8 ting jeg glæder mig over

Jeg har en tvilling?

helse1

Har du set videoen endnu? Hvis ikke – så kig længere nede i indlægget. Den er så skæg og jeg så den igår aftes og grinede uafbrudt. For jeg har en tvilling i Jylland, åbenbart.

Min tvilling, som jeg aldrig har mødt, er Johanne. Du kender hende måske som Nutidens Mor. Vi bliver begge to forvekslet med hinanden og det sker ofte at vores følgere tager fejl af os. Og det sker også ofte at folk skriver til mig og spørger, om vi er i familie. Jeg har sågar en veninde som sad og scrollede ned på instagram og stødte på Johanne men udbrød: “Ej hvor ser du flot ud…næ hov. Jeg troede lige at det var dig“.

Måske er vi. Der er i hvert fald mange ligheder. Johanne har fødselsdag 30 oktober. Jeg har to dage efter. Vi er begge uddannet pædagoger. Vi har mørkt hår, blå øjne og er bloggere. Jeg tror at vi er omtrent lige høje. Vi tør at være grimme på vores fakesnapchat og vi er begge rimelig ærlige. Og singler. Min mor siger også, at hun kan se mange ligheder, men nægter at have haft et sidespring. Skal man nu også tro på det? Hvad tror du?

Advarsel: Video og blogindlæg indeholder ironi. (Tjek kommentarfeltet på Johannes indlæg, hvis du ikke forstår hvorfor jeg skriver som jeg gør).

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ting jeg glæder mig over