Da jeg hoppede ud af en flyver 4,5 kilometer oppe i luften

8 mærkelige ting om Helse

gamlemaend

Mens jeg flyver hjem, kan du læse 8 mærkelige ting om mig. Del endelig dine egne, så jeg ikke føler mig komplet skør:

 1. Jeg har en ting for ældre mænd. Jeg synes de er lidt frække. Altså sådan..i 40’erne og måske i starten af 50’erne. Jeg tror i virkeligheden at det er fordi, at jeg godt kan lide når mænd har erfaringer og er lidt kloge på livet. Og så synes jeg at et ansigt, som er lidt..brugt, om man så må sige – er tiltalende og frækt.
 2. Apropos punkt 1. Jeg har en svaghed for Flemming Møldrup fra Kender Du Typen. Jeg bliver drillet lidt med det af mine veninder. Jeg synes bare at han virker så sød! Jeg ser kun det program, fordi han er med. Indrømmet.
 3. Jeg skifter mit sengetøj én gang om ugen og jeg er lidt neurotisk omkring det. Helst skal det vaskes søndag. Jeg ved ikke helt hvorfor.
 4. Jeg finder mit rejsekort frem, inden jeg går ud af døren. Jeg har det i lommen, så det er nemt at finde. Det er sådan noget, som pensionister gør.
 5. Jeg laver altid 10 forskellige alarmer på min telefon, med ét minuts mellemrum. Jeg er rædselsslagen for at sove over mig. Hvilket er sket to gange i mit liv.
 6. Apropos min telefon. Alle apps skal være lukket ned og bluetooth slået fra, når jeg skal sove. Jeg kan ikke forklare hvorfor.
 7. Jeg har fotografisk hukommelse og finder typisk vej, ved at huske på forskellige ting. Det kan være skilte, et træ, nogle blomster, en bestemt butik. Små bitte ting, som jeg ikke ligger mærke til, at jeg ligger mærke til, når jeg går vejen første gang. Jeg har brugt det i Sydney, hvor jeg har kunne huske mange af vejene, ud fra min hukommelse. Den samme hukommelse, som ikke kan huske 6 cifre i en nem-id kode.
 8. Jeg har svært – vældig svært – ved at lade som ingenting, når nogen siger “bedte om“. Jeg forsøger ihærdigt ikke at være en irriterende kælling omkring det, men undrer mig også over, at man kan sige det – som et voksent menneske. Det var da noget af det første jeg lærte, da jeg begyndte at tale i længere sætninger.

Del endelig dine – så har jeg noget at læse, når jeg kommer til Danmark og ikke må sove før søndag aften.

23 kommentarer

 • Emily

  Flemming Møldrup ligner ufatteligt meget min far. En dag så jeg “Kender du typen” med min mor, hvor hun udbryder at hun ser det af præcis samme grund som dig; at hun synes Flemming Møldrup er sød. Der kan man vist snakke om at have en type 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  FLEMMING <3 Husk at se det nye program på DRK, “Vild med bøger", hvor to af de bedste ting i verden kombineres: Flemming og god litteratur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Marie

  Gør også det med rejsekortet. Og jeg er 14…😅😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Uha, jeg har godt nok mange særheder! Mit tøj hænger fx i en helt bestemt rækkefølge i skabet. Og hvert stykke tøj har sin egen bøjle. Selvom bøjlerne er ens…

  Og så kan jeg ikke tie stille, når andre siger knak, smak og flak…. Eller ikke skriver ligge/lægge de rigtige steder (søde Mathilde, man lÆgger mærker til noget🙊)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Punkt 8 … hvis det kun er den sætning du retter, er du et bedre menneske end jeg. For man er åbenbart et dårligt menneske, når man prøver at lære folk korrekt dansk.

  (Pssst … du bør lige tjekke op på hvornår man ligger og hvornår man lægger – det er en af mine store hovedpiner) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  4, 5 og 6 er så meget mig også😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg lukker også alt ned på min telefon (flere gange om dagen!) Det giver mere ro i hovedet. Der er også konstant ryddet op i mails osv. 😀 Du er ikke alene, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg følger den med de ældre mænd, jeg har virkelig en svaghed for Adam Price, og det er den primære årsag til, at jeg overhovedet ser Spise med Price.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er også helt tosset med Flemming Møldrup! Og så er kombinationen af ham og Mads Steffensen jo helt kanon. What is not to like?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Du er ikke alene om rejsekortet.. har været ved at misse flere togafgange – og er blevet vrisset af af op til flere buschauffører – fordi det lige tager liiidt for længe at finde i tasken (for man kommer jo altid i sidste øjeblik til den valgte afgang.. #storyofmylife). Det er nu fast inventar i jakkelommen, når jeg ved at jeg skal med bus eller tog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg er med på #8. Ikke kun “bedte om”, men generelt retter jeg gerne på mine elever og nogle gange også kollegerne. Det må være en lærer-ting 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nummer 1, 3, 4, 5 og 6 kan jeg også skrive mig på til. 🙂 Og apropos nummer 2: jeg ser næsten kun MasterChef pga Jakob Mielke. Han er bare så pæææn. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sun

  Ha ha jeg er også helt vild med Flemming, og ser det pga ham😂😂godt man ikke er ene om det😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Flemming er lidt sød😂😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du er slet ikke alene ang. detmed rejsekortet – Skal gerne stå med det i hånden når bussen kommer og holder det i hånden indtil jeg stiger af igen 👵🏼😊
  Det med at rette på folk – Mine veninder er efterhånden ret trætte af at blive rettet i “ligge og lægge” 🙈 Til gengæld har mange af dem også lært det ✌🏻Prøver på kun at rette folk jeg kender😉👆🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du er slet ikke alene ang. detmed rejsekortet – Skal gerne stå med det i hånden når bussen kommer og holder det i hånden indtil jeg stiger af igen 👵🏼😊
  Det med at rette på folk – Mine veninder er efterhånden ret trætte af at blive rettet i “ligge og lægge” 🙈 Til gengæld har mange af dem også lært det ✌🏻Prøver på kun at rette på folk jeg kender😉👆🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Helt enig ang. rejsekort! Men er nogen overhovedet i stand til at huske at checke ud, hvis de ikke har det i hånden hele vejen?
  Og i forhold til vækkeure er du ikke den eneste med underlige vaner. Jeg sætter altid to alarmer med 2 min mellemrum og altid noget der ender på ulige tal eller ikke på hele tal. Så mit ur ring fx kl.06:59 og 07:01. Jeg kan ikke lide at vågne og jeg kan ikke lide ulige tal, så det går hånd i hånd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Den første nr 1 kan jeg relaterer til.,,pænt meget. De er bare flotte og sexede, og især hvis de har lidt grå sting i hår og skæg😏 De hviler også bare mere i sig selv, som gør dem endnu mere tiltrækkende. Er dog blevet drillet lidt på det punkt, med at man få en kommentar som “ Nå, da er nok nogen der har lidt daddy issues” da det er lidt uundgåeligt – eller er det? Nej, det er irriterende er det.
  Min anden er at jeg altid for en meget meget stor lyst til is efter jeg har haft sex og især stracciatella is. Jeg er selv veganer og få til daglig ikke lyst til noget flødebaseret mad, så why?😊
  Den tredje er at, da jeg var yngre (er 28) havde det med at volumen på fjernsynet helst skulle ligge på et lige tal som 18,20,22. Helst ikke noget med 21 eller 23. Det kunne gøre mig ret irriteret, hvilket min mor elskede at drille mig med❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er det godt – en god veninde og jeg, ser også kun Kender du typen pga Flemse – han er da skøn 😁
  Og jeg gør også det med rejsekortet, hvis min pung ligger i min rygsæk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Haha 4, 6 og 7 er jeg helt enig i 😅😂 og har også mange andre ting jeg kan være tæt på neurotisk omkring. I perioder (tit når jeg er stresset) har jeg specifikke steder ting skal stå og hvis folk rykker det skal jeg sidde på mine hænder for ikke at rette det inden de går 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på den samme måde punkt 4. Det er så meget nemmere end skulle bruge tid på at lede efter rejsekortet i alle steder/lommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kan slet ikke have, når folk skriver/siger “fordi at…” – stoop, tak. Det hedder bare “fordi..”.
  Jeg lukker også altid alle mine apps ned, inden jeg skal sove. Faktisk lukker jeg dem ned flere gange om dagen. 🙈
  Og så skal lyden på tv’et altid være et lige nummer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  I hear you on #1. Jeg er ret så (læs: meget) fascineret af min ene underviser. Til den grad, at det ærger mig enormt meget, at jeg ikke skal have ham næste semester. Jeg har endda haft drømme, der tangerede til at være seksuelle.. Sååååe 😂
  P.S. Jeg havde det meget mærkeligt, at jeg læste på bagsiden af en af hans bøger vi læser som pensum, at han er 10 år ældre end jeg regnede med og derfor har det endnu mere mærkeligt med at have drømt sådan om ham, end jeg havde i forvejen med hvad jeg troede var 30 års aldersforskel, som så var 40 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da jeg hoppede ud af en flyver 4,5 kilometer oppe i luften