Tern

Helse uden fjernsyn men med DR anbefalinger

noerd1

Det er løgn. Jeg læser ikke en skid bøger. Sommetider gør jeg, men det er meget, meget sjældent. Jeg ejer ikke et fjernsyn. Det har jeg ikke gjort i snart 3 år. Jeg synes at det er spild af tid. Der er så meget dårligt i tv, efter min mening. Men det betyder ikke at jeg kun laver yoga, udstrækningsøvelser, bager og er i zen, når jeg er hjemme i min lejlighed. Jeg stener tv på min computer og her har du mine favoritter fra DR TV – som jeg er fan af fordi det er ganske gratis:

 • Sporløs er evig favorit. Jeg ville ønske at jeg kunne finde søskende et eller andet sted i verdenen. Men mine forældre har altid været hinanden tro. Dammit! Særligt dette afsnit slog mig ud og jeg havde snot i hele ansigtet.
 • I forreste række – handler om dansere i Den Kongelige Ballet og inden du falder i søvn af kedsomhed, så er det altså ret interessant. En verden jeg intet ved om. Og dét er altid spændende at lære nyt og få indblik i andre kulturer. Jeg kan anbefale serien!
 • Drengene på Kanten. Jeg elskede første sæson og er også ret vild med efterfølgeren. Drengene er dejlige naive og jeg sidder altid med en ambivalent følelse: jeg har lyst til at kramme dem og smøre dem en madpakke og samtidig har jeg lyst til at sparke dem bagi og få sig et job. Og så elsker jeg deres sprog. Og hader det. Episk serie. Endnu en verden jeg intet kender til og som er sund for mig at se nærmere på. Selvom det er klippet sammen på bedste vis og er tv. Så er det interessant.
 • Generation XL. Ja, ja. Vi har set det før. Overvægtige børn og unge som kæmper med kiloene og mobning og forældre som virker til at stoppe deres børn med mad og ikke kærlighed – ja beklager, men sådan får jeg det engang imellem. Men denne serie er fantastisk. Den foregår på børnenes præmisser og meget fra deres synsvinkel. Jeg synes at børnene er så pisse seje at stille op og gøre noget ved deres overvægt. Og så bliver jeg rørt over at forældrene jo egentlig “bare” gør deres bedste. Som forældre jo altid gør.
 • Sagen om OJ. Jeg har skrevet om den før. Du skal bare se den. Også selvom du ikke husker sagen eller er interesseret i sport, mord eller retssager. Jeg har aldrig set noget lignende og jeg skal se den igen. Den er fuldstændig fantastisk og seværdig!

Har du anbefalinger? Så del endelig! Også selvom det ikke er fra DR – efteråret er på vej og det betyder nok mere skærmtid for os alle..

5 kommentarer

 • Åh jeg har heller ikke TV, ipad, netflix, HBO eller noget der minder om, men engang i mellem sniger jeg også et DR program ind på mobilen, hvis jeg ikke kan sove 😀 Så tak for tippet om Sporløst, det er altså lidt fantastisk når det lykkes.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • m

  DR TV er bestemt ikke gratis, men noget vi alle er tvunget til at betale for. Selv os som ALDRIG ser deres programmer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Matilde
  Hvornår får vi det sidste at se af din hyggelige lejlighed? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også altid synes sporløs var et hit.
  Jeg har faktisk selv en lille solstrålehistorie, hvor jeg var sporløs detektiven. I korte træk noget med en ukendt kusine i Thailand, jeg fandt via facebook. Men det er en længere historie. Måske den kommer på bloggen en dag😉

  Men helt ærligt, så har du tyvstjålet min tv-smag, det er jo helt det samme jeg følger med i hæhæ😄

  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Bedrag (!!!) er fantastisk. Ved ikke om det bare er fordi jeg er helt obsessed med Nikolaj Lie Kaas i den serie, mennnn den er nu god! oggggg… måske du har hørt den før, MEN Skam..Jeg var selv skeptisk i starten (jeg går som regel en bue uden om alt det der trender i perioder.. sådan er jeg bare irriterende 😉 ) Men den er faktisk god, hvis man er til kærlighed og drama

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tern