeg tager på bare af at kigge på et stykke kage, så jeg kan f.eks. ikke bare give fuldstændig slip og spise loge hvad jeg vil, medmindre jeg gerne vil tage på under ferien. 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunshine with a little hurricane