3 ting

Sunshine with a little hurricane

Sponsoreret af Nelly, indeholder reklamelinks

nelly01

Kjole 299 kroner // Sko 249 kroner 

Hjemvendt fra Grækenland, nærmere bestemt Kreta – som jeg vist nok har besøgt 11-12 gange nu. Grækenland byder altid på det samme: obligatorisk og loyal varme, god mad, varmt havvand, afslapning og absolut ingen planer. Du kan læse mere om min ferie lige her!

nelly03 nelly02

Jeg pakkede vanen tro min kuffert med sommerkjoler, bikinier og solhatte. Jeg valgte at være helt naiv og hverken have langærmede eller jakke med. Og det var ganske fint, for det savnede jeg slet ikke! Det gør jeg til gengæld nu – hvor regnen i skrivende stund pisker provokerende på mine ruder og smadrer min stakkels altankasse og de dertilhørende blomster. Som vist er døde. Sommeren 2017 er altså ikke noget at skrive hjem om, men det var min ferie i Grækenland. Skoene er jeg voldsomt glade for og kjolen ligeså – den kan jo styles med strømpebukser og støvler..

Sponsoreret af Nelly, indeholder reklamelinks

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 ting