10 ting der skete i mine 20'ere

En dag i Stockholm med stærke kræfter

Annonce for Renault

willpower_influencers_day1-32 willpower_influencers_day1-37

I tirsdags tog jeg til Stockholm for at køre Renault Kadjar – jeg var jævnt udkørt efter at jeg kom hjem fra Sydney i søndags, men jeg vågnede allerede klokken 2 natten til tirsdag og var ret frisk, da jeg tog i lufthavnen. Jeg var inviteret til Stockholm af Renault som lige nu kører kampagnen “Team Willpower” – som overordnet handler om, hvordan vi bragt vores mentale styrke mere i spil. Der er stor fokus på fysisk styrke, men vi glemmer sommetider den mentale styrke, som jo på mange måder er altafgørende.

Sidst jeg brugte min mentale styrke var, da jeg var i Sydney. Jeg var afsted helt alene og jeg kunne et par aftner mærke at ensomheden kom lidt tæt på. Så brugte jeg min mentale styrke og forsøge at tænke, at det jo ikke var en følelse som var farlig eller som gjorde ondt og den varer aldrig evigt. Det hjalp mig. Havde jeg ikke haft min mentale styrke, så var jeg blevet rigtig ked af det, måske grædt og bekymret mine forældre. I stedet prøvede jeg at være i dét og trække vejret og tænke rationelt omkring følelsen. Dét er mental styrke og det træner vi jo som sådan aldrig. Med mindre vi er bevidste om det.

willpower_influencers_day1-5 willpower_influencers_day1-35

Formålet med Team Willpower er derfor, at vise hvordan man ved hjælp af mental styrke kan optimere sin træning. Det fik vi lov til at teste – ved at køre en Renault Kadjar med tankernes kraft. 78% af danskerne finder motivation og mental styrke som værende afgørende for deres træning, men kun 6% anvender det rutinemæssigt

Jeg var ærlig talt ret skeptisk. Inden jeg drog afsted sagde jeg til min veninde, at det var noget underligt noget og at “vi næppe kom til at køre en bil“. Jeg skulle blive klogere. Jacob Søndergaard (som jeg har stor respekt for) agerede coach for Mette, Ralf og jeg og vi øvede forskellige team-opgaver. Derefter skulle vi have et headset på hovedet, som læser hjernebølger. Vi fik hver en rolle – Ralf skulle accelerere, Mette til højre og jeg til venstre. Jeg er venstrehåndet, så jeg tænkte at det ville falde mig nemmest.

Vi øvede først på en demomodel og det var faktisk ikke så svært, som jeg havde forventet. Jeg kunne rent faktisk dreje til venstre, ved at tænke på, at jeg skulle dreje til venstre. Det sværeste var, at jeg ikke måtte tænke på andet imens. Jeg tænker altid på mange ting, jeg tænker sjældent på én ting af gangen. Så jeg var udfordret – for tænkte jeg på noget andet, end det jeg skulle, så rykkede rattet sig ikke. Og jeg havde et ansvar overfor mine holdmakkere, så jeg brugte virkelig meget energi på, at gøre det ordentligt.

willpower_influencers_day1-3 willpower_influencers_day1-9 willpower_influencers_day1-18 willpower_influencers_day1-31

Vi kom ud til bilen og så skulle vi stå vores prøve. Jeg var lidt nervøs, selvom at bilen kun var sat til at kunne køre 15 kilometer i timen. Vores headset blev forbundet til bilen og så var vi klar. Det var lidt svært i starten, men da jeg først fik luret teknikken, så gik det ret godt. Vi kørte bilen – ved vores tankers kraft. Det var ret freaky og ret sejt at prøve!

Jeg fik virkelig øjnene op for, hvor vigtig mental styrke er og hvor langt det kan rykke dig – hvis du har mere fokus på det, i din træning såvel som i dit øvrige liv. Jeg ved at jeg er mental stærk, det har livet gjort mig – men jeg skal øve mig på, at have mere fokus og være til stede i dét, som jeg nu laver. Og det lærte jeg af min dag i Stockholm. Det var en virkelig sjov oplevelse.

willpower_influencers_day1-41

Og for at understrege det.. har du set denne video fra min instagram hvor jeg griner helt uden hæmninger?

Annonce for Renault

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting der skete i mine 20'ere