En helt almindelig dag i Sydney

Hvad er min type? Og hvad er din?

dick

Nu er det jo ikke første gang, at jeg skriver om mænd, dating og hvad der ellers hører inde under dén kategori. Men hvad er egentlig min type? Det bliver jeg ofte spurgt om – af folk jeg møder, veninder, familie og på mine sociale medier. Og det er da et godt spørgsmål. Har man én type? Jeg tror det ikke rigtig. Men jeg har, som du sikkert også har, noget som jeg særligt godt kan lide ved de der mænd. Jeg har, tilbage i 2015, lavet et indlæg med min mandetype – men det er ret overfladisk og handler om hans udseende. Denne handler mere om de indre:

 • Sød. Den er nærmest selvskrevet, ikke? Men jeg mener sådan sød som i, at han er betænksom (ikke kun når det kommer til mig) men også overfor andre. Sådan nede i Netto og i trafikken. Jeg synes ikke at det er særlig tiltalende, når mænd råber af andre i trafikken. Eller bliver sure over ting, som man alligevel ikke kan lave om på.
 • Sjov. Også obligatorisk. Nuvel. Men det er altså nærmest den vigtigste. Jeg elsker at grine og det er min absolut yndlings beskæftigelse. Han skal kunne drille mig og kende mine svage punkter, selvfølgelig på en kærlig måde.
 • Afslappet. Jeg kan godt lide en mand, som tør at være afslappet klædt. Jeg elsker f.eks. grå sweatpants og uglet hår. Skjorte er pænt, men jeg vil nu nok foretrække, at manden har afslappet tøj på, derhjemme. Og er afslappet i sin personlighed, ikke for selvhøjtidelig.
 • Familie. Jeg elsker min familie, men den er forfærdelig lille. Derfor ville det være dejligt, hvis han nu havde et godt forhold til sin familie – så jeg kunne låne lidt og blive en del af den. Og jeg kan godt lide mænd (og mennesker sådan generelt), som har det godt med deres familie. Jeg synes, at det siger meget om dem og deres historie. Synes du ikke?
 • Nærværende og en god lytter. Sådan en som er til stede, når jeg taler. Og som er oprigtigt interesseret.
 • “Så stopper du”-typen. Fordi jeg skal sættes på plads, ellers ender jeg med at rive ham rundt i manegen. På den kedelige måde. Han skal kunne sige fra og det er et karaktertræk, som jeg sætter stor pris på. For jeg kan være en møgkælling, hvis jeg får for meget lov.

Hvilke værdier går du efter?

1 kommentar

 • P

  Ingen 😂 Jeg har været sammen med min mand i 8 år. Hvis jeg skulle lave en specifik liste sommdin ville den uden tvivl ikke passe på min mand. Det handler om at når det er den rigtige mand er sådanne lister flyvende ligegyldige. Og det synes jeg er helt fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt almindelig dag i Sydney