Årets hoodie!

Frokost til 4 dage for 71,81 kroner

img_5449

Jeg sad egentlig og skrev et indlæg om, hvorfor jeg ikke skriver om mad mere. Hvorfor jeg ikke rigtig laver mad mere, faktisk. For det gør jeg ikke rigtig. Og min mor driller mig ofte med det, fordi mine forældre betalte for et sprit nyt køkken, som jeg for det meste laver havregrød og koger æg i. Nuvel. Singlelivet og take-away heaven er en fantastisk kombination og jeg dyrker det lige nu. Det er bare så kedeligt at lave mad til sig selv. Men igår fik jeg lyst. Fordi jeg havde lyst til ordentlig frokost. Og så har jeg prøvet at gøre det så billigt som muligt, semi-øko og ret sundt og godt for dig, som har lange, travle dage.

Der er til en stor portion pasta-salat – som er skide nem at lave. Hvilket er vigtigt i min bog! Jeg gider ikke lave simre mad. Jeg har sku’ da ikke tid! Har du? Måske har du. Det her er ikke simre mad, men pasta salat. Ordet i sig selv får mig til at tænke på skole kantine og 90’erne. Denne er dog uden den tunge dressing, men du kan eventuelt pifte den op med lidt selv eller bare vende baduljen i olivenolie.

Jeg handlede i Netto og købte:

  • skruer, økologiske 7,50 kroner,
  • majs fra frost 13,50 kroner,
  • ærter fra frost, økologiske, 10,11 kroner,
  • revet gulerod (doven for the win!), endda økologisk til 15 kroner,
  • cherry tomater, økologiske til 13,75 kroner,
  • kikærter, udblødt og kogt fra dåse og økologiske sku’! Til 11,95 kroner.
  • pift selv op med det du nu ellers har, jeg havde lidt kylling i fryseren som jeg lavede. Æg fungerer også godt. Tun på dåse. Eller bare som den er.

Opskriften er nærmest dum at skrive ned, ikke? Du koger pastaen, du optør’ det frosne, skærer lidt tomater, hælder vand fra kikærterne og tilføjer lidt olivenolie, salt og peber. Og kylling, som jeg gjorde. Og det var bare fordi jeg lige havde det i fryseren. Ellers havde tun vundet. Eller æg. Eller bare flere kikærter, så proteinindholdet i salaten er højt – så varer mætheden nemlig også længere.

img_5441 img_5452

Der er til 4 frokostmåltider/madpakker for mit vedkommende. Du kan også spise det til frokost og til aftensmad, hvis pengene er små og hvis du er vild med pastasalat. Du kan i øvrigt kaste i hvad du vil af grøntsager. Pointen er bare, at det kan gøres ret billigt og hurtigt. Hvis du har travlt, så skal madlavningen ikke tage din tid. Og det gør denne basse ikke. God dag!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets hoodie!