Podcast anbefalinger

Jeg har været på date

Sponsoreret af Helloyaa

datedu1

Okay venner. Rimelig grænseoverskridende indlæg og jeg havde jo egentlig aftalt med mig selv, at jeg aldrig ville skrive om mine dates – med mindre de er hysterisk morsomme (f.eks. da jeg i tre timer byggede LEGO med en fyr…) eller hvis jeg bliver glad for en mand igen. Dette er en mellemting. Jeg har nemlig været på date med en rigtig sød mand. Jeg har fundet ham på en app – ja jeg har nemlig så. En app som linker til din LinkedIn. Skørt men også nyt. Og jeg har brug for nyt. De gængse app’s er gennemtærsket og jeg har swipet og swipet som var der ingen dag imorgen.

Jeg synes at Helloyaa (som min nye app hedder) er lidt mere seriøs – og jeg er jo snart 30 år (GOSH!) og jeg søger faktisk noget seriøst. Jeg gider ikke skrive frem og tilbage med mænd og aldrig mødes. Jeg gider ikke at ses med mænd, som bare vil se mig uden tøj på. Jeg gider ikke at se mænd, som ikke tager dating seriøst. Ikke at det skal være grav-alvorligt, men jeg vil på date med en mand for at finde ud af, om jeg har lyst til at være kærester med ham.

buskerdu

Så. Jeg har været på date. Med ham her manden, som vi kan kalde for 007. Ikke at han var iklædt jakkesæt og bad om en martini (shaken not stirred), men nu kalder vi ham det. Fordi jeg har lovet at han er anonym og fordi jeg faktisk også helst vil have det sådan. Vi mødtes til en øl og et glas vin igår aftes og det var ganske hyggeligt. Jeg er elendig til at date (som jeg delte på min story på instagram igår) og jeg var ret nervøs. Fordi jeg nemt bliver genert og fordi jeg kan være bange for, om han keder sig i mit selskab og så videre. Men 007 var totalt afslappet og nede på jorden og han fik mig til at føle mig godt tilpas. Vi startede med at tale om, hvor akavet internet-dating er og fik vores første grin sammen. Dét lettede let på stemningen. Jeg fik fortalt ham at jeg altså har en blog og skriver om nærmest alting. Det tog han ret fint og spurgte interesseret ind til mit liv og “arbejde” som blogger (du får mig i øvrigt aldrig til at tale mig selv for professionel influencer!! #stopdigselv). Jeg tog mig selv i, at være helt afslappet ret hurtigt og være interesseret i dette nye menneske, som sad overfor mig. Hvor vi var, holder jeg for mig selv – det kan være at jeg laver en anbefaling af stedet en anden dag. Jeg var hjemme efter nogle timer og jeg havde en rigtig dejlig lørdag. Med grin og så lærte jeg at spille backgammon (igeeeen). Hvilket viser at 007 indeholder en del tålmodighed, da jeg igen og igen spurgte ind til reglerne.. Jeg har aldrig været god til brætspil, men det er en virkelig god “is-bryder” og ret hyggeligt at sidde sammen om.

Om vi skal ses igen, det venter jeg lige med at skrive mere om lige nu. Om der var godnat kys – dén kan du også få en anden god gang. Stay tuned og kast dig ud i de dates – hvis jeg kan, så kan du også. Jeg er nemlig idiot til det, så du kan kun gøre det bedre end jeg!

Du kan downloade app’en i appstore lige her og læse mere om denne nye dating app på facebook her.

Sponsoreret af Helloyaa

5 kommentarer

 • Marie

  Hvad er der galt med at kalde sig for professionel influencer? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  super flot biledet 🙂 jeg ville være blevet helt betaget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Haha, SÅ enig med dig i “professionel influencer”, stopstopSTOPPPPP 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tif

  Har længe været på udkig efter noget ikke tinder, men den findes kun til iphone.. Øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Du kunne også bare have taget med mig på date. Det virkede så seriøst, fra din side af. Men så lukkede du totalt af, fordi du havde været på nogle dårlige dates.

  Så nu er du blevet som de fyre du ikke kan lide.. 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcast anbefalinger