Hjerteveninder

Snart 30 år gammel. Hvad ønsker konen sig?

foes1 foes2

Billi Bii støvler // Hunter gummi støvler // Núnoo taske

Ganni sweater // Jane Kønig ring // Jane Kønig øreringe

Der er jo ikke nogen vej udenom. Jeg fylder 30 d.1 november. Jeg er fra 1987 og efter nøje tælle-på-fingre kan jeg jo godt se, at det er i år det sker. Jeg ved ikke om jeg ligefrem har en alders-krise. Men jeg synes at det er et skarpt hjørne, det må jeg indrømme. Jeg ønsker mig ikke rigtig noget – og alligevel gør jeg. Er man ikke voksen når man ønsker sig en ny dyne og gummistøvler?!

Giv mig gerne inspiration til ønsker – jeg mangler lidt på listen!

4 kommentarer

 • Frkcindie

  Var det ikke noget med at du manglede en regnfrakke og en fleece😉🙈 Ej stryg fleecen, den kan godt vente 10 år.. men regnfrakke, måske endda sådan en gul lækker en😉👌🏼 http://danefae.dk/gritt-rain-parka-dk-yellow.html
  Kh Frk Cindie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Godt nok fylder jeg selv kun 18, men er helt vildt oppe og køre over gamle pladespillere. Man kan få nogle vildt flotte i Urban Outfitters kaldet Crosley.
  Den står i hvert fald på min ønskeliste!! ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  På min ønskeliste står en ismaskine (bilder mig ind, jeg har brug for sådan en 😀 ), gavekort til bindevævsmassage og spillet Ticket to Ride. Ønsk dig det, det er seriøst det bedste brætspil, jeg kender!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens

  Hvad med at ønske dig oplevelser og gode minder ? altså ting som du kan opleve med veninderne osv? Så kan folk selv vælge om det er en kanalrundfart eller en tur til Paris i en weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjerteveninder