Sådan træner jeg

Hjerteveninder

Sponsoreret af Hjerteforeningen

21733735_10212333741431148_1157862382_o 21744962_10212333741511150_1552000516_o 21764449_10212333741471149_207404205_o

Forestil dig at du skal undvære din bedste veninde i 30 dage. Ville du kunne det?

Jeg kunne, hvis jeg absolut skulle. Men det ville være meget, meget svært. Min bedste veninde er Maja. Hende har jeg kendt siden jeg var 17 år gammel. Vi gik i samme klasse på HF og det første halve år syntes vi at hinanden var for irriterende. Maja var hende den seje, hun var ligeglad med hvad andre tænkte om hende. Hun stod nede i gården, med de seje og havde seje hatte på. Jeg var hende som lavede mine lektier. Havde en børste med i tasken, for at holde styr på manken i løbet af dagen. Jeg var ret kedelig.

Pludselig fandt vi hinanden og nu – 13 år efter holder vi sammen endnu. Ikke uden skænderier, problemer og perioder, hvor vi ikke har kunne holde hinanden ud. Men vi er altid fundet sammen igen. Jeg kan nemlig ikke undvære Maja. Vi hører bare sammen. Jeg kan sige en lyd – og hun forstår hvordan min dag har været og hvad jeg har lyst til at spise til aftensmad.

Maja flyttede for snart to år siden til Fyn. Jeg hader at hun er så langt væk. Det kan være hårdt og det er tidskrævende at holde kontakten. Men det formår vi. Vi taler sammen hver eneste dag. Enten via meme’s som vi tagger hinanden i, på instagram. På facetime, facebook, på snapchat eller på oldschool beskeder. Vi er vidt forskellige og dog meget ens. Hvis der skete hende noget og jeg skulle undvære hende – så ville en del af mig forsvinde sammen med hende. At undvære hende i 30 dage – det ville være forfærdeligt. Og jeg håber aldrig at det sker. Vi har en aftale om at ende på plejehjem sammen, drikke skarpe til frokost og spise fyldte chokolader. Og tale om vores liv.

Hvem er din bedste veninde?

Se den fine, fine video nedenfor. Den rørte mig meget. Jeg er intet uden mine veninder.

Har man lyst til at støtte Hjerteforeningen, så kan jeg anbefale at købe deres små fine Elsk hjertet armbånd. De kan blandt andet købes i deres webshop lige her.

Sponsoreret af Hjerteforeningen

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan træner jeg