Typer du møder på et fly

Da jeg blev forelsket i Australien.

img_5688 img_5691 img_5709 img_5741 img_5744

Det der med kærlighed ved første blik. Det har jeg kun oplevet én gang før – og den kærlighed varede i 7 år. I dag blev jeg forelsket igen. Jeg spår kærligheden til at vare længere. Jeg er blevet forgabt i Australien. Og det havde jeg ærlig talt ikke set komme. Jeg har været her i snart to døgn og jeg er nyforelsket.

I morges (mens det var lørdag nat hos jer) mødtes jeg med søde Emilie, som skrev til mig på instagram. Emilie er lige kommet til Sydney og er noget af de sødeste jeg længe har mødt. Vi brugte 10 timer sammen denne søndag og jeg skal da lige love at vi ikke spildte tiden. Vi startede med morgenmad på Devon Café – som er meget kendt og det forstår jeg godt. Maden var virkelig lækker og der er en fed stemning. Det er i øvrigt gældende i hele Sydney (i hvert fald der hvor jeg har været indtil videre) og vi tog derfra videre til Opera huset og Habour Bridge. Som tog vejret fra mig – sådan helt bogstaveligt. Jeg fik hjertebanken da jeg så Operaen og jeg er ellers ikke “sådan en” som får optur over arkitektoniske perler. Men Operaen har jeg bare set på film og i serier og jeg ved ikke hvad og pludselig stod jeg der. Habour Bridge er både højere og større end jeg havde troet og jeg tror muligvis at jeg skal stifte yderligere bekendtskab med dén. Mere om det senere.

Vi tog i Botanisk have som ligger lige ved siden af Opera Huset og kiggede på mærkelige træer. Derfra tog vi til Bondi Beach, som selv i gråvejr er ét af de smukkeste steder jeg har set i mit liv. Surferne var også ret smukke, særligt i våddragter og med vådt, langt hår.. Vi spiste frokost på stranden og tog videre til Newtown good food fair, som er et madmarked. Vi drak øl i en gårdhave mellem hunde, fyre med tatoveringer og hatte og kvinder med sort eyeliner og røde læber. Dér skal jeg tilbage igen – der var så fedt! Øllene var også gode, vi blev i hvert fald en smule tipsy og tog bussen hjem med chokolade under armen. Dejlig søndag her i Sydney. Jeg håber at du har en ligeså god søndag som jeg havde!

Del endelig Sydney tips i kommentarfeltet! Jeg vil se, opleve og smage så meget som muligt!

10 kommentarer

 • Katharina

  Åh jeg kan sagtens forstå dig – jeg faldt også head over heels for Australien, og i særdeleshed Sydney. Jeg elsker den by! Ta’ en færge til Manly, det er et mega skønt sted. Tæt ved færgen ligger cafe Hugo, som har noget så vidunderligt som en banan-chokolade pizza – prøv den!! Du må heller ikke snyde dog selv for en tur i rundt i Surry Hills, det er virkelig hyggeligt. Hop på toget til Blue Mountains, det er også et must-do 🙂 Og hvis du er til indisk mad, så fås det ikke ret meget bedre end i Sydney. Deres cheese naan er himlen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil helt sikkert anbefale dig at tage til Blue Mountian Nationalpark lidt uden for Sydney – det er vildt smukt! Jeg var på en tur, hvor man kørte fra Sydney om morgenen og ud mod Blue Mountains. På vejen dertil stoppede vi ved Featherdale Wildlife Park, som huser alt fra koalaer og kænguruer (som må/skal fodres :D) til dingoer og en alligator. Det var en vild sjovt og oplevelsesrig dag! Slutteligt er der også hele kyststrækningen, der strækker sig fra Bondi og ud – der er en række stier, man kan gå på langs havet og nyde udsigten – vildt smukt. Og nyd så ellers dit ophold i den dejlige dejlige by 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Tag til Surry Hills, der er masser af små hyggelige gader og butikker, med meget fint tøj (som jeg tror du ville elske) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kan KUN bakke op om blir mountain!!
  Byen er det hyggeligste overhovedet, der er en to-die-for chokoladebutik (og jeg lyver virkelig ikke, den SKAL!!!! man i!) og så er selve parken i sig selv bare fantastisk. Wow jeg savner Australien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kan også virkelig anbefale en tur i Sydney zoologiske have. Så vild en park med den fedeste udsigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh bliver faktisk helt rørt, Australien er mit andet hjem og jeg savner det, din beskrivelse tager mig tilbage og du giver mig lyst til at tage derned nu !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Åh hvor er din beskrivelse fantastisk og spot on! Jeg har boet lige nord for Sydney i en årrække og mit absolutte yndlingssted i verden er nok Darling Harbour. Shit hvor jeg elsker det!
  Derudover skal du gå kyststrækningen fra Bondi, som også anbefales nedenunder, du skal til Chinatown (besøg Paddys Market og få dit turistgøgl/gaver billigt derfra), du skal se Manly (med færgen fra Circular Quay) som nogle mener er bedre end Bondi ;-), du skal opleve the Beresford Hotel hvor de lokale drikker øl en eftermiddag eller fester til de ikke så sene timer og så skal du i Luna Park 🙂
  Mange knus og må du få en helt fantastisk tid i Australien – jeg er vanvittig misundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvis du kommer forbi Melbourne, så sig til! Jeg bor her på 4. år og hvis du synes maden er god i Sydney, så skulle du prøve vores mad sydpå! 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg vil også helt klart anbefale Darling Harbour, som er super fed og smuk! Udover det er der Bondi to Coogee, som andre også har nævnt, der er en helt fantastisk gåtur langs kysten. Camp Cove og Watsons Bay er også klart lækre, hvilket også gælder for Barangaroo Reserve. Jeg er ligenu på udveksling i Sydney, og havde samme oplevelse som dig, da jeg ankom – fuldstændig evig kærlighed ved første blik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Sydney er virkelig bare verdens bedste by!! Jeg var der selv i 7 mdr i 2014 for at studere et semester. Surrey Hills er klart et af mine yndlings steder i byen (droemmer stadig om at fae en lille lejlighed netop der). Anyway, jeg vil helt klart anbefale dig en aften/nat pae Soda Factory i Surrey Hills! Der er den fedeste stemning! De har ogsae live-musik nogle af aftnerne – de spiller en masse klassikere som man baede kan synge og danse med pae. Derudover kan jeg anbefale Sadhana Kitchen i New Town (De har vist ogsae lige aebnet en lille cafe i Bondi). De har de vildeste helse kager og desserter :O

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Typer du møder på et fly