En dag i Stockholm med stærke kræfter

Det her gør mit hjerte varmt

Sponsoreret af Spar Nord

img_5260

Billedet er fra i sommer, hvor jeg besøgte min veninde Maja. Kort tid efter tog jeg beslutningen om, at jeg ville gøre noget for de, som føler sig ensomme – de som mangler en veninde.

Jeg lavede min (facebook) gruppe “Find en veninde #dueraldrigalene“, som i skrivende stund har 11.232 medlemmer. Jeg er så glad for gruppen og dens formål. Det gør denne skøre blogger- og sociale medier-verden meningsfuld. Og det har taget fart, hurtigt. Spar Nord har nemlig donereret 10.000 kroner til gruppen og det gør mig enormt glad, for det er så tiltrængt at vi taler mere om ensomhed og det er på tide at vi gør noget. Sammen. Spar Nord kører hvert år kampagnen “De små ting” med 50 millioner kroner, fordelt på 750 tiltag. Jeg er glad for, at de fandt gruppen potentiel. Grunden til at Spar Nord vælger at donere penge er, at de gerne vil udbrede den lokale sammenhængskraft og styrke lokalfællesskaberne.

Imorgen skal pengene så bruges, om man så må sige. Jeg har valgt at lave et arrangement med selvforsvar, hvor seje Markus skal instruerer os i, at forsvare os selv. Vi skal spise mad sammen bagefter og jeg glæder mig helt vildt til at møde de meget, meget modige piger. Jeg har valgt at det skal være selvforsvar, fordi jeg gerne vil lave noget aktivt og fordi jeg ved, hvor meget det at lære at forsvare sig selv, kan booste selvværd og selvtillid. Du kan følge med hele dagen på min instagram @helsematildedk.

Har du et sejt initiativ – som er vigtigt? Så kan du søge om 10.000 kroner til dét. Du skal uploade en kort video og fortælle om dit projekt og så udvælger Spar Nord en vinder. Læs mere her.

Sponsoreret af Spar Nord

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i Stockholm med stærke kræfter