Bryd ud af idealet fængsel

8 ting jeg glæder mig over

img_9905

Når folk spørger mig: “Hvordan går det med dig?“, så er mit svar for øjeblikket: “Det går rigtig godt. Der er mange ting som lykkes for mig. Det eneste der ikke kører i mit liv, er det med mænd“. Og det er faktisk ret okay. For der er så mange ting, store som små, som jeg kan glæde mig over. Og jeg øver mig på at huske på dem. Og her er 8 af de ting, som jeg for tiden glæder mig over, som for tiden varmer mit hjerte og varmer nede i maven:

 1. Min facebook gruppe: “Find en veninde #dueraldrigalene” har rundet 10.000 medlemmer. På knap 3 måneder. Der er derudover kommet mange undergrupper (find dem ved at skrive “find en veninde #dueraldrigalene” i søgefeltet på facebook). Og jeg er så stolt. Jeg får dagligt beskeder og billeder fra piger og kvinder som finder hinanden. Som spiser sammen, træner sammen, drikker kaffe sammen, går i byen sammen. Jeg er så glad for at I finder hinanden. Nu er der ovenikøbet kommet en gruppe i Norge. Del den endelig, hvis du kender en i Norge som mangler en veninde.
 2. Jeg er blevet glad for at løbe. Rigtig glad for at løbe. Hvilket jeg aldrig havde troet at jeg ville. Jeg løber tre gange om ugen sammen med min søde makker Louise, som jeg kender fra crossfit. Løb gør mig glad og fuld af energi. Samtidig er det hurtigt og nemt – og det passer godt ind i mit travle program for tiden.
 3. Jeg har fået sorteret ud i de mænd i mit liv, som er usunde for mig. Det har taget mig tid. Men nu er jeg mande-fri, om man så må sige. Ingen mænd skal påvirke mit humør eller hjerte i en negativ retning. Og det er mit ansvar om jeg lader dem gøre det eller ej. Og nu er det slut. Og det er befriende.
 4. Frank. Som så er min nye store kærlighed. Mine forældres hund som er 12 uger gammel og som jeg er fuldstændig forgabt i. Han er charmerende og pisse nuttet. Jeg deler ham ofte på min instagram, så du kan tjekke ham ud der. Du bliver også forelsket, jeg tror at det er umuligt at lade være.
 5. Jeg rejser snart til Australien. Og jeg glæder mig helt vanvittigt. Du kan læse mere om min tur her. Jeg skal alene afsted og det bliver en oplevelse for livet. Det er jeg fuldstændig sikker på.
 6. Jeg har fået mere tid til at se mine forældre og jeg må da indrømme, at det faktum at Frank nu også bor under mine forældes tag – hjælper med at få tid til at se dem. Jeg elsker mine forældre, men Frank lokker. Og måske min mor havde regnet dén ud, da hende og min far tog mig med ud for at se ham. Det virker i hvert fald. Og jeg elsker at være sammen med mine forældre og se dem tit.
 7. Lige nu hvilker jeg i, at bo alene. Selvom jeg også synes at det kan være svært og ensomt. Jeg elsker at jeg kan bestemme alting selv – alt fra om jeg gider at tage opvasken til hvilken farve der skal være på mine vægge. Det er faktisk ret fedt at være alene, lige nu.
 8. Mine veninder. Jeg har oplevet ikke at have veninder og hvor er det ensomt. Netop derfor lavede jeg facebook gruppen. Jeg er blevet god til at prioritere at se mine veninder og ser mine veninder flere gange om ugen. Det giver mig energi og glæde og gør, at det er nemmere for mig at være alene og bo alene. Fordi de hver især fylder kærlighed på mig.

Hvad glæder du dig over lige nu? Del endelig, jeg elsker at følge med!

2 kommentarer

 • Det er dejligt at du har så meget at glæde dig over ! Jeg synes også løb fungerer som et rigtig dejligt pusterum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg synes de er så fede dine lister. Og særligt de her posetive.
  Jeg har et dejligt liv og er glad for mange ting. Men har de sidste par år gået og funderet lidt over hvad er meningen med livet? Hvad er det vi skal?
  Jeg synes det kunne være helt vildt fedt og givende hvis du en dag havde lyst til at lave et indlæg hvor du svare på hvad du tror meningen er med livet?
  Jeg har en masse tanker både gode og dårlige, klart mest gode. Men det ender i tankemylder. Og når jeg gennem tiden har prøvet at høre folks tanker så tager folk det ofte negativt og har ikke sådan lige et svar ,,, men helt ærligt, hvad er meningen med dit liv? 🙂 Vi kan læse hvad der giver det mening, men hvad skal dit liv gøre? Giver det mon mening alt det her jeg lukker ud? .::: måske er det bare top mærkelige tanker. De vender bare tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryd ud af idealet fængsel