6 hurtige om Helse

Bryd ud af idealet fængsel

workshop

Seje Katrine (læs mere om hende her og tjek hende ud på instagram @katrine.gisiger) og jeg skal i november afholde en workshop og jeg er oppe og køre over det. Det er lige netop dét her, som jeg brænder for. Jeg glæder mig og er spændt og nervøs og er sikker på, at jeg får helt våde armhuler og overlæbe – men jeg ved også at jeg er ved at springe af glæde, fordi jeg så gerne vil dele ud af mine erfaringer og få dig tættere på “målet”, som i min optik er at holde af dig selv – lige netop som du.

Find billetter her <3

Hvad kan vi og hvad får du?

Taler du grimt til dig selv? Og er du utilfreds med din krop og det du gør generelt, fordi du kan se på instagram at alle andre er bedre, tyndere, flottere og sejere end dig?

Alt for mange er fanget i jagten efter at være perfekt på alle områder, som begrænser og ødelægger livsglæden. Vi har begge været turen igenem af at skælde vores kroppe ud for at være forkerte og konstant føle presset om at skulle forbedre sig og lave sig selv om.

Hvis du selv gerne ville slippe for at være så optaget af hvad andre tænker og mener om dig, så kom med til workshoppen ”Bryd fra fra idealets fængsel”, hvor du får:

  • Min personlige historie om at turde blotte mig på sociale medier,
  • Strategier til at få et mere afslappet forhold til andres meninger,
  • Mentale værktøjer til at få mere ro og glæde,
  • Viden om selvtillid, selvværd og motivation.

Indtil for få år siden brugte jeg næsten al min tid på, at hade mig selv og gemme mig væk. Der skete nogle ting i mit liv, hvorefter jeg tog en beslutning om at leve på en anden måde. Nu er jeg blevet meget bedre til at mærke efter og lægge mærke efter hvornår og hvorfor der kommer negative tanker, så jeg kan slippe dem. Det vil jeg hjælpe og inspirere andre til, så vi alle kan have det godt i vores krop. Jeg elsker at være helt almindelig og dét vil jeg gerne give videre til dig!

Workshoppen er fra 11.30-14.00 og foregår i København.

Jeg håber at se dig og husk #dueraldrigalene

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 hurtige om Helse