Jeg vil bare gerne have en kæreste.

Lidt om der hvor solen sjældent skinner

Annonce for Renew Life

img_5669 img_5671

Nu har jeg testet Pure Biotic i nogle uger – jeg havde det, som jeg skrev her, med mig til Australien. Der findes 5 forskellige produkter – jeg har testet den til kvinder, som har fokus på urinvejene og.. vagina (jeg er stadig så barnlig, at jeg synes det er pinligt bare at skrive!). Der er også produkter til hele familien; ét produkt med ekstra højt indhold af mælkesyrebakterier, étprodukt til børn (fra 3 år) og ét til babyer (0-3 år).

Når jeg rejser, så er det som om, at min krop bliver forvirret. Måske er det fordi jeg sover på andre tidspunkter, spiser anderledes (i Sydney spiste jeg virkelig, virkelig meget sushi!), bruger noget andet vaskepulver og selve rejsetiden er også hård ved min krop. Jeg kan nemmere redde mig en blærebetændelse, når jeg er væk fra det som jeg kender og ellers begår mig i. Og jeg gad bare ikke at have ubalance i urinvejene 1) i et fremmet land, 2) på en rejse, som var fyldt med oplevelser, 3) når jeg ikke kender apoteket og deres udvalg. Så jeg var glad for, at denne kampagne netop kom, da jeg skulle til at rejse.

 Jeg har taget to kapsler dagligt, og jeg startede nogle dage inden afrejse og tog dem, mens jeg var afsted. På flyveturen til Sydney, skulle jeg konstant tisse (inklusiv en let svien, lad mig bare være ærlig) og jeg havde allerede selv diagnosticeret det som værende urinvejsgener. Ikke særlig festligt når du sidder i en blikkasse 10.000 meter over jorden. Og ikke kan huske hvad det hedder på engelsk. Da jeg kom til lufthavnen slugte jeg to kapsler mere og sendte god energi til, at min krop ikke var ramt. Jeg drak vand som en gal, som er ét af de bedste råd i denne sammenhæng og efter et par timer (og en lang lur efter 30 timers flyvning) var både heftig tissetrang og svien forsvundet. Jeg kan derfor, helt uden problemer, anbefale produktet. Det er godt for de nedre regioner og jeg var så glad for, at jeg ikke fik værre urinvejsgener– det havde jeg slet ikke tid til, Sydney skulle ses, mærkes og opleves for fuld skrue og det kunne jeg heldigvis gøre helt uden problemer!

Og intet indlæg af denne slags – uden en konkurrence. Du kan nemlig vinde et valgfrit produkt (se dem her)

img_5709

Jeg har taget to tabletter dagligt og jeg startede nogle dage inden afrejse og tog dem mens jeg var afsted. På flyveturen til Sydney, skulle jeg konstant tisse (inklusiv en let svien, lad mig bare være ærlig) og jeg havde allerede selv diagnosticeret det som værende blærebetændelse. Ikke særlig festligt når du sidder i en blikkasse 10.000 meter over jorden. Og ikke kan huske hvad blærebetændelse hedder på engelsk. Da jeg kom til lufthavnen slugte jeg to tabletter mere og sendte god energi til, at min krop ikke var ramt. Jeg drak vand som en gal, som er ét af de bedste råd i denne sammenhæng og efter et par timer (og en lang lur efter 30 timers flyvning) var både heftig tissetrang og svien forsvundet. Jeg kan derfor, helt uden problemer, anbefale produktet. Det er godt for de nedre regioner og jeg var så glad for, at jeg ikke fik blærebetændelse – det havde jeg slet ikke tid til, Sydney skulle ses, mærkes og opleves for fuld skrue og det kunne jeg heldigvis gøre helt uden problemer!

Og intet indlæg af denne slags – uden en konkurrence. Du kan nemlig vinde et valgfrit produkt (se dem her) -skriv linket på det produkt du ønsker dig i kommentarfeltet, dét er eneste krav. Jeg finder en vinder om en uge <3

Annonce for Renew Life

19 kommentarer

 • Ditte

  Ønsker mig “Pure Biotic Tarm”, da jeg har endometriose og døjer vildt meget med smerter fra mine tarme 🙁 Kunne være vildt interessant at se, om det hjælper at tage mælkesyrebakterier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Pure Biotic Tarm Renew Life, da jeg døjer rigtig meget med irritabel tyktarm – kunne være interessant at prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, håber jeg på “Pure Biotic Kvinde”. Jeg har lige været nede at ligge med madforgiftning (som faktisk kostede mig en efterårsferie i Frankring – øv), så lidt mælkesyrebakterier ville slet ikke skade lige nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Pure Biotic Tarm Renew Life

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis jeg skulle være den heldige vinder, så ville jeg rigtig gerne vinde pure biotic til kvinder, da jeg har været nede med blærebetændelse to gange på én uge, og befinder mig i Norge, så forstår din bekymring om at være i et nyt land med et nyt apotek 😉 Jeg har længe tænkt på at tage kosttilskud/vitaminer, så ville da helt sikkert være en god start!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kunne virkelig godt tænke mig at prøve “Pure Biotic Tarm Renew Life” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg vil vildt gerne vinde “Pure Biotic Kvinde”! Det ville hjælpe min krop gennem vinteren 💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  For at være ærlig, så synes jeg det var liiidt svært at finde uf af hvilket link det var jeg skulle sætte ind, så det bliver uden😅 Meeen jeg følger dine anbefalinger og kunne vildt godt tænke mig at vinde Pure Biotic til kvinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Pure Biotic Kvinde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Kunne rigtig godt tænke mig at vinde Pure Biotic Kvinde 😊Rejser til Thailand snart og tænker, at det ville være oplagt at prøve Pure Biotic i den sammenhæng, når alt er så anderledes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg kan ikke få dit link til hjemmesiden til at virke :/ MEN jeg ville elske at prøve Pure Biotic Kvinde, da jeg længe har overvejet at tage et tilskud og dette lyder som en god kandidat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Pure biotic til kvinder ville gøre godt til mit sarte tarmsystem!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ønsker jeg mig Pure Biotic Tarm Renew Life for at forkæle mit indre lidt.. Btw, deres engelske slogan er genialt: Being human takes guts!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Ø

  Jeg ville blive meget glad for at prøve Pure Biotic Tarm. Pga et stort medicinindtag har min mave det ikke godt. Så tænk hvis det kunne hjælpe med mælkesyrebakterier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvis jeg bliver den heldige, vil jeg gerne vinde Pure Biotic Kvinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg kan desværre ikke få linket til at virke, men jeg vil meget gerne vinde “Pure Biotic Tarm Renew Life”, da jeg er meget bevidst om min krops behov for mælkesyrebakterier. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Jørgensen

  Jeg vil gerne vinde Pure Biotic Tarm til min veninde. Hun har nogle psykiske problemer, der gør hverdagen svær for hende, men oven i det døjer hun også rigtig meget med ondt i maven. Jeg ville ønske, at jeg i det mindste kunne hjælpe hende med én af tingene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Skulle jeg være heldig ville jeg vælge Pure Biotic Kvinde☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hvis jeg er den heldige vinder, så vil jeg vælge Pure Biotic Kvinde 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil bare gerne have en kæreste.