Én på opleveren og et hav af oplevelser i min kuffert

En helt almindelig dag i Sydney

Sponsoreret af EF Sprogkurser

22641940_10212601129395680_114653175_o

Få et uforpligtende pristilbud

Så er Helse på skolebænken. Sidst jeg var dér – var jeg 23 år. Og jeg fylder om bekendt 30 år 1.november. Så det er altså nogle somre siden. Og det lyder måske kedeligt, men det er det ikke. Altså noget er selvfølgelig mere spændende og ophidsende end andet, sådan er det jo altid. Jeg har f.eks. business engelsk på skemaet, hvor vi bliver undervist i, hvordan vi kan drive et firma internationalt, gloser vi kan bruge i den forbindelse og så laver vi en masse øvelser og træning foran hinanden – hvor vi skal “sælge” et produkt. Det er rigtig sjovt og meget udfordrende – så dét kan jeg godt lide at have. Grammatikken er til gengæld ikke altid lige spændende, men jeg ved at jeg har brug for den og jeg kan allerede se, at jeg er blevet meget bedre. Der vil jo altid være noget som du kan lide mere, end noget andet. Da jeg gik i folkeskole elskede jeg dansk (særligt at skrive stil, surprise!) og jeg var ikke begejstret for matematik. Man kan jo ikke være lige glad for det hele.

Inden du læser videre så vil jeg lige fortælle dig, at jeg lige nu har en pretty awesome kode – hvis du overvejer at tage på et EF sprogkursus, ligesom jeg. Du kan bruge koden på alle destinationer i hele verden og du kan bruge den både online og telefonisk. Koden er Matilde X Sydney.

img_5709 img_5744 img_5807

Mange af jer har, efter min LIVE på instagram i søndags spurgt, om jeg ikke vil fortælle, hvordan en helt almindelig dag ser ud:

  • Jeg står for det meste tidligt op, men det afhænger lidt af, hvad tid jeg skal møde. Jeg møder nogle dage klokken 8.00, andre klokken 12.45 og om fredagen møder jeg først 17.00. Men jeg står for det meste tidligt op og træner gerne inden skole. Helst sammen med en fra min lejlighed – hun elsker at ro og dét får hun bare lov til, mens jeg løber og laver lidt styrketræning.
  • Vi spiser morgenmad og laver kaffe, som vi tager med i skolen. Skolen ligger 4 minutter væk, så vi tager bare kopperne med frem og tilbage. Kaffe er obligatorisk! Jeg følges for det meste med dem jeg bor sammen med, afhængig af hvem der skal møde samtidig som jeg.
  • De dage hvor jeg har undervisning først på dagen, har jeg nærmest hele dagen bagefter, som jeg kan bruge som jeg har lyst. Hvis du følger med på instagram vil du se, hvad jeg har brugt dagene på. Igår mødtes jeg med to søde piger inde i byen, vi gik til en stor park, hvor der lige nu er en Nudel Festival (asiatisk mad), hvor vi spiste sammen og hyggede det meste af aftenene.
  • Vi følges gerne hjem til stedet hvor vi bor og ser lidt tv sammen eller laver lektier i vores fælles køkken.

De dage hvor jeg har eftermiddagstimer, laver jeg gerne noget om formiddagen og efter skole. Om fredagen, hvor jeg først skal i skole kl.17.00, har jeg jo hele dagen hvor jeg kan nyde vejret og solen og man kan sagtens nå på stranden – den ligger kun 30 minutter væk i bus!

Jeg har fået mange beskeder fra jer, siden min LIVE i søndags. Mange af jer vil gerne afsted, men er bekymrede for, om i vil blive ensomme og ikke få nogen venner. Jeg havde præcis sammen bekymring. Og det fyldte meget. Men jeg har mødt så mange søde mennesker. Søde og åbne mennesker. Husk på at de er i samme båd, som dig. De kender jo heller ikke nogen. Og de vil heller ikke være ensomme – derfor er de opsøgende og imødekommende. Det er nemt at falde i snak og det bliver ved med at komme bag på mig, hvor nemt det egentlig er. Også selvom du sidder i din egen verden og måske ikke indbyder til samtale. I morges gik jeg rundt på skolen i min egen verden og gloede endda ned i min telefon, da en venlig franskmand sagde godmorgen og spurgte om jeg havde sovet godt. Det er nemt at få venner – fordi i alle er langt væk hjemmefra og fordi ingen vil være alene. Jeg synes at du skal kaste dig ud i det, hvis du har mulighed for det. Jeg er vokset så enormt af denne oplevelse og jeg vil så gerne afsted igen.

img_5741 22563526_10212601129435681_1765084932_o

Sponsoreret af EF Sprogkurser

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Én på opleveren og et hav af oplevelser i min kuffert