Hvor jeg køber mine kjoler + links

6 hurtige om Helse

image1

Jeg synes simpelthen det er så sødt og dejligt, når I gerne vil lære mig bedre at kende. Det er hyggeligt og jeg deler gerne ud, som du nok ved. Så her er 6 ting om mig. Del endelig 6 om dig i kommentarfeltet – jeg vil gerne DIG at kende, som læser med!

 • Jeg er ikke så vild med is. Jeg synes at det er så koldt (surprise) og jeg mangler hele det der med at tygge. Jeg tror faktisk kun at jeg kan lide is i pandekager. Og en sjælden gang imellem en stor, fed, flødeis. Men jeg kan aldrig spise den hele. Det siger mig ikke rigtig noget.
 • Det bandeord jeg bruger mest for tiden er fucking douchebag. Som bare ligger godt i munden.
 • Jeg kan ikke lide at have sort tøj på. Jeg har det engang imellem, men det er sjældent. Jeg føler, sådan helt ærligt, at jeg forsvinder og jeg føler at den glæde jeg har indeni, ikke kan komme ud. Engang gik jeg altid i sort tøj. Nu ejer jeg nærmest ikke sorte tøj.
 • Min far og min mor er mine bedste venner. Sådan rigtigt. Jeg fortæller dem stort set alting og de er altafgørende for, hvordan jeg har det. Min mor griner jeg altid meget sammen med og hun giver gode råd og kender mig bedre end nogen anden. Min far hjælper mig med alting og giver mig kærlighed og råd og håb.
 • Jeg kan ikke arbejde, hvis der er rod i min lejlighed. Der skal være pænt og gerne rent. Jeg fungerer bedst når der er styr på rammerne. Bonusinfo: Jeg arbejder omkring 6-10 timer på bloggen hver dag.
 • Jeg har engang snorket så højt, at ham jeg sov sammen med gik ind i stuen. Og var pisse sur dagen efter.

Del endelig 6 om dig! Jeg vil gerne lære dig at kende – og det er så hyggeligt at læse om dig.

3 kommentarer

 • Emil Nielsen

  1. Jeg har snorket så højt at min ekskæreste forlod lejligheden og kørte hjem til sine forældre for at sove !

  2. Jeg er træningsnarkoman og fungerer bedst når jeg har været aktiv i en eller anden form.

  3. Jeg er begyndt at sige omg efter jeg hørte nogle unge børn sige det (læs jeg er 26 og skal bare stoppe med det med det samme igen)

  4. Jeg elsker at gå i shorts så meget at jeg tror jeg har shorts på 7-8 måneder om
  Året 😉

  5. Elsker mad men hader kage .. kun slik kan jeg lokkes med en gang i mellem

  6. Jeg kan mærke jeg er ved at blive ældre, men jeg ser sku stadigvæk pokemon på Netflix og tror på at jeg kan blive pokemon træner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  1) Jeg er vild med mad, men samtidig bange for det…
  2) Jeg har et højt og larmende grin – akavet til tider men til gengæld smitter det!
  3) Jeg er perfektionist og ville allerhelst have 34 timer i døgnet så alt kunne gøre 100%
  4) Jeg er vild med dejlige og selvsikre mennesker, en dag håber jeg at det kan smitte af på mig
  5) Jeg håber stadig på at jeg en dag opdager at jeg er halv havfrue
  6) Jeg er vild med at danse nøgen rundt derhjemme, lad os bare sige at jeg er rigtig gode venner med vores vinduespudser efterhånden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  1) jeg elsker også mad! – og har aldrig nogensinde spist noget, jeg har fået dårlig samvittighed over – kun madtømmermænd😂 Jeg spiser kage stort set hver dag.
  2) jeg er ret tilfreds med mit udseende og min krop. Dog kan jeg være ekstremt usikker på min personlighed, og føler jeg kan være for meget og pisse irriterende og hysterisk.
  3) jeg går virkelig og savner en kæreste, selvom jeg er glad for mit liv. Ønsker mig en stærk mand i julegave.
  4) lige nu spiser jeg chokolade og ser friends for en milliard’ne gang på Netflix imens mine 2 katte ligger og driver den af sammen med mig!
  5) jeg er mega god til at hænge gardiner op, men kan alligevel godt li, hvis der er en, der kan “tage sig lidt af mig” og passe på mig😄
  6) jeg ser eller læser konsekvent ikke nyhederne, da jeg bliver for ked af det og for stresset over det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor jeg køber mine kjoler + links