Golden Shower

De første dage i Sydney + rabatkode!

Sponsoreret af EF Sprogkurser

img_5889

Jeg befinder mig stadigvæk Down Under og jeg er stadigvæk forelsket og betaget af Sydney. Australien er helt fantastisk og jeg ville ønske at du kunne opleve det jeg oplever – og hvis du har været i Sydney, så ved du nok hvad jeg taler om. Fantastisk by og hvis jeg ikke havde netværk og familie i Danmark, så kunne du ikke se min bagdel for bare skosåler. Så ville jeg flytter herned.

Tirsdag besøgte jeg Hyde Park med søde piger – vi spiste mad i græsset og hyggede. Det var virkelig en dejlig oplevelse og hvis du er i Sydney lige nu, så kan du gøre det samme hele oktober måned!

img_5883 aussie1 aussie2 aussie3

Jeg tager et EF sprogkursus, hvor jeg både forbedre mit sprog og min grammatik. Jeg tog en test inden jeg tog hjemmefra og de har således placeret mig i en klasse, hvor vi alle sammen mere eller mindre er på samme niveau. Det er så rart! De fleste af os kom samtidig, så alt er nyt for os og det er rart at kunne dele med de andre. Særligt når jetlag har været ret dominerende siden vi ankom, så forstår man hinanden. Jeg kom lørdag og i dag torsdag har jeg det nogenlunde. Jeg vågner stadigvæk ved 4 tiden om natten (lokal tid) og ligger vågen, men ellers går det okay med jetlag og søvnrutine. Jeg går i klasse med cirka 15 andre og jeg er den eneste dansker. Det kan godt lyde lidt grænseoverskridende, og det er det da også. Men på den anden side – så får jeg også mest ud af at være her. Jeg taler nemlig engelsk hele tiden. I timerne skal man som elev være aktiv og deltage og sådan noget hader jeg ellers. Jeg præsterede at gå igennem hele min gymnasie- og seminartid uden at række fingeren op – en eneste gang. Så du kan nok regne ud at jeg er noget tilbageholdende (når det er fagligt, nuvel). Men hernede rækker jeg gerne fingeren op – for vi er alle sammen på samme niveau og der findes seriøst ingen dumme spørgsmål. Jeg er i øvrigt kommet i klasse med mennesker omkring min alder, hvilket også er rigtig rart. De fleste er i slutningen af 20’erne og i starten af 30’erne. De kigger på din alder, når de sætter dig i klasser. Det synes jeg er en virkelig god idé, så er du nemlig helt sikker på, at møde nogen som du svinger med. Ikke at du ikke kan svinge med en som er yngre eller ældre end dig, men det er sommetider nemmere med en jævnalderende.

Husk at jeg på søndag klokken 11.00 (dansk tid) laver en Q&A på min instagram – LIVE! Uh. Dét er jeg ret spændt på. Der kan du spørge om alt hvad du har lyst til og jeg vil forsøge at svare så godt som jeg kan. Der er mange af jer som skriver til mig og spørger om praktiske ting omkring min rejse, hvor jeg bor, hvordan jeg turde at tage afsted helt alene og så videre og dét vil jeg rigtig gerne svare på, på søndag. Hvis du allerede nu har et spørgsmål, så send mig en mail eller kommenter i dette kommentarfelt!

Hvis du bestiller et sprogkursus på minimum 3 uger og inden d.1/12-2017 får du 15% rabat! Du skal bare bruge koden Matilde X Sydney (du behøver ikke at vælge Sydney, der er mange andre destinationer – også i Europa!). Du kan bruge koden både på nettet og i telefonen.

Bestil uforpligtende pristilbud her!

Sponsoreret af EF Sprogkurser

1 kommentar

  • Det lyder da helt fantastisk, og især smed picnic i Oktober 💃 jeg må se og besøge Australien snart Lan keg virkelig godt mærke !

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Shower