Likes og følgere og om hvorfor det gør dig til et bedre menneske

Hvad skal jeg pakke til Australien?

Sponsoreret af EF Sprogkurser

16864994_631800337011343_899624728789120308_n

Billedet er fra min første surfing som foregik i San Diego i marts, i år. Læs mere om mit ophold her, her og her.

Årh jeg render for tiden rundt i en rus. Om 2,5 uge drager jeg – helt alene! – til Australien. Jeg skal om på den anden side af jordkloden. Kun med mig selv. Jeg glæder mig helt vanvittigt og jeg kan næsten ikke vente. Jeg er også meget spændt og jeg gør mig mange tanker. Jeg skal afsted med EF igen (jeg var i San Diego i februar og marts) og nu hedder det altså Sydney. Jeg har aldrig været så langt hjemmefra! Det bliver så spændende! Jeg skal ned og have et sprogkursus endnu engang – jeg vil så sindsygt gerne være virkelig god til engelsk. Og jeg rykkede mig helt vildt i USA, så jeg glæder mig til at blive udfordret igen og få trænet uafbrudt mens jeg er afsted. Særligt grammatik vil jeg gerne blive meget bedre til – og det er der rig mulighed for, på kurset.

Jeg skal bo i downtown Sydney og jeg glæder mig til at se byen, opleve kulturen og møde nye mennesker. Noget af det bedste jeg ved er, at møde nye mennesker. Selvom at jeg er genert og godt kan blive usikker. Netop derfor er det en god øvelse for mig – at møde nye mennesker og få talt en masse engelsk.

Hvis du går og overvejer en sprogrejse, har jeg samlet et par brugbare links, der kan hjælpe dig i gang:

Og selvom at jeg snart bliver 30 år gammel, så er jeg altså ikke for gammel til at tage et sprogkursus. Hvem har nogensinde sagt, at man kan blive for gammel til at lære? Og selvom at jeg ikke har et erhverv, hvor jeg skal kunne flydende engelsk – så vil jeg bare gerne forbedre mig. Og et sprogkursus i et andet land er så meget mere, end et sprogkursus. Du lærer så meget og jeg har taget så meget med mig, fra min sidste tur. Jeg er blevet klogere på andre kulturer end min egen. Jeg er blevet mere rummelig og jeg er blevet mere åben. Jeg har virkelig lyst til at lære nye mennesker at kende og det er nok det, som jeg glæder mig mest til i denne omgang. Også at se landet og være på egen hånd – men i høj grad også at lære nye, spændende mennesker at kende. Udvide min horisont. EF sprogkurser er en oplevelsesrejse – samtidig med at du forbedrer dit sprog ud fra dit eget niveau.

Nu kommer det store spørgsmål! Hvad skal jeg have med til Australien? Jeg har aldrig været der og jeg har virkelig brug for jeres hjælp. Hvis du har været i Australien eller måske er der lige nu – så skriv endelig en kommentar og fortæl mig, hvad skal ikke må glemme at få ned i min kuffert! Jeg er i vildrede. Jeg ved at det er ret varmt, men hvor varmt? Og hvad er rart at have med på den lange rejse?

img_5559

21875535_10212376857909033_105627753_o

21868318_10212376971991885_976740096_o

Musthaves er i hvert fald bikinier, mit pas (!), sommerkjoler og min computer. Hvad ellers? Hvad rejser jeg i? Hvad har jeg med mig på flyet? Hvad kan jeg ikke undvære på min rejse? Hjælp mig meget gerne <3

Sponsoreret af EF Sprogkurser

8 kommentarer

 • Julie

  Solcreme sælger de i spande (køb minimum faktor 50) – men altid godt at have lidt med hjemmefra;) Solhat (de griner a dig, hvis du kommer uden). Generelt: brug begge dele, også når det ser lidt gråt ud i vejret. Solen er så mega skarp. Underholdning til flyveturen – specielt serier, der æder din tid. En ekstra pude til sædet. Fordi 24 timer i fly kan altså mærkes. Flystrømper. Vandrestøvler, hvis du skal uden for Sydney. Hårlak (til… ja edderkopperne. Så dog ingen der sidste vinter!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Australien er fantastisk! Uendeligt smuk natur og så er australiere noget nær de sødeste og mest åbne mennesker, man finder. Glæd dig! Flyveturen er dog lang og hård, så foruden underholdning vil jeg anbefale dig at pakke en nakkepude og et stort tørklæde, som du kan pakke dig ind i undervejs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Et godt headset, der lukker støj ude på den lange flyvetur, man kan godt blive ret træt i hovedet ellers! 🙂 lydbog er god, når man er for træt til at læse, men ikke kan sove. Og ja, flystrømper og en god nakkepude (eventuelt gode natbriller). Køb solcreme dernede, de sælger dejligt store dunke.

  Prøv Wohlworths pizzabuns, de er fantastiske! Dog skal man ikke tænke på det ernæringsmæssige i dem 😉 og prøv deres bananabread, også vildt lækkert.

  Rigtig god tur, Australien er et skønt land!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masser af solcreme for det første.
  I Australien har de ikke de samme standarder for solcreme som herhjemme, så det er godt at tage med hjemmefra. Og hvis du skal udenfor Sydney, så myggespray. De små kræ kan være meget aggresive.
  Husk øjendråber, vand på spray, nakkepude, læbepomade og varme sokker til den lange flyrejse.
  Og så medbring ellers dit positive og åbne sind. Australierne er fantastiske at være i nærheden af! 🙂

  Og ellers skriver du bare. Vi har rejst landet tyndt over årene – og har elsket hvert sekund af det!!

  NYD :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Fedt !! Du kan godt glæde dig!! Jeg backpacker selv i Australien lige pt, og elsker hvert minut- er i Sydney lige pt.Skal du kun være i Sydney eller? Det er jo forår lige pt, så i Sydney er der ca. 22-25 grader.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEG ER DYBT MISUNDELIG!
  Men hvor er det skønt for dig du skal af sted 🙂 hvor længe skal du være væk?
  Jeg elsker Australien, det er mit andet hjem.. har været der 3 gange, men det er jo så pokkers langt væk.
  Husk hat i solen! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh, jeg vil så gerne selv tage springet og rejse, men jeg er så nervøs for det! Jeg ville ønske, at jeg turde tage springet og rejse to uger blot i Europa for at lære engelsk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Bor selv i Sydney, og tro mig, DU VIL ELSKE DET! Nogle af de ting, jeg synes du skal overveje at pakke er:
  – Omformer til kontakterne. De er ret så dyre hernede og svaere at finde.
  – Nakkepude til flyet.
  – Powerbank til de dage hvor du bruger hele dagen på stranden eksempelvis.
  Derudover vil jeg lige påpege, at hver søndag kan man rejse med offentlig transport i 24 timer i hele New South Wales for KUN $2.60 (ca. 12 DKK), hvis du har et Opal-card (som er gratis at oprette). Så det kan jeg stærkt anbefale!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Likes og følgere og om hvorfor det gør dig til et bedre menneske