Ikke så længe om så lidt (kuffert-lækker guide)

16041 kilometer væk og helt alene

Sponsoreret af EF Sprogkurser

1012142034

Bestil en gratis brochure

Sydney. Du er god ved mig. Alle dem jeg kender, som har været i Sydney, har altid fortalt mig at Sydney er den fedeste by i hele verden. Jeg har haft svært ved at tro dem – jeg elsker København og udover dén, så er jeg dybt forelsket i Amsterdam. Men Sydney kan ikke sammenlignes med noget jeg ellers har set. Jeg er helt forgabt.

I torsdags var jeg oppe og gå på Harbour Bridge, som er 134 meter høj og som var 9 år om at blive bygget og stod færdig i 1932. Den er 1.149 meter lang og der døde 12 mænd under byggeriet. 6 af dem faldt ned fra broen. Skrækkelig historie. Der var ingen sikkerhed dengang. Men det var der i den grad, da jeg besøgte broen. Vi fik introduktion på omkring 40 minutter, men heldigvis var vores guide rigtig sød og frisk og havde en masse røverhistorier. Jeg følte mig fuldstændig sikker mens vi var på broen, hvilket var næsten 2 timer. Og det var det hele værd. På toppen kunne jeg se Blue Mountains (som jeg skal besøge på mandag) og alle skyskraberne (som er seriøst høje!) og vand og bygninger så langt øjet rakte. At stå der – på toppen af Sydney, med vind og helt alene – dét var en stor, stor oplevelse. Jeg fik virkelig et selvtillidsboost. Fordi jeg gjorde det – og så helt alene. Ingen ville nemlig med mig, men det skulle altså ikke stoppe mig. Jeg vil se det hele mens jeg er her, uanset om jeg har selskab eller ej.

1012140001 1012142015 1012142044

Hvis du bestiller et sprogkursus på minimum 3 uger og inden d.1/12-2017 får du 15% i rabat. Du skal bare bruge koden Matilde X Sydney (enten online eller over telefonen) og du behøver ikke at rejse helt til Sydney – rabatten kan bruges på alle destinationerne i hele verden.

Husk at jeg på søndag laver en Q&A på min instagram – LIVE du. Du kan se den og spørge mig om min rejse klokken 11.00 (dansk tid). Find mig her.

Sponsoreret af EF Sprogkurser

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke så længe om så lidt (kuffert-lækker guide)