100 grunde til at leve (11 mere)

Podcast anbefalinger

hejdu1

Podcast er the shit og jeg lytter dagligt til en eller anden form for podcast. Det er afslappende for mig og samtidig synes jeg også at jeg lærer noget. Eller er underholdt. Eller begge dele. Lige for tiden kan jeg anbefale:

 • Man kan aldrig vide” som indtil videre har 11 afsnit. Den handler om en mand, Mads Andersen – som efter sigende skulle være en kæmpe fusker og snyde alle de mennesker, som han støder på. Han forlover sig blandt andet med en kvinde og stikker så af, få måneder inden brylluppet med en masse penge. Den er vældig interessant!
 • Voksenvenner” som handler om Jonathan Spang og Ane Høgsberg der forsøger at blive voksenvenner. Jeg fik den anbefalet og var ikke helt solgt, men det er jeg nu. Den er virkelig interessant og hyggelig – og relevante emner tages op. Og så er jeg lidt forelsket i Jonathan. Hvis han er single, så send ham gerne min vej.
 • Fedeabes fyraften“. Fordi jeg elsker Anders Lund Madsen. Længere er den ikke. Sådan en podcast du kan ordne dit tøjskab til, støve af til og lave mad til, men samtidig skide skæg.
 • Jeg er nøgen” Adam Holm og Alberte Meldal taler om at ser flere og flere nøgne mennesker i vores hverdag, men samtidig også skammer os over vores egen krop. Lige et emne for mig. Og interessant. Der er 8 afsnit og jeg kan varmt anbefale dem!

Har du en god podcast du kan anbefale? Så del endelig, jeg elsker at blive inspireret!

18 kommentarer

 • Maria

  Du har glemt den vigtigste – Her går det godt – med Peter Falktoft og Esben Bjerre. De har gjort mine køreture til og fra arbejde værd at køre siden 1. januar ☺️👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  En podcast, der helt klart er anbefalelsesværdig er Limetown. Den læner sig lidt op ad Equinox 1985 (eller Equinox læner sig op ad den), og den er super spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  ‘How to become Batman’ – hvordan man som blind er i stand til at cykle og se.. Ja, se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes at “Dobbeltmordet på Peter Bengsvej” er vildt spændende! Og “Noget om Emma” den er så smuk 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Hvis du ikke har hørt Kvinden med den tunge kuffert af Third Ear skal du helt klart gøre det! Den er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er en kæmpe sucker for amerikanske true crime podcasts. FYI: så bliver man jo også bare endnu bedre til at forstå engelsk 😀 Hvis andre også er det, så anbefaler jeg varmt: “Missing Maura Murray” (favoritten!), “The Vanished Podcast”, “The unsolved podcast” og “the generation why podcast”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er dit flotte tøj fra? 😄😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil klart også anbefale Kvinden med den tunge kuffert, Mordet på Peter Bangsvej, Equinox 1985 og Noget om Emma.
  Derudover synes jeg at S town var virkelig god. Serial er også super spændende… jeg har indtil videre kun hørt den om Syed Adnan… den kan anbefales 😊👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er selv stor voksenvenner fan 😀 men vil også gerne lige slå et slag for fries before guys, hvor veninderne Josefine og Nanna tager personlige ting op – helst tabuer og nærgående/nærværende emner 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne anbefale The heart of it med Estee Lalonde. Den er helt ny og der findes kun ét afsnit. Men ser frem til flere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit ultimative yndlingspodcast er Fries Before Guys! Ellers jeg også ret vild med Klog på Sprog (fordi jeg er sprognørd), Tanketid og Mikrofonholder. Emma Martiny holder desværre pause lige nu, men ellers er hendes Martiny Podcast også værd at lytte til! 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  STRANGERS er fantastisk, livsbekræftende og jeg er fuldstændig forelsket i værtinden Lea Thau! Af danske podcasts kan jeg især anbefale Third ear

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  STRANGERS er fantastisk, livsbekræftende og jeg er fuldstændig forelsket i værtinden Lea Thau! Af danske podcasts kan jeg især anbefale Third ear fra Politiken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fries before guys ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvilken app er det i bruger? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Brunch med Carla.
  Tager fat i noglegode emner 😊
  PS alle de arrangementer du vil lave for at lære at elske sig selv, kunne nogle af dem måske foregå i Jylland?🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Voksen ABC 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Third Ear – kvinden med den tunge kuffert (jagten efter en svindler), Ringbindsattentatet (Dansk true crime fra firserne) og Robert & Thetanerne (om scientology) er mine yndlings – men de har lavet mange gode!

  Noget om Emma – fiktiv men virkelig fin historie

  Hvis det må være amerikansk er jeg også helt vild med S-town, Accused og Serial (primært første sæson)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 grunde til at leve (11 mere)