Langdistance forhold + how to

Én på opleveren og et hav af oplevelser i min kuffert

Sponsoreret af EF Sprogkurser

k1 k3 k4

Få et uforpligtende pristilbud

Det bliver altså et billedtungt indlæg, så er du advaret. Men jeg har så svært ved at begrænse mig – for jeg oplever så mange vilde, fantastiske og smukke ting, og jeg vil så gerne dele dem med dig. Den søde kænguru som jeg gav banan i lørdags skulle bare med og det skulle den lille “jelly” også, som de kalder ungerne i pungene. Er den ikke bare kær? Den ligger i øvrigt i pungen i op til 12 måneder. Funny fact.

Hvis du følger med, på min instagram så ved du, at jeg har haft nogle vilde dage. Jeg har nærmest ikke stået stille og jeg har i den grad fået én på opleveren! Torsdag besteg jeg Harbour Bridge (læs om den oplevelse her), fredag gik jeg fra Rose Bay til Watson Bay med søde danske piger, som jeg har mødt på de sociale medier og mødtes med flere gange. Vi så solen gå ned over Sydney og jeg har aldrig set så smuk en solnedgang før. Vi dansede i New Town (som er et fedt kvarter!) til langt ud på natten efterfølgende. Lørdag besøgte jeg kænguruer (som var vilde og altså ikke i fangeskab) og søndag skydivede jeg. De billeder knalder jeg i et andet indlæg – det fortjener næsten sit eget. Jeg ser så grineren ud og har forbavsende meget hud i ansigtet – dem skal du nok få lov til at se! Igår brugte jeg hele dagen i Blue Mountains, hvor jeg vandrede og så vandfald og de smukkeste udsigter. Jeg spiste..eller. Jeg smagte på kænguru (det smager af bøf) og jeg gik 20.000 skridt og mødte Helse Matilde læsere for foden af et stort vandfald, hvilken dejlig og skør oplevelse. Verden er lille, når det kommer til stykket.

img_6144 img_6171 img_6173 img_6189 img_6217

Tak for jeres søde deltagelse på min LIVE (fakesnapchatstory) Q&A på instagram i søndags. Det var så hyggeligt. Skriv endelig hvis jeg skal lave en mere! Jeg var i øvrigt i bjergene sammen med virkelig søde mennesker, som jeg jo som udgangspunkt slet ikke kendte. Det kan godt være lidt grænseoverskridende at tage afsted og vide, at du skal tilbringe en hel dag – i bjergene oven i købet – med helt fremmede mennesker. Men det var så hyggeligt og det viste sig at vi alle sammen kom alene, om man så må sige. Så vi havde samme udgangspunkt og jeg faldt i god snak med alle og fik nye venner i Schweiz, Holland og Frankrig.

Husk at du kan få 15% på en rejse med EF på minimum 3 uger – du skal bare bruge koden Matilde X Sydney (virker både online og hvis du ringer derind). Og rabatten virker til alle destinationer og altså ikke kun til Sydney. Hawaii ser rimelig lækker ud – og San Diego kan jeg kun anbefale. Jeg var så glad for at være i Californien. Og jeg er fantastisk glad for at være her i Sydney!

22406535_2008401236058785_1613009010231036816_n 22491931_2008401512725424_4747350590873052390_n 22519588_2008401366058772_8928413086157267314_n

Du må altid skrive, hvis du har spørgsmål om min tur med EF. Jeg anser mig selv som værende ekspert på området. Og hvis du overvejer at tage afsted med EF Sprogkurser, så vil jeg varmt anbefale det. Som du kan se på billederne her og på min instagram – så har jeg virkelig the time of my life. Serr.

img_6239 img_6273

Sponsoreret af EF Sprogkurser

2 kommentarer

  • Line

    Ejj vil så gerne til blue mountains! hvilken tur tog du på? kan man gøre det alene og med bus?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langdistance forhold + how to