He's just not that into you

Sådan træner jeg

5ting

Nu lovede jeg jo at jeg ville lave et trænings indlæg. Selvom bloggen efterhånden mere er en livsstils-blog. Jeg træner stadigvæk, men min træning har ændret sig. Jeg træner aldrig efter et program som sådan, men lige for tiden vil jeg gerne have mit løbegame optimeret og derfor løber jeg lidt efter en plan:

  • Mandag: Interval løb (1 kilometer i langsomt tempo (hos mig hedder det 5:40 cirka). Derefter 4 minutter med højt tempo (4:30 eller hurtigere). 2 minutter hvor jeg går. 4 minutter igen i 4:30 og sådan fortsætter jeg indtil at jeg har løbet 4×4 i pace 4:30.
  • Onsdag: “Langsom tur”. I pace 5:15-5:30. 5 kilometer.
  • Fredag: Tempo tur i pace 5:00. 5 kilometer.

Udover løb forsøger jeg at styrketræne – crossfit it is. Det bliver kun til et par gange i løbet af ugen lige nu, sommetider kun én enkel gang. Det er okay. Jeg trængte til en pause fra 4-5 gange om ugen, jeg var kørt lidt surt i træningen. Derfor er jeg glad for at jeg kan løbe lidt, indtil glæden igen kommer. Det skal være sjovt at træne – det er mit evige mantra. Jeg dyrker gerne crossfit i weekenden, hvor jeg har lidt mere tid og overskud. Og altid sammen med mine veninder. Jeg gider ikke at træne alene!

Så lige nu er det løb jeg holder mest af – og som jeg gerne vil være god til. Målet er at løbe 5 kilometer på 25 minutter – jeg mangler at barbere 11 sekunder af. Jeg håber at jeg rammer tiden i denne uge!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

He's just not that into you